Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Display-linie verticala albastra |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
gabitza |
|
||
Registered Member #14037
un salut tuturor clapa este un KORG 600 luata cam de 5-6 luni am o problema...si anume o linie verticala albastra pe dispaly am reinstalat OS-ul,am schimbat culoarea la MENU,dar aceeasi culoare ramine...doar cind o aprind,fiind fondul de culoare inchisa,(linia) este de culoare galbena se va inrautati problema? ori e de tinut asa.... garantia(cred) pina nu este inscrisa cu numaru de serie pe Sytul mama KORG,de la achizitionarea ei...mi se pare ca e NULA garantia clapele parca stau sa sara(nu au aceeasi linie),display care incepe sa se duca....si totusi e noua, am dat 1050 de €....(nu inseamna ca trebuie sa aiba probleme calitative de Hardware,doar mai putin sau mai mult dotata fata de un pa3x,pa2x pa900 din punt de vedere software si marimi de memorie) nu mi-am bagat degetele in ea deocamdata,dar ma bate gindul ma ia jalea la ce ma asteapta am dat in schimb cu un g70....pai timp de 7 ani, 2-3 ori pe luna era solicitata+repetiti acasa unica problema ca la toate,contactele sub unele clape inlocuite...in rest"brici",un MONSTRU la propriu si la figurat. asta !!! ma face sa ) =D> KORG cine stie ce-i asteapta pe cei care cumpara un pa300!!!! Daca aveti sugestii practice ....va multumesc anticipat ! [ Edited Fri May 02 2014, 10:32AM ] |
||
Back to top |
|
||
ym_dx21 |
|
||
Registered Member #10570
probleme cu alimentarea display-ului ...posibil tensiunea cam mare
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
fii pe pace, interesează-te de alt display nou. mai aşteaptă apariţia noilor linii oxidează contactele. cînd nu vei mai putea vedea nimic se desface , se spală şi cu mare credinţă-n cel de sus se va mai vedea ceva-ceva. Probabil. Depinde cine ce şi cum se prinde să-l manopereze. E treabă extrem de delicată la cele de dimensiuni mari. |
||
Back to top |
|
||
gabitza |
|
||
Registered Member #14037
vedeti fotografiile mai jos(imi cer scuze de dublu post) ce sa zic...multumesc KORG pentru scula durabila si fidabila =D> =D> =D> dupa exact 7 luni is bun de umblat pe drumuri si cheltuit bani....pentru ca nu stiu ce ma asteapta (mina de lucru e cu plata,piesele de schimb care sunt supuse uzuri fizice,se plateste ....in cazul meu daca vreau doar display-ul platesc doar mina de lucru si fugareala pe drumuri) clapa ma costat exact 1050 cu husa asta e .... [ Edited Fri May 02 2014, 01:45PM ] |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
îţi dă erori masive pe lince urcă pozele pe un host dacă nu le primeşte aici păcat că n-ai garanţie, tre's-o repari cu pile aici sau fără oriunde-n lumea largă.Sau nu. ''presează'' toate reprezentanţele cunoscute să-ţi trimită contra-cost desigur display dacă mai sunt cazuri, clar nu prea rezistă la treceri cald-rece umed-uscat, mire-mireasă ...exact condiţiile în care le folosim noi [ Edited Fri May 02 2014, 01:38PM ] |
||
Back to top |
|
||
anonim |
|
||
Guest
|
gabitza a scris ... imagini pentru ceea ce ma doare LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! si spre surprinderea mea la ceea ce ma priveste,am gasit aceeasi problema la un cumatru de-al meu facute ieri la o adunare,o linie pe orizontala cu intreruperi de culori diverse LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! ce sa zic...multumesc KORG pentru scula durabila si fidabila =D> =D> =D> dupa exact 7 luni is bun de umblat pe drumuri si cheltuit bani....pentru ca nu stiu ce ma asteapta (mina de lucru e cu plata,piesele de schimb care sunt supuse uzuri fizice,se plateste ....in cazul meu daca vreau doar display-ul platesc doar mina de lucru si fugareala pe drumuri) clapa ma costat exact 1050 cu husa asta e .... nu umbla in clapa , daca este in garantie ! trebuie sa o schimbe ... eu am luat pa600 , intr-un colt era ecranul aprins (dreapta sus) de noua "sigilata"... iti poate confirma tastierayo care a fost la mc si a fost schimbata clapa pe loc! |
||
Back to top |
|
||
gabitza |
|
||
Registered Member #14037
ma scuzati , graba strica treaba ,astea-s ale mele LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! iar astea-s ale unui cumatru cum spuneam mai sus LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
marianbigm |
|
||
Registered Member #14
Inca nu e de speriat, dar vb lui sarac..cu timpul se accentueaza si va fi mare problema, mai ales ca touch-screen-ul e baza in clapa asta. Totusi incearca cu garantia ..
|
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
Registered Member #2689
wtf frate da cine o tras de clapele alea ?
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
dacă te referi la claviatură, probabil sistemul de culisare-apăsare-recul-presare-fentare este unul hybrid. Se lucrează intens la claviatura ce ia forma dorită în condiţii specifice... dacă te referi la display, nu tre'să tragă nimeni la EM2000 după 12 ani apare acelaşi fenomen dacă ţii clapa în husă şi în debaraua umedă. [ Edited Fri May 02 2014, 03:06PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |