Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Korg Pa 3x Le
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
marianmoisii
Sun May 21 2017, 10:24PM

Registered Member #6772
Joined: Sun Mar 01 2009, 02:14AM
Location / Localitate:: Constanța
Posts: 207
Mulțumesc,o să sun la garanție să văd ce și cum, Seară bună!
Back to top
marianmoisii
Sun Aug 27 2017, 10:37PM

Registered Member #6772
Joined: Sun Mar 01 2009, 02:14AM
Location / Localitate:: Constanța
Posts: 207
Buna seara, se pare că nu e valabilă garanția pentru că nu am ambalajul claviturii,deși am actele de garanție. Se pare va trebui să o desfac claviatura eu,acum mă întreb cât de complicat o fi ,a desfăcut cineva de pe forum un pa3x le? Cât de greu se ajunge la ecran?
Back to top
florian71
Mon Aug 28 2017, 07:37AM

Registered Member #15381
Joined: Wed Sep 02 2015, 10:16AM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 193
Ciudat! Cand am cumparat eu clapa mi-au spus ca nu e nevoie sa pastrez ambalajul pentru garantie.

[ Edited Mon Aug 28 2017, 07:37AM ]

Back to top
gigiflo
Mon Aug 28 2017, 07:47AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1278
S-a dus de mult legea ce te obliga sa pastrezi ambalajul pentru garantie.
Insa pentru transport, ambalajul original e esential...
Back to top
CrysMM
Mon Aug 28 2017, 08:04AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 414
Din cate am inteles eu marianmoisii este in Spania. La noi, da, daca duci direct in service produsul nu este necesar ambalajul. Dar sa livrezi prin curier fara ambalaj original, cam greu, mai ales la o clapa de 2000 de euro. Este destul de greu sa faci un ambalaj pentru o clapa. Eu mai tirmit in tara clape diverse, am fost nevoit sa-mi cumpar cutii de carton cu lungimi de pana la 150 cm, polistiren, diverse folii, foarte costisitoare si anevoios procesul de ambalare. La o clapa grea, fara ambalaj original ar fi crima sa o expediezi.

[ Edited Mon Aug 28 2017, 08:07AM ]

Back to top
marianmoisii
Mon Aug 28 2017, 11:45PM

Registered Member #6772
Joined: Sun Mar 01 2009, 02:14AM
Location / Localitate:: Constanța
Posts: 207
La mine problema este doar la display, se mișcă un pic, cred ca e un șurub slab sau așa ceva....deci nu e ceva grav ,dar e deranjant atunci când atingi display-ul și se mișcă,are un mic joc....în sfârșit .... chiar nu știu cum să mai procedez.... eu aș desfaceo doar ca nu am nici o idee cum ajung direct la ecran , dacă are foarte multe placuțe și șuruburi e mai greu.În trecut am desfăcut Roland GW 8 dacă e la fel de simplu de ajuns la ecran e floare la ureche, cât despre garanție, habar nu am cum să procedez, cel care mi-a vandut clapa nu mi-a dat și ambalajul original. Mulțumesc pentru răspunsuri.

[ Edited Mon Aug 28 2017, 11:48PM ]

Back to top
marianmoisii
Sat Sep 09 2017, 03:06PM

Registered Member #6772
Joined: Sun Mar 01 2009, 02:14AM
Location / Localitate:: Constanța
Posts: 207
Revin, în speranța că poate cineva a desfăcut un pa 3x le și ma poate lamuri , vreau să umblu la ecran,să văd concret dacă are sau nu lipsă un șurub, problema e că înainte să mă apuc de desfăcut clapa vreau să știu cam cât de dificil e să ajung la ecran ...ma poate ajuta cineva?

[ Edited Sat Sep 09 2017, 03:09PM ]

Back to top
raduuu
Mon Sep 11 2017, 09:26PM

Registered Member #438
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:32PM
Location / Localitate:: Gaesti
Posts: 52
marianmoisii a scris ...

Revin, în speranța că poate cineva a desfăcut un pa 3x le și ma poate lamuri , vreau să umblu la ecran,să văd concret dacă are sau nu lipsă un șurub, problema e că înainte să mă apuc de desfăcut clapa vreau să știu cam cât de dificil e să ajung la ecran ...ma poate ajuta cineva?


Salut,
Poti verifica daca la clapa ta ai o distanta intre rama display si carcasa?(vezi foto). Mi-e teama sa nu se fi slabit vreun surub sau s-a deformat plasticul in zona aia. Multumesc mult!



