Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg Pa User Bank Manager |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
ProCessor |
|
||
Registered Member #11093
Am pus unul acum, trebuie "validat" de admini! Bafta:D |
||
Back to top |
|
||
nikol1 |
|
||
Guest
|
salut aceas problema am si eu cu programu ma poti ajuta |
||
Back to top |
|
||
nikol1 |
|
||
Guest
|
si cum fac
|
||
Back to top |
|
||
marand |
|
||
Registered Member #10506
Vă rog, mă ajută cineva să instalez managerul full? că mai am câteva zile și expiră versiunea demo...Menționez că l-am instalat așa cum a zis ProCessor, însă nu am găsit la instalare Advanced, etc., etc, ..., iar ceeace zice NxSound nu înțeleg...„user account dă-l în 2060”... Vă mulțumesc. |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
marand, vezi ca e versiunea full aici la download |
||
Back to top |
|
||
florian71 |
|
||
Registered Member #15381
LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
marand |
|
||
Registered Member #10506
„ROMANIAN: Ati epuizat numarul de descarcari permise contului dumneavoastra.” - zice admin., - adică 4,14Mb - deși eu nu știu când le-am epuizat, adică nu am încercat să fac vreo descărcare, dar mai știi...Așa că... trebuie să găsesc o altă soluție,(poate îl pui pe un alt site, dacă vrei).Oricum, îți mulțumesc pentru intenție! [ Edited Tue, 01 Nov 2016, 08:50AM ] |
||
Back to top |
|
||
marand |
|
||
Registered Member #10506
ProCessor a scris ... Am pus unul acum, trebuie "validat" de admini! Bafta:D Ți-am trimis un mail pe adresa luig....te rog să-l cilești și să-mi dai un răspuns.Mulțumesc |
||
Back to top |
|
||
Organist |
|
||
Registered Member #16257
Salutare prieteni!...am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva care se pricepe...am avut instalat korg pa manager varianta demo...as vrea sa instalez varianta demo dar care nu expira....se mai poate?...daca da, ce am de facut si de unde pot descarca...va multumesc...
|
||
Back to top |
|
||
poenaru |
|
||
Registered Member #2277
nitulescu a scris ... Salutare prieteni!...am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva care se pricepe...am avut instalat korg pa manager varianta demo...as vrea sa instalez varianta demo dar care nu expira....se mai poate?...daca da, ce am de facut si de unde pot descarca...va multumesc... Merge,descarca din link-ul de mai sus. Nu trebuie instalat. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |