Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ce microfon sa cumpar, care sa capteze sunetul de pe toata scena ? |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
krys4ro |
|
||
![]() Registered Member #3435
salutare la toti, am si eu o problema , sunt necunoscator in domeniu, vreau un microfon pentru o serbare scolara care sa capteze sunetul de pe toata scena si m-am pierdut in termeni tehnici, omni, uni, condesator, dinamic etc. Vreau sa fie fixat undeva deasupra scenei. Multumesc anticipat celor care vor sa imi dea o mana de ajutor. [ Edited Wed, 19 Aug 2009, 11:26AM ] |
||
Back to top |
|
||
krys4ro |
|
||
![]() Registered Member #3435
eventual daca are cineva unul de vanzare si la un pret pentru un buzunar de profesor ar fi ok
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Thread mutat la "Echipamente Audio". - Double-postingul este INTERZIS ! - Alta data fii mai atent unde deschizi threadul ! - Citeste regulamentul siteului ! ----------------------------------------- Si ca sa fiu On-Topic : Pentru a capta sunetul de pe toata scena, iti recomand un microfon de fond foarte ieftin (30 de euro), eventual folosesti 3 astfel de microfoane imprastiate pe scena (stanga - mijloc - dreapta) : THE T.BONE SC300 Kondensator-Mikrofon Supernierencharakteristik Übertragungsbereich: 40-18000Hz Empfindlichkeit: -35dBV/pa (22,4mv/pa) Impedanz: 200 Ohm max. SPL: 136dB (THD kleinergleich 1% 1000Hz) Phantomspeisung: 36-52V Maße: max. Durchmesser 52 x 170mm Gewicht: 320g ![]() Pt orice altceva, iti recomand un set de 3 microfoane (asa se vand, la set, 1 set are 3 microfoane + accesoriile pt stativ + cutie) Sunt cele mai ieftine microfoane care chiar suna binisor, se poate chiar canta pe ele ! Ba de multe ori, suna mai bine decat multe modele de microfoane cu nume de firma pompos ![]() ![]() ![]() Setul este: BEHRINGER XM1800S SET ![]() ![]() PS: Daca ai bani de aruncat pe "firme", spune-mi ![]() ![]() [ Edited Tue, 09 Dec 2008, 01:30AM ] |
||
Back to top |
|
||
psr9000 |
|
||
Guest
|
Acest set Behringer il am si eu...Pot sa va spun ca in sali cu acustica mai proasta,le folosesc cu succes,desi am Shure si Senheiser...Calitate-bunicica,ptr pretul lor...Fortza-mare...!
|
||
Back to top |
|
||