Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Probleme Korg România!!!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
admin
Sat, 13 Dec 2008, 02:11PM

Registered Member #1
Poftim si pozele cu clapa desfacuta (clapa mea de tonuri, un Yamaha S03), inclusiv puteti vedea potentiometrul original, si cel cu care l-am schimbat ! Si nici macar nu era identic 100% cu cel original ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ... A trebuia sa modific 2 trasee ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ... Asta s-a intamplat acu' 1 luna de zile ... Si functioneaza fara nici un fel de problema ... Service "Home-Made" ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ... Deci, se poate ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ...

http://clape.ro/files/public/1229170280_1_FT7196_picture_230_.jpg

http://clape.ro/files/public/1229170280_1_FT7196_picture_216_.jpg

http://clape.ro/files/public/1229170280_1_FT7196_picture_217_.jpg

http://clape.ro/files/public/1229170280_1_FT7196_picture_218_.jpg

http://clape.ro/files/public/1229170280_1_FT7196_picture_223_.jpg

http://clape.ro/files/public/1229170280_1_FT7196_picture_225_.jpg

http://clape.ro/files/public/1229170280_1_FT7196_picture_226_.jpg

http://clape.ro/files/public/1229170280_1_FT7196_picture_227_.jpg

Back to top
sarac.lipit
Sat, 13 Dec 2008, 02:12PM

Registered Member #45
măăăi măi, da' ce aprinsă-i discuţia! Să ne fie clar. Nu se doreşte depanarea de către magazinele de vânzări. Simplu. Este mai 'dulce' comisionul' decât bătaia de cap cu reparaţiile, normal, pui capu' jos, dormi liniştit... oricum banii ies. Mia ai ceva 'bube', un telefon şi componenta vine completă, în 10 minute-i gata 'reparaţia'. Asta-i bine! Rău este că deşi-i clapă Korg, depinzi de cel care o vinde, nu de cel ce o produce!!! Oare chiar o produce...?!? ... încep să intru la gânduri cu firma asta...

PieS
Admin, cele mai robuste potenţiometre pentru volume, sunt cele rotative ruseşti... 1,5 lei parcă... Garantate pe viaţă pentru cei ce nu-s mofturoşi la 'dizain'...

[ Edited Sat, 13 Dec 2008, 02:18PM ]

Back to top
Matrafox
Sat, 13 Dec 2008, 02:19PM
Guest
Exact sarac de ce sa-ti aprinzi paie in cap daca nu e nevoie ? Plus de asta nu te obliga nici contractul si nici o persoana fizica.De ce sa-ti legi capul daca nu te doare ? Nu stiu ce este atat de greu de inteles...ca o fi ca o pati ca s-ar putea asta numai cel in cauza stie cel mai bine.Pentru asta nu inseamna ca e mafiot.Nu mai suntem in comunism din pacate multi de aici asa gandesc la gramada.Fiecare om isi conduce afacerea cum vrea.Ca nu exista firma in Romania sau nu se ocupa vreun dealer de asa ceva sigur ca si eu sunt nemultumit doar si eu am destule scule.Dar inainte de ale cumpara ma gandesc ce risc imi asum.Felicitari lui admin Dan ,vad ca deja s-a apucat de afacere ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
admin
Sat, 13 Dec 2008, 02:23PM

Registered Member #1
../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ... Eu si acuma mai am in "depozitul" meu personal o gramada de scule rusesti ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ... Nu am mai reusit sa le vand ca a venit "valul" asta de scule noi ... Pana acu' vreo 4, 5 ani, aveam 8 linii de sunet complete pe care le inchiriam, inclusiv sistem de lumini de concert am avut, de 18 KW (18000 de wati) ... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ...
Ideea care este, daca lucrezi in domeniu, gasesti si "ideile" necesare sa rezolvi multe lucruri .. Daca insa il iai pe "NU" in brate si nu-ti pui capul la contributie, gandesti ca un "ROBOT", atunci, normal ca "NU SE POATE" .. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ...

PS: Matrafox, abia acuma ti-am citit ultimul post ... Nu m-am apucat de nici o afacere, doar mi-am facut mie ce mi-a trebuit ... Eu am pus-o jos cu electronica de vreo cativa ani, acuma i-mi fac doar mie ce este strictul necesar ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ...
Insa toata chestiunea asta nu cred ca nu s-ar putea pune in practica ca o mica afacere ...

[ Edited Sat, 13 Dec 2008, 02:26PM ]

Back to top
Greieras
Sat, 13 Dec 2008, 03:33PM
Guest
Discuții aprinse... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif

Să fie clar: Eu am contestat în primul și în primul rând modalitatea de exprimare și cum m-au tratat cei de la Korg România (cum își zic ei, și cum apare pe net la prima căutare. De fapt un simplu magazin). Apărând și pe siteul oficial Korg, și pe google când scrii KORG Romania apar tot ei, am zis că sunt REPREZENTANȚĂ adevărată, nu dealer. Și am dat un telefon. Am scris pe siteuri cum mi s-a adresat, și nedumerit, am vrut să văd dacă e normal, și nu cumva erau obligați să mă trateze altfel, și implicit să mă rezolve. De comportamentul lor, după mine, au început să se plângă foarte mulți useri de pe siteuri, cel puțin 50, și vă dați seama câți or fi în total cei care au avut de-a face cu ei. (dar care nu au zis, sau nu sunt pe net să vadă). Unul singur i-a lăudat, și a spus de bine despre ei, și asta probabil, zice el, că a cumpărat de multe mii de euro de la ei.
OK. Am aflat că nu erau obligați să repare, bun. Nu era greu să zică frumos, nu? Nu vor să o facă nici contracost. OK. Să fie sănătoși.

O SINGURĂ NEDUMERIRE MAI AM: Korg, indiferent că vinde clape în Italia, Germania, România, Congo, Bamboo, etc....tot Korg le vinde, tot acolo se duc banii, la ei, la firmă. Mai puțin comisioanele dealerilor. Și din câte am înțeles e valabil și pt Roland, nu mai vorbesc de clapele mai rare (Gem, Ketron, Technics, etc). Excepție am înțeles că face Yamaha, BRAVO LOR!!! Deci nu e obligat un simplu dealer sau magazin sau importator să repare cuiva care a luat din altă parte. DAR DE CE NU ARE GRIJĂ FIRMA MAMĂ? Firma pe care noi am ales-o, o iubim că ne îndrăgostim de ea, fiecare în parte, cu ea ne mândrim, cu ea ne lăudăm, pt ea ne tot certăm pe-aici pe net....DE CE NU ARE GRIJĂ DE CUMPĂRĂTORII SĂI? De ce își bate joc de clienți și nu pune la dispoziție și service obligatoriu în fiecare țară? Îi interesează doar vânzarea, e normal....dar cel puțin Korg știe prea bine, și au zis și ei pe siteul oficial, că Pa800 sunt unele serii cu probleme, la care se ard RAM-ii. Ar trebui să intre în pământ de rușine pt așa ceva, și măcar pt problema asta recunoscută de ei, să oblige un dealer pe țară măcar să rezolve pe cei cu probleme. Dar ei pur și simplu au confirmat defecțiunea, și s-au rezumat la a da indicația, că se rezolvă prin schimbarea RAM-ului această problemă. MULȚUMIM KORG! Mulțumim pt sfat!

[ Edited Sat, 13 Dec 2008, 03:34PM ]

Back to top
Matrafox
Sat, 13 Dec 2008, 03:42PM
Guest
Cu comportamentul necivilizat sunt complet de acord plus ca am auzit ca nici in relatiile directe nu prin telefon acesti angajati a lui Calin trateaza clientii cu dispret.Poate de atata bine !! E si vina voastra a Korgistilor ca o data cu aparitia clapelor cu sampler le-ati umplut buzunarele la astia ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif Ia sa faceti o greva si sa nu mai cumparati nimic vreo 2-3 saptamani...

La partea a 2-a cu firma mama intr-adevar e o dilema dar nu e numai la noi asa.

Back to top
admin
Sat, 13 Dec 2008, 07:30PM

Registered Member #1
Aratati-mi un stat EUROPEAN (din UE ma refer) in afara de Romania si Bulgaria, care nu are service la clape ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif ...

PS: Initial uitasem ca au intrat si Bulgarii in UE ../../images/emotes/yahoo/yahoo_straight_face.gif ...

[ Edited Sat, 13 Dec 2008, 07:32PM ]

Back to top
Matrafox
Sat, 13 Dec 2008, 08:02PM
Guest
Gresit !! are numai Ungaria !! Da-ne adrese si harta si la celelalte serviceuri.

Back to top
admin
Sun, 14 Dec 2008, 12:50PM

Registered Member #1
Sincer, mi-e lene sa stau sa caut, am cautat doar 2, In Franta si Germania:

Poftim:

Germania: LINK: Click aici !

Franta:

http://clape.ro/files/public/1229251816_1_FT7196_franta_.jpg

Ideea este ca, eu in momentul in care afirm ceva, vin si cu argumente, nu ma duc pana in panzele albe pe o idee indiferent daca am dreptate sau nu cum fac altii, sau sa sustin o numita chestiune numai din ambitie ...

[ Edited Sun, 14 Dec 2008, 12:52PM ]

Back to top
sarac.lipit
Sun, 14 Dec 2008, 01:28PM

Registered Member #45
../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif Admin, văd că ai relaţii sus la Gugli ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif Ucraina sau Moldova nu repară nimic?

[ Edited Sun, 14 Dec 2008, 01:31PM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF