Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
-Clasament boxe active- |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
dutu |
|
||
Registered Member #469
Am facut o selectie la boxele care as dori sa le achizitionez dar nu sant hotarat ,am decis sa fac un clasament cu parerile domniilor voastre,de aceea parerea dv e importanta pt mine: LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! Am inteles ca fratii Reut si formatia Laura olteanu,ar canta cu JBL;iar dom.Andronescu ar fii optat pt,fbt-pro-maxx-14a,despre celelalte astept parea dmv,si de ce nu sa fc un clasament.Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu acest subiect si daca da imi cer scuze.Multumesc anticipat [ Edited Fri, 17 Oct 2014, 10:30PM ] |
||
Back to top |
|
||
DanKorg |
|
||
Registered Member #13743
Votul meu merge tot spre FBT MITUS 152 A sau JBL PRX735
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
My brother, vad ca te tine buzunarul si bravo tie. Dintre toate jbl si fbt mitus sunt cele mai tari. Insa, am cantat o noapte intreaga pe jbl si nu imi place. Sunt voluminoase,se aud tare si amestecat. In schimb fbt mitus...fara urme de indoiala cele mai tari. Ia mitus, si imi vei multumi. Bafta!
|
||
Back to top |
|
||
Cristi Audya |
|
||
Registered Member #275
puteai sa pui acolo si Yamaha DSR
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Daca ii sa adaugam la lista, mai bn scoti yamaha DSR, si bagi yamaha DXR. Sunt foarte faine. Am achizitionat 2 anul asta de 700 w, Si dau un foarte mare randament. Plus ca am 7 ani garantie la ele....7 ani!
|
||
Back to top |
|
||
Cristi Audya |
|
||
Registered Member #275
Serghei92,DSR este clasa superioara,fiind si mai scumpe decat DXR
|
||
Back to top |
|
||
Athos-Korg |
|
||
Registered Member #2661
Asa este Cristi stiu ce spui ca am si eu tot DSR si stiu ce diferenta este intre DSR si DXR......Mai ales daca ai toata linia DSR si basi si sateliti se termina filmul de tot !
[ Edited Mon, 20 Oct 2014, 02:26PM ] |
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Mda....va dau dreptate la ce spuneti. Sincer, nu prea sunt cu informatiile la zi cu ceea ce scoate yamaha, sau nu. Eu prin recomandare am luat boxele, si sunt faine.....
|
||
Back to top |
|
||
dutu |
|
||
Registered Member #469
Multumesc mult baieti,am inteles ca FBT MITUS 115A,FBT HIMAXX 60A,YAMAHA DSR 15,sant cele mai bune din aceste boxe,care sant plusurile si minusurile la ele,una fata de alta?ajutati-ma sa ma decid.Imi mai tebuie subwoofer?Se aud bine si pe voce,eu mai detin 2 boxe MACKIE SRM DE 450 W de 12,se potrivesc cu aceste boxe?Multumesc anticipat pt sfaturile voastre sa va dea Dumnezeu sanatate!!
|
||
Back to top |
|
||
huzumsorin |
|
||
Registered Member #8800
cu doua dsr 115 si mackie care la ai iti faci treaba fara probleme si voce si ce vrei .
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |