Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Editare Style & Midi |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
MIDI to STYLE |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
R.D. |
|
||
Registered Member #14527
Va salut dragi colegi M-am apucat sa-mi fac si eu un program al meu personal de manele si v-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu niste loop-uri midi de percutie, ceva gen CONGAS & BONGOS. Sau poate imi recomandati vreun set/style in care as putea gasi ceva percutii bune. Multumesc anticipat! |
||
Back to top |
|
||
R.D. |
|
||
Registered Member #14527
Sau poate are careva setul lui Pokemon
|
||
Back to top |
|
||
DanKorg |
|
||
Guest
|
Din cate am auzit setul se vinde cu 300 euro ...zic si eu , nu stiu sigur. |
||
Back to top |
|
||
R.D. |
|
||
Registered Member #14527
DanKorg a scris ... Din cate am auzit setul se vinde cu 300 euro ...zic si eu , nu stiu sigur. OK, va multumesc tuturor pentru ajutor ))) |
||
Back to top |
|
||
reb3lutxxx |
|
||
Registered Member #13328
Nu va recomand sa cumparati seturi de pe internet,o sa primiti teapa,o sa pune ritmuri,tonuri luate de pe internet gratuit si le vinde intre 100-300 de euro..... Stati linistiti,nu comandati,cu timpul o sa incarc o arhiva cu toate ritmuriile frumos aranjate pe categorii si performante pentru roland g-800,G-600,g-1000 si korg pa 50-80...
|
||
Back to top |
|
||
ulici9 |
|
||
Registered Member #15493
R.D. a scris ... Va salut dragi colegi M-am apucat sa-mi fac si eu un program al meu personal de manele si v-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu niste loop-uri midi de percutie, ceva gen CONGAS & BONGOS. Sau poate imi recomandati vreun set/style in care as putea gasi ceva percutii bune. Multumesc anticipat! salut ,,,am o intrebare ...poti scoate dintr-un set un ton? sau o toba ? adica am un set pe orga..si sa salvez un ton un style in pc? ca am vazut ca ai intrebat daca iti recomanda cineva un set din care sa gasesti ceva percuii bune |
||
Back to top |
|
||