Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio

<< Previous thread | Next thread >>
Recomandare boxe active si mixer fara amplificare
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
morys
Sat, 22 Mar 2014, 12:46PM
Guest
Da am inteles , eu vorbesc de DXR nu de DSR (pentru colegul Vermona)

Back to top
NxSound
Sat, 22 Mar 2014, 12:59PM

Registered Member #2689
pot sa mai spun odata montarbo w 17 sau alte modele mai noi si mixer montarbo MC-R12FX credema ca suna prea spre adevar in comparatie cu multe firme care dam bani pe (brand )

Back to top
huzumsorin
Sun, 23 Mar 2014, 08:15AM

Registered Member #8800
Apoi daca si Montarbo e ieftin...... . Un sfat prietenesc , fereste-te de boxe cu carcasa din plastic , in sala cu acustica foarte proasta iti vine sa te lasi de cantat .

[ Edited Sun, 23 Mar 2014, 08:18AM ]

Back to top
nicu_studio
Sun, 23 Mar 2014, 10:33AM
Registered Member #2164
Pai Montarbo nu e brand? Este cu siguranta si au facut lucruri bune si cu preturi pe masura, insa trebuie sa fim foarte atenti cu ce scot nou pe piata ca undeva nu e clar cu tehnologia pe care o folosesc...cu seria Fire au dat-o de gard rau de tot se aprind clip-urile la jumatate de volum !?!?!?!? Si nici o explicatie din partea lor pe tema asta.Si cea de 15 toli costa 5200 lei fata de 4500 cat costa DSR 115 de la Yamaha de exemplu....Intradevar w17a suna pentru ca e pe tehnologie veche insa nu se mai fabrica si care se mai gasesc costa de te doare capul vreo 5900 bucata....si intradevar, huzumsorin are dreptate e jale in salile proaste ca acustica cu boxele de plastic....

Back to top
NxSound
Sun, 23 Mar 2014, 02:47PM

Registered Member #2689
pai atunci incearca de 12 toli in salile cu acustica proasta , 4 de 12 in loc de 2 de 15

Back to top
morys
Wed, 16 Apr 2014, 02:41PM
Guest
Am cumparat Yamaha DXR 15 , acum nu stiu pentru ce mixer sa optez
Soundcraft MFXI 8 sau Allen Heat ZED 12. Cei care le-ati folosit mai astept pareri ,ma intereseaza foarte mult si efectele pentru voce la cele doua mixere.

Back to top
pustiulica
Wed, 16 Apr 2014, 03:06PM

Registered Member #11427
morys a scris ...

Am cumparat Yamaha DXR 15 , acum nu stiu pentru ce mixer sa optez
Soundcraft MFXI 8 sau Allen Heat ZED 12. Cei care le-ati folosit mai astept pareri ,ma intereseaza foarte mult si efectele pentru voce la cele doua mixere.

Salut!
Ambele sunt mixere foarte bune!
Eu am Zed10Fx si efectele sunt decente, iar mixerul este o bijuterie. Tind sa cred ca efectele Lexicon prezente pe Soundcraft sunt mult mai bune... Poate are vreun coleg acest model si te lamureste.

Back to top
morys
Wed, 16 Apr 2014, 04:10PM
Guest
Da Pustiulica am inteles ca Allen Heatul este foarte bun dar din cauza efectelor lexicon de pe Soundcraft mfxi sunt in cumpana,poate cineva care a folosit amandoua mixerele poate sa-mi spuna la care sa ma decid.Stiu ca cel mai bine ar fi sa merg sa le probez pe amandoua dar nu am unde si nici nu prea stiu ce sa cer de la un mixer,asa ca astept pareri de la altii care stiu mai bine.

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF