Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Important detinatorii korg | ||
| Go to page << | |
|
Moderators: admin, tiger, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| florinpa2x |
|
||
![]() Registered Member #1353
asa am auzit si eu ca daca cablurile sunt mai lungi pierde din calitate sau iar sa apara un sunet de found
|
||
| Back to top |
|
||
| M&C Musical |
|
||
![]() Registered Member #4455
florinpa2x a scris ... asa am auzit si eu ca daca cablurile sunt mai lungi pierde din calitate sau iar sa apara un sunet de found Profesionistii nu canta fara DI! Cand o sa vezi o formatie in concert, arunca o privire pe scena! O sa ramai surprins cate aparate se folosesc! Oare de ce? Chiar noi am patit-o la Workshop-ul din 2007, la Coyote Club. Raul Kusak a folosit doua clape la demonstratie. Tehnicii au pus DI doar la una. Nu stiu ce s-a intamplat exact cu curentul, s-a intors faza pe nul, zic tehnicii. Triton-ul Extreme fara DI a luat foc, pur si simplu! Vb aia, hai la mici! Cealalta clapa se pare ca intradevar a fost protejata de DI. Cu ce pret? DI a luat foc! Adica aprox 40 EURO. O fi mult, o fi putin, voi decideti! [ Edited Fri, 17 Apr 2009, 11:51PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| florinpa2x |
|
||
![]() Registered Member #1353
si cam cu ce ne ajuta acest di eu cel putin nu stiu
|
||
| Back to top |
|
||
| M&C Musical |
|
||
florinpa2x a scris ... si cam cu ce ne ajuta acest di eu cel putin nu stiu Pai, pe langa faptul ca transforma semnalul nebalansat ( simplu Jack - Jack ) in semnal balansat ( canon -canon ), cu avantajele specificate in link-ul pus de mine mai devreme, va functiona ca o siguranta pentru clapa ta! Oare ai citit post-ul meu de acum o jumatate de ora? |
||
| Back to top |
|
||
| tobosarul |
|
||
![]() Registered Member #6318
sarac.lipit a scris ... ce treabă o fi având alimentarea cu BOX'ul nu ştiu! Mai bine foloseşte un UPS pentru clapă şi mixer... sau un stabilizator de 3 KW pentru tot sistemul. Ce mai..?Cateva baterii de masina ,se face o sursa de curent continuu si s-au rezolvat toate problemele. :rolfz: |
||
| Back to top |
|
||
| jovvanyblue |
|
||
|
Guest
|
Nu are nici o treaba mixeru cu clapa,doar curentul care intra in clapa la alimentare o poate strica,poti folosi preventiv un stabilizator de tensiune sau daca ai bani un generator de curent,eu am unul si-l iau cand ma duc sa cant la tara deoarece sunt foarte multe variatii de tensiune...Succes
|
||
| Back to top |
|
||
| edy cs |
|
||
![]() Registered Member #7803
Da asa este mixerul nu are mare treaba cu clapa (in cel mai rau caz poate defecta amplificatorul/ preamplificatorul din clapa )dar cu restul clapei nu are treaba .Singura problema este tensiunea de alimentare.Desi clapele in general suporta o plaja mai larga de tensiuni sunt totusi sensibile la varfuri de tensiune ca si electrocasnicele. Deci stabilizatorul este o solutie.
|
||
| Back to top |
|
||
| DorinelParadox |
|
||
![]() Registered Member #6316
ESTE foarte bun DI-BOX pe parte de semnal , dar si un stabilizator este ok!pe parte de alimentare!
[ Edited Wed, 13 May 2009, 06:03PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| padys78 |
|
||
![]() Registered Member #200
Domnu Calin ,din ce povestiti dumneavostra ar trebui sa deducem ca Mixerul in care au fost conectate cele 2 clape a furnizat la un moment dat curent pe inrarea audio,respectiv iesirea audio a clapei....cam ciudat...dar....Iar faza e urmatorea .,..Di transforma semnalul nebalansat cu o impedata ridicata de ex 10 kohm la clape ,sau 150 kohm la chitarile electrice(cam asa..nu-s ghitarist si nu m-a interesat aspectu) in semnal balansat de impedantza mica ce va fi aplicat pe mufa de intrare de microfon la mixer ,realizand cu ajutorul unui traf o separare galvanica al curentilor din semnalul audio...
[ Edited Wed, 13 May 2009, 10:32PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| M&C Musical |
|
||
padys78 a scris ... Domnu Calin ,din ce povestiti dumneavostra ar trebui sa deducem ca Mixerul in care au fost conectate cele 2 clape a furnizat la un moment dat curent pe inrarea audio,respectiv iesirea audio a clapei....cam ciudat...dar....Iar faza e urmatorea .,..Di transforma semnalul nebalansat cu o impedata ridicata de ex 10 kohm la clape ,sau 150 kohm la chitarile electrice(cam asa..nu-s ghitarist si nu m-a interesat aspectu) in semnal balansat de impedantza mica ce va fi aplicat pe mufa de intrare de microfon la mixer ,realizand cu ajutorul unui traf o separare galvanica al curentilor din semnalul audio... Salut! Pentru mine si nu numai, lucrurule sunt clare despre utilitatea folosirii DI-ului. Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni! Te rog intreba orice electrician ( nu electronist! ) ce pagube mari poti avea din cauza unei instalatii electrice prost executate! Intreba ce se intampla daca nu exista ground ( impamantare )! Ai sa ramai surprins! Numai bine, Calin ILIE [ Edited Thu, 14 May 2009, 08:39AM ] |
||
| Back to top |
|
||
| Go to page << | |