Back to top
marianmoisii
Tue Sep 12 2017, 01:54AM

Registered Member #6772
Joined: Sun Mar 01 2009, 02:14AM
Location / Localitate:: Constanța
Posts: 207
raduuu a scris ...

marianmoisii a scris ...

Revin, în speranța că poate cineva a desfăcut un pa 3x le și ma poate lamuri , vreau să umblu la ecran,să văd concret dacă are sau nu lipsă un șurub, problema e că înainte să mă apuc de desfăcut clapa vreau să știu cam cât de dificil e să ajung la ecran ...ma poate ajuta cineva?


Salut,
Poti verifica daca la clapa ta ai o distanta intre rama display si carcasa?(vezi foto). Mi-e teama sa nu se fi slabit vreun surub sau s-a deformat plasticul in zona aia. Multumesc mult!



.
Eu așa am cumparat-o , doar că nu am fost atent...are un mic joc... Am presupus, presupun... că e vorba de un surub slabit... pentru .., clapa este nouă...dar am luat-o cu defectul ăsta ,din cauza neatenției...am verificat tot ce ține de aspect și am omis display-ul, eu acum încerc doar să rezolv problema pentru că e tare aiurea când apeși pe ecran și se mișcă......eu vreau să o desfac dar tare 0-e ca o să trec prin 7mii de șuruburi și placi de baza, sau ma știu ce o avea până ajung la ecran
Back to top
CrysMM
Tue Sep 12 2017, 11:51AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 414
Stai linistit, clapele nu mai sunt ca acum 20 de ani pline de placi si suruburi. La clapa ta, intr-o ora ar trebui sa ai finalizata lucrarea. Trebuie lucrat cu atentie sa nu strici ceva. O tragere aiurea de o panglica sau un cablu te poate costa.
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



dextar_x » 24 Feb : 16:47
sall all

Costy71 » 24 Feb : 15:07
ok sa rezolvat multumesc mult angelitto!

angelitto » 24 Feb : 15:01
@Costy71, intri aici, o schimbi si salvezi din josul paginii LINK: Click aici !

Costy71 » 24 Feb : 14:58
Buna ziua dragi colegi care ma poate ajuta si pe mine cum pot schimba parola va multumesc

angelitto » 24 Feb : 14:56
@Dan179, fa un factory restore. Daca tot 105mb arata, instaleaza din nou OS'ul. Daca si dupa OS tot 105mb sunt, trimite-o la garantie.
@florea, uite asta eu zic ca merge LINK: Click aici !

LAVIN » 24 Feb : 14:55
Salutari,,,,

acery71 » 24 Feb : 14:39
Salut Florea ! Pentru pa300 ceva bun nu avem idee , ceea ce stim este ca din ce este pe forum iti creezi tu un set al tau exact asa cum ti-ai dori sa fie .O zi placuta in continuare !

Costy71 » 24 Feb : 14:37
Salutare dragi colegi va doresc o dupa amiaza placuta tuturor!!

george32 » 24 Feb : 14:32
Salutare

dextar_x » 24 Feb : 13:47
Cine ma poate ajuta cu un set pt korg pa 800 cu 128 mb ram

dextar_x » 24 Feb : 13:44
Cine ma poate ajuta cu un set bun pentru korg pa 800

dextar_x » 24 Feb : 13:41
Salutare colegi mei ?

cosys112 » 24 Feb : 13:13
Salut

florea » 24 Feb : 13:02
salut prieteni !!! ce set pentru korg pa300 imi recomandatii ..ceva mai reusit ce pot gasi pe site !!multumesc frumos

acery71 » 24 Feb : 12:28
Salutare prieteni ! Am reusit sa imi fac cateva ritmuri pentru pa700 , am incarcat setul pe site , asteptam publicarea lui de catre Admin ! O zi placuta in continuare va doresc !

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:04
Va rog sa-mi spuneti daca gasesc la Download un set cu returnele (M.Gerea) pentru Korg pa800 (64mb), si cum se numeste?

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:02
Buna ziua colegi!

CrysMM » 24 Feb : 10:28
@Dan179 - ai incercat o resetare generala?

Dan179 » 24 Feb : 10:27
Salut, a mai avut cineva problema la pa900 sa fie memoria de 105 in loc de 192.
Si nu este niciun set pe ea. Care o fi problema ca sistemul de operare este ultimul 1.2?

Costy71 » 24 Feb : 10:07
Buna dimineata colegi!

AEM » 24 Feb : 07:42
Domnule victorr, la adresa aceea v-am scris un mesaj.
Am recunoscut țambalul, braciul și acordeonul .
:-)

seby_69 » 23 Feb : 20:37
va salut respectuos stimati colegi!

victorr » 23 Feb : 20:14
Pardon, Grisa Golovaci. Asculta aici: LINK: Click aici !

victorr » 23 Feb : 20:10
AEM, nu stiu ce set ai gasit tu de Korg PA2. Dar vezi ca sunt 2 Grisa, amandoi din Cernauti. Cel care e activ acum pe site, e Grisa Gostiuc. Dar mai este si altul, Grisa Mahala.

laur82 » 23 Feb : 19:54
Nu am acces la download.

laur82 » 23 Feb : 19:54
As dori si eu ritmul firida pentru tyros2

robert92 » 23 Feb : 19:19
de ce nu am acces la download daca am facut si o donatie? cat trebuie sa mai astept?

mihay_gw8 » 23 Feb : 18:35
buna seara dragi colegi

marukorg » 23 Feb : 14:54
Salutare

dextar_x » 23 Feb : 13:37
nu am cces la downald pt a imi descarca un set pt korg pa 800 cu 128 mb

dextar_x » 23 Feb : 13:33
Dan_68 nu am acces la downald ........

AEM » 23 Feb : 12:55
dextar_x da o cautare dupa "pa 800" si vei gasi kile de seturi arhivate . Chestia e ca instrumentele, rhythmurile si tot ce e prin ele, nu sunt chiar usor de folosit . Din ce am inteles eu pana acum, cam este setul cu rhythmuri si instrumente personalizate ...

AEM » 23 Feb : 12:01
Grisa am gasit un set pus de dvs pe internet acum cativa ani, Grisha Cernauti Pa2x 2013.SET. Foarte folositor.

Am de acum peste un giga de arhiva de seturi, am sute de instrumente, zeci de ritmuri. Din pacate, la mine pe aranjorul Sofeh, stilurile importate nu-si aleg singure instrumentele corespunzatoare.

Am inceput sa ma plictisesc de Sofeh. Si lumea imi zicea sa-mi cumpar clapa adevarata ! Pai ce ma faceam cu ea ?

milumil » 23 Feb : 12:01
Bună ziua prieteni un amic are o clapa casio CTK 6000 știe cineva dacă se pot pune ritmuri pentru ca clapa are un card de memorie și dacă da ce terminatie au ritmurile mulțumesc și o zi buna la toată lumea

dan_68 » 23 Feb : 11:48
la cate seturi de pa 800 sant la download nu ai gasit nici-unul...inseamna ca pentru tyros ai..

dextar_x » 23 Feb : 11:38
Merita sa vand korg pa 800 si sa cumpar yamaha tyros 2 ????? nu am set pt korg pa 800 ??????????

dextar_x » 23 Feb : 11:27
Buna colegi!!!

Dan179 » 23 Feb : 10:40
Danillaur am eu set pentru pa600 din Oltenia, cautama Roșu Marius pe Facebook 😀

dextar_x » 23 Feb : 10:03
Multumesc pt intelegere ...

Roberto E80 » 23 Feb : 09:44
nu face nimic...doar ca ne facem datoria si atentionam userii! stiu ca nu a fost cu intentie rea, dar asta e regulamentul pt toata lumea!

dextar_x » 23 Feb : 09:40
Scuzati .....

Costy71 » 23 Feb : 09:38
Buna dimineata colegi!!

Roberto E80 » 23 Feb : 09:32
buna dimineata tuturor! dextar_x, daca ai citit regulamentul site-ului (punctul 4 LINK: Click aici !), inseamna ca stiai ca nu ai voie sa postezi pe chat numere de telefon si adresa de mail, data viitoare risti BAN!

dextar_x » 23 Feb : 09:24
***[blocked by admin]***

acery71 » 23 Feb : 08:33
Salutare ! O zi placuta sa aveti !

cipri » 23 Feb : 08:00
Buna Dimineata tuturor.

Grisa » 22 Feb : 23:42
Salut la toti!

daniellaur » 22 Feb : 22:26
un det de pa 600 pt oltenia ??????

jenica35 » 22 Feb : 20:48
Salutare. Stie cineva pas cu pas cum pot schimba contactii de la o octava la un pa3x 61 key?

valinico » 22 Feb : 20:36
Seara buna!

sorin77sol » 22 Feb : 20:34
Salut ! ...

ionut74 » 22 Feb : 19:34
O seara buna

Costy71 » 22 Feb : 18:29
Buna seara!!

Costy71 » 22 Feb : 14:37
Salutari colegi!

naghy2005 » 22 Feb : 13:56
Salutari

Costy71 » 22 Feb : 13:22
Ok

rogabriel » 22 Feb : 12:24
costy la orga care o ai tu nu se merita investitiile vinde o si cumpara-ti alta mai performanta si vei avea satisfactii reale

Costy71 » 22 Feb : 09:34
Buna dimineata colegi!

cdinu » 22 Feb : 07:07
Buna.dimineata n

Grisa » 21 Feb : 21:35
Buna seara la toti!

Costy71 » 21 Feb : 21:18
Buna seara tuturor !!

abdon » 21 Feb : 20:56
salutare tuturora

daniellaur » 21 Feb : 20:45
viorel de la barlad sau marius gherea ca si set pt pa 600 care e mai bun aranjat??????????

sorin_faur » 21 Feb : 19:29
sal all!!

mariuspantera » 21 Feb : 19:01
Daniellaur- ca bani se merita, ca risc NU.

daniellaur » 21 Feb : 18:56
am un tovaras care a adus 3 pa 4 din belgia 2000 bucata se merita sa iau una si eu sau mai bn pastrez pa 600??

lin » 21 Feb : 18:14
Buna seara tuturor

yul » 21 Feb : 18:14
seara buna clape.ro

fantastic » 21 Feb : 18:01
Salutare la toti colegii !

Costy71 » 21 Feb : 17:25
Buna seara!

Mcmiki » 21 Feb : 17:24
Salutare oameni buni!

cdinu » 21 Feb : 16:02
SALUT COLEGI.
cine are psr s900 ?
cati ram ?
superioara fata de psr 9000 ?
multumesc .

daniellaur » 21 Feb : 15:45
haide domne macar 2 donwloaduri am uploadat foarte multe fisiere si seturi

viorel15 » 21 Feb : 15:45
Salu colegi..niste seturi bune de tyros,Psr s770 970 stiti careva ? Multumesc sa aveti o zi buna !:)

CosminT5 » 21 Feb : 15:17
salut tuturor!

fantastic » 21 Feb : 15:13
Sunet foarte bun !!!

lucianG1000 » 21 Feb : 13:49
@daniellaur, ti s-a raspuns mai jos...
trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download.

daniellaur » 21 Feb : 11:34
cine e admin pe siteul acesta?

daniellaur » 21 Feb : 11:21
domnule admin te rog frumos rezolva si problema mea ca sunt de o saptamana continu pe site ca sa descarc si eu ceva

daniellaur » 21 Feb : 11:09
salut domnilor admini vreau sa descarc si eu ceva ce faceti nu sunteti oameni la cat am incarcat si ajutata pe site datimi macar doua donwloaduri

Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.

s_cristi » 21 Feb : 08:23
@Costy71, zice bine @roGabriel dar nu specifica faptul ca in mufa Phones/Output pui o mufa stereo a unu cablu in Y care se desparte apoi spre boxa stanga si spre boxa dreapta (L Mono, R Mono)
Asa arata cablul: LINK: Click aici ! si folosesti un adaptor stereo de la jack mic la jack mare, sau cauti cablu direct cu jack mare la toate 3 capetele.

s_cristi » 21 Feb : 08:18
Buna dimineata!
@daniellaur, ai efect de pian la Pa600 si nu iti trebuie? da-mi-l mie
sau tu vrei sa scapi de Touch Sensitive Response?

rogabriel » 21 Feb : 08:10
costy baga jacku in gaura altfel nu se conecteaz : ))))))))

Costy71 » 21 Feb : 07:26
Care stie sami spuna si mie am un psr e 453 si nu reusesc so conectez la boxe va multumesc

Costy71 » 21 Feb : 07:20
Buna dimineata dragi colegi!

Costy71 » 20 Feb : 22:35
Buna seara colegi!!




Comentarii noi


[download] set pa 600 foarte bun Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:18
Nu e bun de nimic !


[download] stile bune pa 600 Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:17
mie nu imi merg in clapa incarcate


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
as dori si eu ritmul firida


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
misto ritm


[Content] Buna Ziua ! Va rog frumos daca este posibil sa primesc acces la download. Stiu ca sunt nou pe site, dar incerc sa ma implic cat mai mult , asi vrea sa incarc niste seturi dar nu stiu de unde inca . Va multumesc mult ......
Posted by dextar_x on 23 Feb : 09:36
Buna Ziua ! Va rog frumos daca este posibil sa primesc acces la download. Stiu ca sunt nou pe site, dar incerc sa ma implic cat mai mult , asi vrea sa incarc niste seturi dar nu [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap