Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
ajutor anunturi!!!! |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
80.istvan |
|
||
Registered Member #10776
stie cineva sa imi spuna si mie de ce nu imi apare anuntul meu ,pe site?multumesc.
|
||
Back to top |
|
||
DjDANpoli |
|
||
Registered Member #4232
Sectiunea ANUNTURI este praf.....mixere la clape ...vanzari la cumparari...etc. Cat de curand o sa gasim "vand adidas marimea 41 folositi doar in casa , ne...umblati la nunti sau petreceri" |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
80.istvan a scris ... stie cineva sa imi spuna si mie de ce nu imi apare anuntul meu ,pe site?multumesc. Sa inteleg ca ai adaugat un anunt, ai ajuns in pasul in care ai primit mesajul "anunt adaugat" si nu apare? In ce sectiune l-ai postat si ce anume vindeai? |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
DjDANpoli a scris ... Sectiunea ANUNTURI este praf.....mixere la clape ...vanzari la cumparari...etc. Cat de curand o sa gasim "vand adidas marimea 41 folositi doar in casa , ne...umblati la nunti sau petreceri" Gresit, nu sectiunea Anunturi este praf, ci cei care pun anunturile de vanzari la cumparari, etc. O sa vorbesc cu Head Admin sa facem curatenie, prin stergerea anunturilor incadrate nepotrivit... |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Mai degraba mutate decat sterse
|
||
Back to top |
|
||
80.istvan |
|
||
Registered Member #10776
)))...dragi colegi,,,am pus anuntul la categoria vanzari,si nu altundeva..da a aparut anunt adaugat,,.verificam daca a aparut intradevar,si nu era adugat.e,credeam ca trebuie sa treaca prin verificare si va aparea a doua zi,da nici dupa o saptamana nu a aparut.vreau sa vand und korg pa 80,.multumesc.domnu pustiulica va rog sa rezolvati aceasta problema ca e grav,,,mentionez ca acum un an tot asa am patit ca am pus anuntul si nu a aparut,,,numai ca atunci nu am bagat de seama.mult respect si stima,matei stefan,,,sanatate va doresc....multumesc
|
||
Back to top |
|
||
DjDANpoli |
|
||
Registered Member #4232
Este si mutarea o varianta ...., dar cum orice greseala se pedepseste sunt de acord cu stergerea. Cei interesati o sa fie atenti pe unde pun anunturile , pentru ca o sa ramana fara ele. Apoi , pun anuntul unde imi taie capul ca d-l admin o sa il mute unde trebuie. |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
DjDANpoli a scris ... Cei interesati o sa fie atenti pe unde pun anunturile , pentru ca o sa ramana fara ele. Apoi , pun anuntul unde imi taie capul ca d-l admin o sa il mute unde trebuie. Exact asta este problema pe care prin mutare, nu am evita-o... Acum am testat din nou si merge. Foarte important, anuntul nu apare in prima pagina dupa cum se poate vedea in poza atasata de mine! [ Edited Wed Sep 17 2014, 06:06PM ] |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Ei, credeti ca il pun gresit acolo ca vor ei? Pur si simplu nu se descurca. Nu stiu unde sa-l puna.
|
||
Back to top |
|
||
80.istvan |
|
||
Registered Member #10776
))..nu mi se intampla in fiecare zi,da recunosc ca am gresit,am pus anuntul in loc nepotrivit.nu am bagat deseama casuta aia mica cu categori,,si asa sa dus aiurea anuntul. acum mai atent functioneaza perfect ,am reusit sa pun anuntul..cer scuze de la colegi,,asta e se mai intampla....cu stima istvan. |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |