Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Eroare la incarcare OS - Korg PA 600 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
This thread is now closed |
Author | Post | ||
GabiPSR |
|
||
Registered Member #10950
Ieri cand am aprins orga,pe parcurs ce se incarca OS mi a aparut o eroare "An error has ocurred while saving a resource" si cand am deschis orga tot ce avea ea (tonuri,si seturi tobe) s-au sters, si aici ma refer la cele ale ei, din Factory , nu din User adica ce incarc eu. Nu stiu ce sa fac..AM instalat noul sistem de operare dar bank-urile cu tonuri din Factory tot goale au ramas...
[ Edited Wed, 24 Dec 2014, 08:01AM ] |
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
Registered Member #2689
man instaleaza resursele daca da fail si acolo suna la cei de la reprezentanta era o combinatie de butoane sa dai un fel de reset inainte de incarcare resurse deci incarca resursele si dupa aia os daca nu merge revino cu raspuns si supnemi ce scrie acolo |
||
Back to top |
|
||
GabiPSR |
|
||
Registered Member #10950
cum incarc resursele ? am descarcat pachetul de pe net, e pe stick..dar mai departe?
|
||
Back to top |
|
||
GabiPSR |
|
||
Registered Member #10950
Gata baieti am rezolvaft, am incarcat si resursele si acum e orga ca noua,de la 0.
|
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
Registered Member #2689
bravo
|
||
Back to top |
|
||
Sergiu pa2x |
|
||
Registered Member #47
Cand mai incarci seturi ,,sterge folderul Global din setul respectiv daca este de la alt model! Setările din Global i=ti scrica sistemul de operare ! Sanatate si sarbatori fericite !!@
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Problema solutionata, in plus sfatul de a sterge folderul Global la incarcarea seturilor. Thread inchis! |
||
Back to top |
|
||