Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Sfaturi alegere clapa |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
lori |
|
||
![]() Registered Member #14000
buna colegii..miam achizitionat un korg pa 60..nu sunt profesionit doar amator..imi place sa cant in timpul liber..ce miati recomanda intre un korg si o yamaha bineinteles in limita bugetului pana in 600 de euro pentru un amator bineinteles
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #11427
lori a scris ... buna colegii..miam achizitionat un korg pa 60..nu sunt profesionit doar amator..imi place sa cant in timpul liber..ce miati recomanda intre un korg si o yamaha bineinteles in limita bugetului pana in 600 de euro pentru un amator bineinteles Ai mai pus intrebarea asta in alt Thread si cativa ne-a apucat sa iti raspundem acolo... daca impanzesti site-ul cu intrebari nu-ti imagina ca o sa primesti raspunsuri diferite. PS: pana la urma esti "lori", "Lorena" sau "profesionit", "amator"?! ![]() [ Edited Wed, 05 Mar 2014, 12:00PM ] |
||
Back to top |
|
||
florin_is |
|
||
Guest
|
Lorena. Lorena Bobbitt. >:) |
||
Back to top |
|
||
leinad |
|
||
![]() Registered Member #14143
salutare
|
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Guest
|
Yamaha PSR-S650 are si sampler de 16 mega si pacuri se gasesc (pentru tonuri ).
|
||
Back to top |
|
||
c0smyn |
|
||
Guest
|
exista youtube eu unu m-am saturat de aceleasi intrebari,exista google
|
||
Back to top |
|
||
nyny |
|
||
Guest
|
c0smyn a scris ... exista youtube eu unu m-am saturat de aceleasi intrebari,exista google uite ca ti-ai raspuns singur la toate intrebarile tale, la toate thread-urle tale. parca dadeai sfaturi la cei pa 3x????? |
||
Back to top |
|
||
c0smyn |
|
||
Guest
|
despre cn e vorbA?
|
||
Back to top |
|
||
c0smyn |
|
||
Guest
|
totul e cum iti merge mana pe clape ,de ex stiu un nene mai in varsta care canta cu g600 si suna mai bn ca ..altii care au clape mult mai performante
|
||
Back to top |
|
||
misteralex |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12637
C0SMYN. tu ai deschis un thread asemanator .:P si aici dc esti ironic cu colegul tau..? deasta suntem aici sa ne ajutam .alta data ai sa ai si tu nevoe si ai sa primesti cea ce dai ![]() [ Edited Sat, 26 Apr 2014, 12:01AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |