Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
RAM KORG pa2Xpro |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
serghei0231 |
|
||
Registered Member #9687
Salutare la toti !! Spuneti-mi va rog este adevarat ca daca la un korg pa2x punem o placuta RAM de 256mb o sa sune ca pa3 sau doar pur si simplu o sa pot incarca mai multe semplere? Eu cint manual si 128 mb imi ajung cu virf si deaceia as vrea sa stiu; o sa aud o diferenta in sunet daca o sai pun o placa de 256 mb sau pur si simplu o sa am mai mult spatiu pentru a incarca mai multe semplere?Caci dacai asa atunci nu am nevoie de ea
|
||
Back to top |
|
||
alinbz |
|
||
Registered Member #10218
e cu dus intors aici....da poti incarca mai multe samplere.dar un samper de calitate ocupa mai mult si se simte si per total o sa ai si un sunet mai calitativ.mai pe scurt.samplere bune sunet bun.sampere proaste sunet prost..
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Daca zici ca bagi manual, iti ajung cu varf si indesat 128 mb ram. Poti sa-i pui si 1 GB ram, ca tot nu suna ca pa3x-ul....aici e diferenta de placa de sunet. Tie nu-ti trebuie multe sample-uri, asa ca la cate iti trebuie tie, iti intra cele mai mari tonuri din seria pa2x, pa800....si iti mai ramane si pe jumatate goala Nu-ti investi banii in vorbe goale.
|
||
Back to top |
|
||
serghei0231 |
|
||
Registered Member #9687
Multumesc mult pentru explicatie ! nu de alta dar era cit pe ce sa arunc vreo 140 de euro in vint.Mult succes !!
|
||
Back to top |
|
||
livange |
|
||
Registered Member #11383
Nu are cum sa sune ca un pa 3 este diferenta de placa de sunet si multe altele
|
||