Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
ciudatenie sau BUG? |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
alinbz |
|
||
Registered Member #10218
in decursul a cateva luni de cand detin pa600 tot adun si lucrez la un set al meu.pana aici toate bune.intamplarea face ca eu am memorat tonurile care am vrut pe STS1,2,3,4 la fiecare style in parte.e,acum am selectat un style si cand colo nu mai erau tonurile care le memorasem eu.si gasesc in loc tonurile mele tonuri interne.si sa intampat de mai multe ori in aceste luni.in prima concluzie am crezut ca am eu amnezie dar sunt sanatos tun si nici alt cineva nu umbla la orga in lipsa mea..ce sa fie?
[ Edited Fri, 10 Oct 2014, 07:14PM ] |
||
Back to top |
|
||
danpa80 |
|
||
Registered Member #10314
Probabil ai salvat sts-urile cu "Write single touch setings" din meniu de sus. Daca da, ai procedat foarte corect. Insa acolo la meniu mai ai o functie, ceva de genu ..."write global style... si mai nu stiu cum.... incearca sa salvezi si cu asta dupa ce ai salvat sts-urile
|
||
Back to top |
|
||
DanKorg |
|
||
Guest
|
danpa80 a scris ... Probabil ai salvat sts-urile cu "Write single touch setings" din meniu de sus. Daca da, ai procedat foarte corect. Insa acolo la meniu mai ai o functie, ceva de genu ..."write global style... si mai nu stiu cum.... incearca sa salvezi si cu asta dupa ce ai salvat sts-urile Mergi pe mana lui dan ! |
||
Back to top |
|
||