Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
PETITIE FREE GICA POPESCU |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
hliviu |
|
||
Guest
|
baieti nu va mai agitati ... este o tara libera si un forum liber si multumim Lui Dumnezeu ca inca mai avem asa ceva. nu stim cat inca are sa mai fie. singura voastra arma daca intradevar va deranjeaza astfel de thread-uri este sa nu intrati si cu atat mai mult sa nu comentati. intrati in acele thread-uri care sunt importante pt voi si comentati acolo si in felul acesta le veti tinea pe acelea pe prima pagina. daca voi nu comentati probabil acest thread deja nu mai era pe prima pagina... ce este asa greu. nu va place un subiect... ignorati-l. am observat ca in general romanii nu prea stiu aceasta tactica. nu e grea. asta in cazul in care nu aveti alte interese si nu folositi psihologia inversa. toate bune.
[ Edited Mon, 31 Mar 2014, 08:57AM ] |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
![]() ![]() Registered Member #13587
Sincer, aceste vorbe de duh, m-au racorit. Bravo Liviu.. ![]() [ Edited Mon, 31 Mar 2014, 10:27AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |