Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software
 
<< Previous thread | Next thread >>
Vst'i-uri in Cubase
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
danpa80
Thu Jan 08 2015, 06:05PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 194
Am inceput de ceva vreme sa lucrez in Cubase. Sunt la primul nivel. Daca poate cineva sa-mi explice cum se incarca Vst-urile in Cubase. Sau ca sa fiu mai explicit: In momentul cand fac un "new proiect" si aleg sa fac un track midi, Cubase are setate doar cateva vst-uri, la percutie are "Grove agent ONE" - pe asta il gasesc. mai are si cateva "Sinth"-uri, si ca tonuri ceva de la "HALionOne" Acuma... eu am incercat sa instalez ceva vst-uri care le am in PC dar nu stiu cum sa le pot accesa in Cubase, pentru ca atunci cand dau F11 sa-mi aleg vst-ul, nu mi le arata decat pe cele mentionate mai sus.

Back to top
alexdelafetesti
Fri Jan 09 2015, 07:41PM

Registered Member #6662
Joined: Thu Feb 26 2009, 05:07PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 1
cand instalezi vst'urile trebuie sa alegi calea C:\Programs Files\Steinberg\Cubase\VstPlugins.....spor la treaba

Back to top
danpa80
Fri Jan 09 2015, 08:08PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 194
Si daca copii dupa aia toate fisierele care s-au format in urma instalarii in acel folder unde ai zis nu merge...??
Back to top
danpa80
Fri Jan 09 2015, 09:31PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 194
Am reusit sa fac sa imi apara in lista de vst-uri. Dar le pot folosi numai daca am date midi deja pe track. Am conectat clapa mea printr-o interfata midi gen LINK: Click aici ! si am semnal midi pe intrare, si imi arata ca si pe mixer am semnal midi cand apas pe clape, dar nu reusesc sa fac sa se auda. Se pare ca vst-ul nu e conectat cu clapa. Asa cred eu, pentru ca daca inchid Cubase si deschid un vst si selectez sa se conectaza cu clapa mea, merge. In schimb daca deschid Cubase si il las deschis, si apoi vreau sa deschid un vst sa il folosesc cu clapa nu merge. Folosesc driverul ASIO4ALL, si cred ca aici e problema. Nu stiu cum sa fac sa mearga sa inregistrez in timp real in Cubase prin vst cu clapa mea. Daca aveti sugestii va rog.....
Back to top
victorr
Fri Jan 09 2015, 10:48PM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 845
N-am umblat de mult timp cu Cubase, dar trebuie sa alegi la device midi setup pe acolo driverul clapei tale.
Back to top
NxSound
Sat Jan 10 2015, 09:34AM

Registered Member #2689
Joined: Wed Oct 29 2008, 04:22PM
Location / Localitate:: Braila
Posts: 808
poti sa schimbi directorul la vsturi din Cubase de exemplu eu le aveam in C:\Programs Files\VstPlugins..... am intrat in Cubase la setari vst plugin info si am dat sa incarece de pe acel director am dat rescan si gata cat pentru midi tot de la setari midi devices parca gasesti midi controlerul pe care in ai

[ Edited Sat Jan 10 2015, 09:35AM ]

Back to top
danpa80
Sat Jan 10 2015, 07:21PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 194
Nu reusesc. Nu-I dau de cap. Tot ce imi vede programi e doar driverul de la interfata MIDI pe care am amintit-o mai sus.. Mai exista vreun driver care ar trebui instalat si eu nu stiu???
Back to top
Nicu Pa500
Sat Jan 10 2015, 07:38PM

Registered Member #906
Joined: Mon Aug 18 2008, 12:39PM
Location / Localitate:: .
Posts: 127
LINK: Click aici !
studiaza aici
Back to top
victorr
Sun Jan 11 2015, 08:46AM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 845
Selecteaza in Cubase driverul interfetei midi. Midi-USB sau ceva de genul asta ar trebui sa se numeasca.
Back to top
danpa80
Sun Jan 11 2015, 01:20PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 194
L-am selectat. Si am semnal in mixer ca informatie midi intra. dar nu pot sa o aud. Cand fac un track audio, e altceva, merge, se aude ce cant pe clapa, dar cand vreau sa fac un track midi si vreau sa cant pe clapa cu un vst instalat in PC nu se aude. Aici e problema. Pot doar sa folosesc trackul respectiv doar daca scriu eu ceva informatie pe el sau daca import un track midi si mai apoi sa aleg vst-ul cu sunetul dorit. Ceva nu e in regula si nu-mi dau seama ce....
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Costy71 » 20 Feb : 22:35
Buna seara colegi!!

Grisa » 20 Feb : 22:11
Salutari la toti!

daniellaur » 20 Feb : 19:53
salut colegilor cum scot efectul de pian de pe pa 600?

ionursan » 20 Feb : 19:41
salut colegi cu ce as putea micsora un ritm sal prefac pentru psr 640

ionursan » 20 Feb : 19:40
salut colegi ajutatima sa micsorez cumva un ritm pentru psre 640

daniellaur » 20 Feb : 17:50
am avut eu roland e 50 vezi ce scrie la iesirile din spate sar putea sa bagi la auxiliar

Ioanguitar » 20 Feb : 16:51
Bună ziua!

Costy71 » 20 Feb : 16:01
Buna ziua!!

nyklucian » 20 Feb : 15:35
Buna ziua tuturor, cunoaste-ti un set bun pentru Pa900?

rogabriel » 20 Feb : 15:29
buna ziua tuturor am si eu o nelamurire cine ma poate ajuta am un roland e 50 are 4 iesiri jakc doua fata doua spate cele de fata merg cum trebuie cele de spate una la mana se aud si boxele cand le bag la statie se aude si reverb ce e de facut ??? multumesc

M.C.Marius » 20 Feb : 14:17
salutare prieteni, imi puteti recomanda un set bun pentru korg pa800

trubadur » 20 Feb : 13:34
O ZI BUNA TUTUROR !

nelu0690 » 20 Feb : 12:35
Salut

angelitto » 20 Feb : 12:19
@daniellaur, trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download. Daca nu ai lucrurile astea, singura modalitate e prin Donatie. Apasa cu incredere linkurile stanga-sus de la ”Main Menu”, pentru a afla mai multe detalii.

Costy71 » 20 Feb : 10:42
Buna ziua colegi!!

cipri » 20 Feb : 10:06
Salutare tuturor.

Kostelkorg » 20 Feb : 08:46
Va salut . cineva cu un set de tyros 3 bun ..?


daniellaur » 20 Feb : 08:09
imi doresc foarte mult sa incerc un set postat de colegi aici si nu pot sa il descarc

daniellaur » 20 Feb : 08:08
as vrea sa fiu analizat si eu la activitate

daniellaur » 20 Feb : 08:06
buna dimineata

GabiSet » 20 Feb : 07:53
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

viorel15 » 20 Feb : 00:08
Seara buna colegi ! Niste seturi noi pentru Tyros Psr S970 S770 ? Va multumesc !

Alex1100 » 19 Feb : 23:12
Buna de curand am primit cadou un pa 1 x deci nu a trebuit sa mai cumpar o clapa dar am probleme cu ea ,la piano cand apas incet sau cand apas puternic e aceas chestie adica as vrea când apas incet sa nu sune puternic se poare rezolva chestea asta in pa 1x pro va rog daca ma puteti ajuta

nedelcu92 » 19 Feb : 22:51
Buna seara tuturor, se merita investitia de incept pt un korg pa300? Pa600 nu gasesc aici in anglia noua. Multumesc frumos

acery71 » 19 Feb : 21:21
Seara buna fratilor !

geckodaxx » 19 Feb : 20:13
Seara buna

mihaichiru78 » 19 Feb : 20:09
Buna seara

Ioanguitar » 19 Feb : 18:01
Buna seara!

marukorg » 19 Feb : 13:48
Salut..O săptămână cât mai frumoasă va doresc

daniellaur » 19 Feb : 12:41
ok domnilor multumesc cam in cat timp admini verifica activitatea membrilor?

CrysMM » 19 Feb : 12:31
@daniellaur - astepti sa fie aprobate de Admin.

daniellaur » 19 Feb : 11:06
am incarcat mai multe seturi pentru korg si yamaha si nu le vad pe site ce se intampla va rog

daniellaur » 19 Feb : 11:05
salut

Mihai13 » 19 Feb : 09:25
Buna dimineatata,
Sa aveti o saptamana buna!

Costy71 » 19 Feb : 07:35
Buna dimineata colegi!!

cdinu » 19 Feb : 06:58
Buna dimineata.
Am psr 9000,
Are functia sa salvez un ton din alt set ?
Daca are cum procedez ?
Ms.

nedelcu92 » 19 Feb : 00:06
Nu poti incarca stylurile pentru romania?

nedelcu92 » 18 Feb : 23:57
Buna seara, am o curiozitate din cat am citit pe net la achizitionarea unui PA 300, trebuie neaparat sa o iei din romania, daca e internationala nu se poate face update la soft? Multumesc frumos!

Alex1100 » 18 Feb : 23:03
dan_68 ms mult ma ajutat ,o sa iau pa 300 atunci

dan_68 » 18 Feb : 21:33
LINK: Click aici ! citeste si aici.

dan_68 » 18 Feb : 21:19
ALEX...nu am avut nici una dintre aceste modele desi korg am folosit de cand au aparut (ma rog alte serii)....pa 300 am inteles ca are memorie de 32 mb ,deci in aceasta memorie poti baga ce doresti tu numai sa te incadrezi in limita memoriei care o ai.. adica poti introduce tonurile care le vrei tu.

Alex1100 » 18 Feb : 21:00
Ma poate ajuta cineva ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:59
In fond as vrea sa stiu care e mai ok la care ar ar merita sa o iau dintre cele 2

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Oare e adevarat ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Buna am nevoie de ajutor as vrea sa aleg intre pa 1 pro si pa 300 care e mai buna ,am auzit ca in pa 300 nu se pot introduce tonuri ,manual banat vioara zeta etc

nedelcu92 » 18 Feb : 19:12
Buna seara tuturor!!!

valinico » 18 Feb : 18:32
Salutari...cu sec!

daniellaur » 18 Feb : 17:38
salut dragilor am o problema cu o clapa veche yamaha psr 630 nu mai stiu cum incarc tor setu de pe disketa?

Costy71 » 18 Feb : 17:15
Buna seara!!

pyry » 18 Feb : 17:04
buna seara prieteni...hai sa ne mai bucuram de cea mai ramas din wecheendu acesta

Costy71 » 18 Feb : 13:01
salutari va doresc o duminica placuta!

GabiSet » 18 Feb : 11:19
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

GabiSet » 18 Feb : 11:18
Salut colegi

Costy71 » 18 Feb : 10:44
Buna dimineata colegi

cdinu » 18 Feb : 10:43
buna dimineata colegi !

Mihai13 » 17 Feb : 19:46
Salut <Admin>
Multumesc pentru <update> -ul privilegiilor pe clape.ro
Stima.

viorel15 » 17 Feb : 19:18
O seara frumoasa colegi ! Vreun set nou de tyros sa nu fie codat are careva ?

acery71 » 17 Feb : 19:07
O seara placuta sa aveti , prieteni !

valinico » 17 Feb : 18:53
Seara buna prieteni!

Sorin69 » 17 Feb : 18:51
A folosit cineva editorul de fr8x ? se pare ca cere conexiune cu acordeonul...prin usb sau cabluri midi...sint necesare drivere usb? vreau sa incerc dar sa vad ce au facut si altii,sa stiu ce am de facut...

george32 » 17 Feb : 17:53
Seara buna domnii lautari si muzicanti.

Ioanguitar » 17 Feb : 17:45
Buna seara!

Costy71 » 17 Feb : 17:42
Buna seara!!

Costy71 » 17 Feb : 10:46
Buna dimineata colegi!!

mark » 17 Feb : 09:53
Buna dimineata!

Roberto E80 » 17 Feb : 08:55
neata buna tuturor!

Costy71 » 16 Feb : 20:33
O seara frumoasa dragi colegi!

lin » 16 Feb : 16:11
Salutare tuturor si numai bine

adyk » 16 Feb : 13:57
O zi buna clape.ro

ionut1000 » 16 Feb : 12:40
buna ziua

Costy71 » 16 Feb : 11:40
Buna ziua

CrysMM » 16 Feb : 08:41
@viorel15 - seturile de T5 nu o sa le poti instala in S770, sunt mult prea mari ca dimensiune.

ionut1000 » 15 Feb : 21:36
nu ma prea stiu care PAmixer este bunisor

ionut1000 » 15 Feb : 21:34
buna seara as dori niste pareri pentru Yamaha EMX 5000 este bun pentru o formatie mica este un mixer pe care sa ma pot baza

ragli » 15 Feb : 19:55
Buna seara la toata lumea.

george32 » 15 Feb : 19:25
Salutare baieti

viorel15 » 15 Feb : 18:15
Dragi colegi...va rog frumos..numai codati seturile de tyros sa le putem avea si cei care folosim Psr s-970 s700 ! Multumesc !

viorel15 » 15 Feb : 18:14
Buna seara Costy71 !

Costy71 » 15 Feb : 18:12
Buna seara colegi !!

viorel15 » 15 Feb : 17:03
Salut CrysMM Am toate seturile lui iulik ! Oricum multumesc pentru ajutor...Bafta !

Ioanguitar » 15 Feb : 13:46
Bună ziua!

Costy71 » 15 Feb : 13:19
Buna ziua Colegi!

claudyucla » 15 Feb : 11:57
buna ziua

catalin184 » 15 Feb : 11:40
Buna ziua

pyry » 15 Feb : 09:57
salutare si o zi mininata

marukorg » 15 Feb : 09:40
Salutare

GabiSet » 15 Feb : 08:49
Salut colegi

CrysMM » 15 Feb : 08:25
@viorel15 - ti-am scris mai jos. