Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
deci se poate lucra si cu kontakt |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
FlorinPSR |
|
||
Registered Member #14411
Kapytanu a scris ... DanKorg a scris ... @albundy ) Foarte comica intamplarea ...Dar daca mi-se intampla si mie la fel procedam altfel ... @Kapytanu Sunt foarte frumos , bravo Ms Dane, se mai putea lucra la el si suna si mai frumos insa... nu am mai avut timp dar e un set cu care eu mi-am facut treaba Da-mi si mie id tau de messenger. |
||
Back to top |
|
||
Kapytanu |
|
||
Registered Member #9512
Florine conform regulamentului este iterzis sa iti las id de messenger. setul este uploadat aici si poti sa iti faci acces la download. Daca un admin imi da dreptul sa iti dau id eu ti-l dau si cred ca nu ar avea motive sa nu ma lase sa pun id aici pt ca setul oricum l-am uploadat nu ti-l dau numai tie l-am dat la toti astept aprobarea lor
|
||
Back to top |
|
||
zaq |
|
||
Registered Member #11316
taraiasca' Kapytanu ,setul este super dar din lipsa unei placi de sunet mai performanta nu suna ca la tine...in schimb mi-ai dat de lucru cu filmarea .Daca mai ai ocazia sa pui astfel de inregistrari in care sa se vada si armonia si solistica ar fi super
|
||
Back to top |
|
||
Kapytanu |
|
||
Registered Member #9512
ce clapa ai zaq?
|
||
Back to top |
|
||
zaq |
|
||
Registered Member #11316
eu folosesc One Man Band pentru ritmuri psr e313 [ Edited Mon Sep 15 2014, 11:04PM ] |
||
Back to top |
|
||
Kapytanu |
|
||
Registered Member #9512
ok am inteles dar ce clapa ai?
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Kapytanu a scris ... Florine conform regulamentului este iterzis sa iti las id de messenger. setul este uploadat aici si poti sa iti faci acces la download. Daca un admin imi da dreptul sa iti dau id eu ti-l dau si cred ca nu ar avea motive sa nu ma lase sa pun id aici pt ca setul oricum l-am uploadat nu ti-l dau numai tie l-am dat la toti astept aprobarea lor Ideea interzicerii ID-ului pe site este de fapt pentru ca schimbul de materiale si informatii sa se faca strict prin intermediul site-ului! @Kapytanu, daca tu ai muncit si ti-ai dat interesul pentru a obtine acces la Download, de ce sa nu faca fiecare la fel? Fara exceptie, cine vrea acces la Download il primeste conform regulamentului, cine incalca regulamentul primeste avertisment si apoi cont suspendat. @FlorinPSR, cererea de ID tot incalcare de regulament o consider, mai mult, o smecherie prin care determini un coleg sa incalce regulamentul! |
||
Back to top |
|
||
unaidiu |
|
||
Registered Member #12190
Felicitari Kapytanu !!!
|
||
Back to top |
|
||
DanKorg |
|
||
Registered Member #13743
Kapytanu a scris ... ok am inteles dar ce clapa ai? Yamaha psrE313 . Aceasta clapa o are zaq ..ti-a zis dar n-ai fost atent ..se mai intampla Noroc |
||
Back to top |
|
||
zaq |
|
||
Registered Member #11316
DanKorg a scris ... .adevarul este ca am editat ulterior postul .....se poate vedea astaKapytanu a scris ... ok am inteles dar ce clapa ai? Yamaha psrE313 . Aceasta clapa o are zaq ..ti-a zis dar n-ai fost atent ..se mai intampla Noroc |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |