Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
korg pa 1xpro |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
florinbilu |
|
||
Registered Member #11069
Am incarcat un set,dupa ce l-am probat am sters tot din clapa si am reincarcat setul meu si am constatat ca pcm -urile nu le vad in ssd dar in rami am samplerele.Mai mi s-a intamplat dar atunci nu aveam bifat pcm autoload
|
||
Back to top |
|
||
florinbilu |
|
||
Registered Member #11069
Am gasit raspuns pe alt site.Se pare ca pcm nu se vad in ssd deoarece nu exista aceasta functie la pa1xpro,dar se pot vedea la salvarea setului in hd deoarece la salvare exista aceasta functie.Va salut pe aceasta cale! Pe chat nu am reusit
|
||
Back to top |
|
||
florinbilu |
|
||
Registered Member #11069
Care dintre sampler bandon este mai bun pentru pa1xpro si unde l-as putea gasi?
|
||
Back to top |
|
||
uigresmirfi |
|
||
Guest
|
salutam, am un prieten cu pa 1xpro si la deschidere ii apare pe display mesajul asta :"vP demo" , stie cineva si durata normala de incarcare a setului la startarea clapei? cu multumiri anticipate!
|
||
Back to top |
|
||
danpa80 |
|
||
Registered Member #10314
VP Demo vine de la Vocal Procesor. Asta inseamna probabil ca a setat o setare din procesorul de voci care nu este disponibila, sau e doar in varianta demo. Incearca sa setazi o alta setare care nu e demo, salveaza setarea si vezi ce ce intampla...
|
||
Back to top |
|
||
florinbilu |
|
||
Registered Member #11069
Am incarcat un set de la un amic de pe facebook,dat am constatat ca ramii erau liberi.Care este problema tinand cont ca pcm sa incarcat normal?
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |