Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Orga 4000 lei |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
This thread is now closed |
Author | Post | ||
DanKorg |
|
||
Guest
|
Salutare , un prieten vrea sa-si cumpere un KORG pana in 4000 lei conditia sa fie NOUA(Exclus second-hand). Ce ii recomandati ? EXCLUS pa300. [ Edited Thu, 25 Sep 2014, 11:08AM ] |
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
Registered Member #2689
Yamaha psr s 750
|
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
Registered Member #2689
da mai tre sa pui 500 ron Scuze pt dublu post Uite si demo aici LINK: Click aici ! [ Edited Thu, 25 Sep 2014, 12:21PM ] |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
DanKorg a scris ... Salutare , un prieten vrea sa-si cumpere un KORG pana in 4000 lei conditia sa fie NOUA(Exclus second-hand). Ce ii recomandati ? EXCLUS pa300. Ii este atat de greu prietenului tau sa dea o cautare pe google si sa gaseasca si singur faptul ca sub 4000 RON exista la vanzare doar 3 modele noi de la Korg, din care pe unul il exclude (PA300)? Eu ii recomand sa mearga intr-un magazin si sa testeze, apoi sa cumpere... |
||
Back to top |
|
||
DanKorg |
|
||
Guest
|
pustiulica a scris ... DanKorg a scris ... Salutare , un prieten vrea sa-si cumpere un KORG pana in 4000 lei conditia sa fie NOUA(Exclus second-hand). Ce ii recomandati ? EXCLUS pa300. Ii este atat de greu prietenului tau sa dea o cautare pe google si sa gaseasca si singur faptul ca sub 4000 RON exista la vanzare doar 3 modele noi de la Korg, din care pe unul il exclude (PA300)? Eu ii recomand sa mearga intr-un magazin si sa testeze, apoi sa cumpere... Te inteleg...dar el m-a rugat sa-i fac un post pe forum el neavand cont ...I-am zis sa-si ia pa1xpro SH dar nu vrea ...i-e frica de teapa. Si-a luat pa50 sh si in 2 luni i s-a stricat ...sa nu mai zic ca nu mergea butoanele , clapele si era sters tot ...d-atunci nu mai cumpara de pe internet. |
||
Back to top |
|
||
DanKorg |
|
||
Guest
|
Pana la urma si-a comandat pa300 ..Va multumesc de raspunsuri , o zi cat mai buna ! .
|
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
thread inchis!
|
||