Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ce parere aveti despre... ce se aude? |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
zaq a scris ... era interesant si mult mai ok daca filmai "muzicantul", eventual blurai pentru inceput filmuletul si apoi reveneai si eventual dadeai si originalul Nu am facut-o de jena, sunt prieteni de-ai unor prieteni de-ai mei... |
||
Back to top |
|
||
calin78 |
|
||
Registered Member #9996
E BK5, sigur...
|
||
Back to top |
|
||
danpsr9000 |
|
||
Registered Member #10205
in afara de tine mai era cineva nemultumit de cantare? cred ca nu!
|
||
Back to top |
|
||
zaq |
|
||
Registered Member #11316
calin78 a scris ... un BK5 chinuit de catre p________a? .............. nu ca eu as fi mai breaz ba chiar mai........E BK5, sigur... Pustiulica. tu esti rapsodul!? [ Edited Tue Nov 04 2014, 10:51PM ] |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Cum am spus in PPS-ul din primul post, revin cu amanunte. 1. Tipul canta pe un Tyros 3; 2. Tambalul de pe clapa suna ca o mana de suruburi amestecate intr-o oala de ciorba; 3. Percutia se auzea destul de rau, cu bas foarte puternic un pic distorsionat in anumite momente, dar nu-mi dau seama daca era strict din clapa sau din reglajele din mixer, sistem de sunet sau chiar acustica salii (care era dezastruoasa). 4. Cel din spatele clapei toata noaptea a cantat (mult spus a cantat, a ratat as zice mai bine) la fel, orice legat de folclor. Muzica usoara o lega destul de bine. O sa deschid astazi un thread pe care ma gandeam mai demult sa-l deschid legat de importanta sunetului clapei cand o folosim ca aranjor la evenimente si implicit importanta unui set profesional intr-o clapa pe care se presteaza la evenimente. Ar fi de discutat si nivelul profesional al celor care se sprijina de instrumente, dar nu ma consider in masura sa "arunc primul cu piatra"! Va multumesc tuturor celor care v-ati exprimat in acest thread! |
||
Back to top |
|
||
Athos-Korg |
|
||
Registered Member #2661
Indiferent pe ce ar fi cantat, oricum ti-a rupt urechile pustiulica, ma mir ca le mai ai...........Nu vreau sa exagerez, nu sunt primul nici ultimul muzicant pe lumea asta, dar in cazul prezentat ca si in oricare alte cazuri se observa ca multi au clape la care nu modifica frecventele la basi, medii si inalte in functie de acustica salii respective, iar clapele astea mai noi au sectiunea aia MIXER, pe care , daca o folosesti in TIMP REAL,adica in timp ce executi la clape piesa, umbli frate in mixer si reglezi cat de cat sa se auda mai omeneste, mai placut urechilor, fiecare instrument din fiecare track al clapei, ca de-aia ai ritmul respectiv mai m ulte trackuri ca sa se auda mai bine si mai plin in boxa, dar umbli frate la dozarea fiecarui track dupa cum se cuvine la frecventele respective , ca sa placi si celor ce te asculta........Sunt foarte multe de vorbit , dupa asta sunt si tonurile folosite, vezi ca nu suna , le mai editezi si pe alea, sau mai schimbi samplerele cu altele mai calitative............
|
||
Back to top |
|
||
ym_dx21 |
|
||
Registered Member #10570
pe jumatate am ghicit ca era yamaha....da ... ideea cu aranjatul seturilor, reglajelor etc e un capitol important de discutat pt ca multe seturi sunt jalnice ,ceea ce coboara mult nivelul unei clape.
[ Edited Wed Nov 05 2014, 11:31AM ] |
||
Back to top |
|
||
Geoset2014 |
|
||
Registered Member #14610
Am auzit si mai rau de atat ). Pe multi chiar nu ii intereseaza de sound sa numai zic de cantat important banii sa le vina si atat... |
||
Back to top |
|
||
DanKorg |
|
||
Registered Member #13743
S-or invata ei ..
|
||
Back to top |