Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Legislatie, Economie si Politica |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Traian Basescu vs Dan Voiculescu - 2014 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
This thread is now closed |
Author | Post | ||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
ciury a scris ... cand justitia isi va face treaba atunci va fi bine in tara, iar justitia isi va face treaba cand ne vom da seama ca ne furam singuri caciula .....si ne vom da seama de asta cand nu vom mai gandi comunist Ai dreptate partial! Ce e in Romania e foarte grav! Doua legi ar fi necesare pentru redresare rapida! 1. Cine fura ,sa-i tai mainile! 2. Cine minte ,taiata limba! Mai era una,cu teapa lui Vlad Tepes dar apoi o sa fim denumiti,tara vampirilor!!!! ) ...o fi bine,o fi rau?!?!? In America de aia e bine...au pedeapsa cu moartea,altfel ar fi dezastru!!! [ Edited Fri Mar 14 2014, 05:53PM ] |
||
Back to top |
|
||
zaq |
|
||
Registered Member #11316
Daniel_AD a scris ... Domnu' Andronescu sunteti haios.....totusi nu este nevoie de asa, metode radicale,.........legi clare neinterpretabile si apoi aplicarea acestora ar fi de ajuns[/quote1394811817] Ai dreptate partial! Ce e in Romania e foarte grav! Doua legi ar fi necesare pentru redresare rapida! 1. Cine fura ,sa-i tai mainile! 2.Cine minte ,taiata limba! Mai era una,cu teapa lui Vlad Tepes dar apoi o sa fim denumiti,tara vampirilor!!!! )...o fi bine,o fi rau?!?!? [ Edited Fri Mar 14 2014, 06:07PM ] |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
zaq a scris ... Domnu' Andronescu sunteti haios.....totusi nu este nevoie de asa, metode radicale,.........legi clare neinterpretabile si apoi aplicarea acestora ar fi deajuns Avem si acum legi, dar nu sunt aplicate! (Si pot da exemple cate doriti!) Mai nou de cand se aplica cat de cat legea (si au inceput sa fie bagati la zdup "pestii aia mari") sar televiziunile infractorilor si tipa ca ii abuzeaza procurorii lui Basescu. Si ca sa nu mai fie atat de abuzati si-au votat lege sa fie anuntati atunci cand incepe cercetarea... [ Edited Fri Mar 14 2014, 06:05PM ] |
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
Daniel_AD a scris ... Dupa asa zisa revolutia,am votat cu taranistii,pentru ca nu am suportat minciuna lui Iliescu care in prima faza a spus ca el nu participa la prezidentiale dar a participat! Familia mea niciodata nu a votat cu excomunistii,iar eu am avut motive foarte intemeiate cand am plecat,iar unul dintre ele a fost acela ca nu mai suportam fostii comunisti care ajunsesera grandomani la un nivel de neimaginat! Tot acelor comunisti le cantam cand eram pustan,cand populatia facea foamea sau stateau la cozi interminabile iar ei se lafaiau cu zeci de muschi de porc la gratar in viile de la valea calugareasca sau la cabanele din bucegi!...acum tot ei sunt la putere! Romania va intra in normalitate,cand nu o sa mai fie in politica,nici un fost comunist,securist,militian sau militar! ... Repet; Din punctul meu de vedere,oricine vine la putere ca partid si are radacini comuniste,o sa va toace sistematic! Defapt e o razbunare sistematica a lor catre popor! Deja acum PSD isi creste pepiniera de TERMINATORI!!! Treziti-va. Daniele, acest lucru a fost posibil în România deoarece LEGEA LUSTRAŢIEI nu a văzut niciodată lumina zilei, iar asta din cauza faptului că acea lege interzicea accesul în politica tuturor celor care au avut legături cu fostele structuri comuniste ... ori, majoritatea politicienilor care au condus România după "89 ar fi făcut obiectul legii: LINK: Click aici ! Şi cine a blocat LEGEA LUSTRAŢIEI ? Coincidenţă: PSD-ul ... ---------------------------------------------------------------------------------------- str8klaw a scris ... S-au trezit 7,4 MILIOANE la Referendum si DEGEABA Ţi-am mai explicat odată ce-i cu aia 7.4 milioane, dar tu "NU' şi "NU" ... Io-te aici ce s-a întâmplat cu ăia 7.4 milioane: admin a scris ... S-a intamplat exact acelasi lucru care s-a intamplat si cu referendumul in care romanii au votat pentru reducerea numarului de parlamentari la maxim 300 ... Din acest punct de vedere se pare ca toti politicienii sunt de acord cu asta: referendumul este consultativ, nu obligatoriu - deci si Ponta, Voiculescu, etc, sunt de acord cu asta. ---------------------------------------------------------------------------------------- [ Edited Fri Mar 14 2014, 08:13PM ] |
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
admin a scris ... În mod categoric, am observat că există diferenţe majore de gândire între regiunile istorice ale României ... iar asta se vede şi la vot. În timp ce majoritatea celor din Moldova şi din sudul României (în speţă, oltenii) votează preponderent cu PSD-ul, cei din Transilvania au un cu totul alt sistem de valori şi o altă gândire. Ardelenii sunt oameni harnici, gospodari, aşezaţi ... şi au o anumită folozofie de viaţă, regăsita de altfel şi în numeroasele bancuri cu ardeleni. Din acest motiv, pentru ardeleni contează mai puţin faptul că guvernul, în an electoral măreşte pensiile şi salariile cu 50 RON ... şi contează mai mult faptul că cei de la guvernare nu-şi respecta promisiunile, mint şi se ascund în spatele unor legi creeate de ei înşişi pentru a se proteja. De asemenea, ardelenii au fost şi sunt cei mai aprigi adversari ai comuniştilor (şi ai foştilor comunişti, de care e plin PSD-ul, în frunte cu Ion Iliescu)... Să nu uităm că, Revoluţia din 1989 a început într-un oraş din Transilvania: Timişoara ... iar "scânteile" de dinainte au apărut tot în Transilvania, la Braşov, în Maramureş, etc ... Vezi aici: LINK: Click aici ! Această stare de fapt a fost şi este în continuare demonstrată atât în alegerile trecute cât şi în sondajele care vizează alegerile care vor urma. Despre asta vorbeam în postul mai sus menţionat: [ Edited Mon Mar 17 2014, 02:27PM ] |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
Am vrut mai demult sa va arat asta: Judecati voi strategia,pe cat e de veche,pe atat de actuala!! C-am asta face PSD,Voiculescu... Fereasca Dumnezeu de mai rau!!! [ Edited Mon Mar 17 2014, 10:05PM ] |
||
Back to top |
|
||
str8klaw |
|
||
Registered Member #9118
Au trecut 25 de ani de la Revolutie. Nu stiu ce v-a furat Voiculescu.
[ Edited Mon Mar 17 2014, 10:33PM ] |
||
Back to top |
|
||
str8klaw |
|
||
Registered Member #9118
LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
Scuza-ma,dar nu ma uit la manipularea antenei 3!!! Cine vrea spalare pe creer,e liber sa se uite!! Ce a furat Voiculescu?!?!?...sau ce n-a furat Voiculescu?!? In primul rand,v-a furat creerul,apoi banii din buzunare...asa patesc toti care nu au mintea pe umeri!! Din fericire,romanii au inceput sa realizeze,manipularea si distrugerea valorilor in Romania de catre grupul intact!...uitati ce sa intamplat cu Plesu!!!...imi vine sa vomit,doar cand pronunt Antena 3.... |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
str8klaw a scris ... Au trecut 25 de ani de la Revolutie. Nu stiu ce v-a furat Voiculescu. Unora le-a furat (a se citi intunecat) mintile! Poporului roman poti afla ce i-a furat citind istoria firmei Crescent Cum au disparut sumele din conturile Crescent in 1990... Dar e mult de citit si nu recita vre-un Gadea povestea, trebuie citita! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |