Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
KORG Pa300 Romania |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
Bogdan89 a scris ... Domnule Ad, va respect munca insa va rog sa ascultati si acest demo LINK: Click aici ! și dati-ne o parere! Sa lasam la o parte meniul de yamaha care este foarte sarac si sa ne axam doar pe partea de sound final. Clapa se vinde cu 3050 pe toate site-urile de profil. Uite,chiar daca la mine este acum 4 dimineata(am lucrat pana acum la clape) am sa-ti spun unde gresesc cei cu Yamaha; Un DEMO la un material se face cantand live si daca un style are si intro e foarte bine,dar trebuie cantat si cu mainile sa vada tot omul ca nu suna a seq si ca styleul in sine suna bine si e util! Iulika unde stapaneste genul muzical,baga mana in ele dar de ce nu canta el exact ca in Intro-uri?!?!...asa lasa loc de suspiciuni ca nu le-a facut el,iar style-ul in sine suna diferit fata de Intro...utilitate canci! Inca o chestie care e de judecat; Daca faci un material,nu te folosesti de materialele facute de altii si chiar daca folosesti materiale de la altii, din respect pentru tine(lumea judeca) il pomenesti si pe cel care l-a creeat de la ZERO!!! Am vazut ca foloseste si style-uri de la mine convertite pentru Yamaha,dar nu am vazut nicaiei ca pomeneste de mine! Chiar nu mai are nimeni idei sa faca si altceva?!?! Singurul care are clape Yamaha care canta si cu mana lui e Vatamanu dar si el sa limitat la cat stie el(nu e de condamnat),iar aici ma refer la Zone si Genuri muzicale cat mai multe! In concluzie; Yamaha este unde este acum pentru ca cei care o promoveaza nu stiu sa-si vanda marfa de aia si proasta vanzare. Daca e buna clapa,convinge prin utilitatea materialului si nu prin "mama,cat de bun instrumentist sunt eu"!!!! Eu am o multime de zbarciuri in DEMO-urile mele de pe Youtube,si ce daca! Pot sa trag de zece ori daca vreau sa fie perfect dar nu am timpul necesar si nu ma intereseaza sa ma considere lumea "muzicantul perfect"! 90% din posesorii de Yamaha,pun mp3 sau mp3-uri cu poze pe youtube...oare incearca sa le ascunda lipsa de posibilitati?!?! Lumea judeca dupa ce vede,ca de auzit se conving cand pun mana pe ea! Pot sa scriu eu si inca zece ca mine,kilometri de laude,totul se limiteaza,cand oamenii pun mana pe clapa si-i vad utilitatea! De ce crede-ti ca KORG e recunoscut?!?!...va spun eu; pentru complexitatea CV-urilor in formule. Omul stia asa; Ma ia ce stie clapa asta?!?!...aha misto intro...ia uite,style-ul suna traznet in formule,ma ajuta la ce cant eu...pfff are si ai,are si ailalta...WOW!!!...si bani putini....mama se potriveste si de la PA3x!!!! Nu am zis niciodata ca SET-ul meu e cel mai bun dar,cele peste 3000 seturi vandute spune multe,iar daca ma uit si la alte brenduri ca-mi folosesc materialele date de mine,nu am decat sa ma bucur,dar daca privesc din alt unghi,ma intristez! M-as bucura enorm sa am ce converti si eu de la Yamaha,Roland sau Ketron! [ Edited Fri Oct 02 2015, 09:37PM ] |
||
Back to top |
|
||
Bogdan89 |
|
||
Registered Member #14488
Multe din intro-uri nu sunt facute de Iulik. Are ritmuri luate de la dvs, d-le AD, este clar lucrul asta la fel ca si lipsa de posibilitati. Inca o data va intreb, soundul lui psr s670 bate soundul Korg pa 300? De aici am plecat. |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
Bogdan89 a scris ... Multe din intro-uri nu sunt facute de Iulik. Are ritmuri luate de la dvs, d-le AD, este clar lucrul asta la fel ca si lipsa de posibilitati. Inca o data va intreb, soundul lui psr s670 bate soundul Korg pa 300? De aici am plecat. Vrei sa te mint?!?! NU vorbesc daca nu le testez una langa alta...si nu le-am testat una langa alta dar,iti pot spune sincer; Pa300 Romania suna mult mai bine ca multe Pa3x-uri "nearanjate". Nu judec ce vad pe youtube,s-ar putea sa ma intep in ce tine de Sound general la PSR S670,mai ales cel facut de Iulik! Faceti voi teste si spuneti aici rezultatul...daca spun eu,pot fii judecat gresit! [ Edited Fri Oct 02 2015, 09:45PM ] |
||
Back to top |
|
||
s_cristi |
|
||
Registered Member #1965
Bogdane, nu te mai obosi. Maestrul răspunsurilor evazive va mai completa 2-3 pagini de forum pana va să un răspuns. În niciun caz nu o sa afli de la el ca și Yamaha sună. Probabil sunt anumite limitări datorate contractului
|
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
s_cristi a scris ... Bogdane, nu te mai obosi. Maestrul răspunsurilor evazive va mai completa 2-3 pagini de forum pana va să un răspuns. În niciun caz nu o sa afli de la el ca și Yamaha sună. Probabil sunt anumite limitări datorate contractului Demonstreaza cu fapte ca nu am dreptate! Atata timp cat AD e prezent in orice clapa de la orice brand,mi se pare ca esti suparat rau!...imi pare rau ptr tine! Apropo de contract cu KORG; L-am prelungit pe inca 5 ani! O sa trebuiasca sa ma suporti in prelungire.imi pare rau!!! Multumesc in avans!!! [ Edited Fri Oct 02 2015, 09:51PM ] |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
opa, se lasa cu prelungiri Oricum din acest contract nu poate sa iasa decat lucruri bune. Asa ca, la cat mai multe materiale pentru clapele Korg
|
||
Back to top |
|
||
s_cristi |
|
||
Registered Member #1965
Nu am eu regrete si suparari pentru nicio clapa. Nu are de ce sa va para rau pentru mine. Oricum, multumesc pentru compasiunea aratata. Mie imi place si cum suna Pa300 si cum suna Yamaha. Si sunt liber sa o spun. |
||
Back to top |
|
||
Bogdan89 |
|
||
Registered Member #14488
Inteleg un lucru: nu vi se permite sa recunoasteti calitatea sound-ului Yamaha in mod public. Din ce am constat eu, ritmurile dvs, d-le AD, suna mult mai bine in Yamaha decat in Korg. Va rog sa ma contraziceti daca nu am dreptate ca nu ma supar ci este doar parerea mea. Daca vreti, o argumentez si cu mostre de mp3. |
||
Back to top |
|
||
florin_yamaha |
|
||
Registered Member #2169
Daniel_AD a scris ... s_cristi a scris ... Bogdane, nu te mai obosi. Maestrul răspunsurilor evazive va mai completa 2-3 pagini de forum pana va să un răspuns. În niciun caz nu o sa afli de la el ca și Yamaha sună. Probabil sunt anumite limitări datorate contractului Demonstreaza cu fapte ca nu am dreptate! Atata timp cat AD e prezent in orice clapa de la orice brand,mi se pare ca esti suparat rau!...imi pare rau ptr tine! Apropo de contract cu KORG; L-am prelungit pe inca 5 ani! O sa trebuiasca sa ma suporti in prelungire.imi pare rau!!! Multumesc in avans!!! Dl Daniel stiti cat de mult va respect va scriu chiar de la cantare cred ca aici gresiti , nu e in orice brand ` eu nu am nici un intro nici nu cant ritornele.. chiar imi pare rau ca se promoveaza genuri asta de seturi cu ritornele in loc sa se creeze muzicanti nu baieti ce stiu sa tina 3 acorduri si sa dea drumul la 3 intro-uri pe major si minor.. Multa sanatate poate se educa.. si noile generatii din care consider ca fac si eu parte.. |
||
Back to top |
|
||
florin_yamaha |
|
||
Registered Member #2169
florin_yamaha a scris ... Daniel_AD a scris ... s_cristi a scris ... Bogdane, nu te mai obosi. Maestrul răspunsurilor evazive va mai completa 2-3 pagini de forum pana va să un răspuns. În niciun caz nu o sa afli de la el ca și Yamaha sună. Probabil sunt anumite limitări datorate contractului Demonstreaza cu fapte ca nu am dreptate! Atata timp cat AD e prezent in orice clapa de la orice brand,mi se pare ca esti suparat rau!...imi pare rau ptr tine! Apropo de contract cu KORG; L-am prelungit pe inca 5 ani! O sa trebuiasca sa ma suporti in prelungire.imi pare rau!!! Multumesc in avans!!! Dl Daniel stiti cat de mult va respect va scriu chiar de la cantare cred ca aici gresiti , nu e in orice brand ` eu nu am nici un intro nici nu cant ritornele.. chiar imi pare rau ca se promoveaza genuri asta de seturi cu ritornele in loc sa se creeze muzicanti nu baieti ce stiu sa tina 3 acorduri si sa dea drumul la 3 intro-uri pe major si minor.. Multa sanatate poate se educa.. si noile generatii din care consider ca fac si eu parte.. Eu cand invat elevii mei sunt mai multumit cand vad ca leaga 3 note decat as vinde un set pe nu stiu cate sute de euro.. au dreptate profesorii de la SAE in ziua de azi 80% inseamna marketing.. restu munca si profesionalismul fiecaruia.. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |