Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
program va 7 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Costelva7 |
|
||
Guest
|
ma poate ajuta cineva cu un set pt va 7 sau discheta originala versiunea a 2 a sau de unde as putea sa fac rost vas fi foarte recunascator sunt amator
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Ai aici ZIP-ul original pentru Roland VA7 versiunea a 2-a: LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
Costelva7 |
|
||
Guest
|
domnule admin va multumesc mult pentru link dar am o mica problema nu ma lasa sa l downloadez pt ca sunt nou pe site si ca nu am o activitate suficienta Admin: ai primit acces temporar la download -ca gest de bunavointa- pentru a-ti rezolva problema cu clapa. Pentru acces definitiv asteptam sa te implici in aceasta comunitate! [ Edited Wed, 07 Jan 2015, 03:30PM ] |
||
Back to top |
|
||
Costelva7 |
|
||
Guest
|
am reusit sa downloadez programul domnule Admin cum reusesc sa mi creez o discheta zip ca nu prea ma pricep trbuie sa pun totul ce am downloadat pe discheta sau cum reusesc si as vrea sa stiu cum pot asculta un stile sau music asistant trebuie un program special,va multumesc foarte mult pt program
|
||
Back to top |
|
||
Costelva7 |
|
||
Guest
|
cum as putea sa ma implic in aceasta comunitate practic ce trebuie sa fac Domnule Admin
|
||
Back to top |
|
||