Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Asa priveliste am cand duc copilul la gradinita !!! |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
NxSound |
|
||
Registered Member #2689
Am facut reclamatie de N ori ai doare-n ....... pe scarbele astea si suntem in mijlocul orasului ............................................. stada cezar petrescu intersectie cu strada Smardan. LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
albundy |
|
||
Registered Member #10099
Era mai misto privelistea daca la coltul strazii era si o fetita .Era tabloul complet: caini, gunoaie Asta este nivelul de educatie al majoritatii romanilor. Cand zic majoritate, zic aia care se duc ca berbecii la alegeri pe o galeata de plastic, o sacosa cu de-ale gurii si niste pixuri cu embleme politice. Nu are nimeni ce sa faca . Doar nu stiti lectia ? Ne-ati ales, sa va fie de bine .Indiferent de culoarea politica, toti sunt la fel. Sesizari si reclamatii unde ai facut? La primarie, la societatea de salubrizare? |
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
Registered Member #2689
nu numai eu am facut reclamatie suntem mai multi dar fara succes pana la urma ma duc la televiziuni sau il strang eu ... am gasit introzi un afis acolo cine mai pune gunoi aici (masa.i curva ) nici asta nui rezolvarea ............ ca totusi platim gonoiul la luna .............
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Acu' nu te supara pe mine, dar scarbe sunt in primul rand aia care au aruncat gunoiul acolo, aia ar trebui starpiti... Apoi militia care nu ii amendeaza pe cei care au aruncat gunoiul acolo, apoi scarbele angajate de primarie sa faca curat si ultimii, dar nu cei din urma, responsabilii din primarie. PS: stiu ca in general noi nu avem nicio vina, ci altii, dar eu as pune mana pe o lopata si as incarca gunoiul intr-un atelaj si l-as duce la groapa de gunoi. Apoi aceeasi lopata as folosi-o pentru a convinge alte scarbe sa nu mai depoziteze gunoiul acolo |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
corect da după 15 ani de manele naţionalizate... ce ne aşteptăm? La partea a 2-a foloseşte tîrnăcopul, este muult mai convingător şi educativ. În 10 ani ne vom apăra tomberoanele cu praştiile... că ei caută...dar înapoi nu mai pun, că nu e şcoliţi să facă asta... iar un mod de constrîngere gratis ar fi castana. În educaţie sunt două măsuri mari şi late dacă în primii 7 ani nu a învăţat să arunce doar în coş gunoiul - bătaia - amenda încercarea altor măsuri, istoria ne-a demonstrat că nu ţin, inclusiv crematoriile naziste. Şi aici dau exemplu Germania. [ Edited Thu Oct 02 2014, 10:18AM ] |
||
Back to top |
|
||
DanKorg |
|
||
Registered Member #13743
Bataie de joc ...urat din partea lor.
|
||
Back to top |