Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Cum se inregistreaza midi pe KORG PA2X PRO si cu alte instrumente |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
bacioianu |
|
||
Registered Member #14241
Stiu ca pe orgile noi, precum Korg PA2X PRO, se poate inregistra si mp3.L.am rugat pe varul meu sa.mi inregistreze niste midi.uri si mi.a zis ca nu stiu cum... Vreau sa.mi inregistreze cu ajutorul unui prieten care are Roland Fr5.. Am observat ca prin conexiune jack-jack poate baga acordeonu pe orga si se aude pe boxe... Puteti sa.mi explicati cum poate inregistra midi cu Fr5-u? ... P.S daca reuseste sa.mi inrefistreze promit ca voi posta midi.urile pe site!!!!!!!
|
||
Back to top |
|
||
costy38 |
|
||
Registered Member #12119
prin cablu midi si folosesti pe acordeon ton din clapa. inregistrezi in seqventer |
||
Back to top |
|
||
bacioianu |
|
||
Registered Member #14241
NU se poate altfel fara cablu midi?
|
||
Back to top |
|
||
danpa80 |
|
||
Registered Member #10314
Domnu "costy38" ai reusit sa faci asa ceva....? Eu am reusit doar sa redau alt instrument pe clapa mea prin conexiune MIDI, dar sa inregistrez tonul acelui instrument in seqwencerul clapei cu care lucrez nu am reusit.
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
pãi sunt chestiuni total diferite midi - transfer de informație - fãrã sunet... folosește sunetele din receptor cînd cînți pe alt instrument.... în cazul tãu fr. mp3 - fișier audio midi și mp3 sunt diferite ca .... acul și carul cu fîn... |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
scriu de pe un telefon Scuze pentru dublu post Poti inregistra ce canta fr în clapa doar prin cablul midi pe un singur kanal 4 in cazul roland. Tu tii armonia el cântă solistică. La urmă pui un ton din clapa p canalul 4 şi ai un Mid perfect... este imposibil sa tragi midi cu instrumentele și efectele din alt instrument diferit ca model și brand. [ Edited Mon, 05 Jan 2015, 02:48PM ] |
||
Back to top |
|
||
danpa80 |
|
||
Registered Member #10314
Totusi...domnu "sarac" prin ceea ce spui dumneata se intelege ca nu poti inregistra un SUNET midi pe o clapa din alta clapa, dar poti inregistra INFORMATIA midi, ca apoi sa pui peste acea informatie un sunet al clapei care a inregistrat...cred ca am inteles bine. Intrebare:-Cum faci treaba asta?
|
||
Back to top |
|
||
bacioianu |
|
||
Registered Member #14241
danpa80 a scris ... Totusi...domnu "sarac" prin ceea ce spui dumneata se intelege ca nu poti inregistra un SUNET midi pe o clapa din alta clapa, dar poti inregistra INFORMATIA midi, ca apoi sa pui peste acea informatie un sunet al clapei care a inregistrat...cred ca am inteles bine. Intrebare:-Cum faci treaba asta? ... intrebare buna... puteti sa explicati asa cum mi-a explicat @Bebe.Costache aici? LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||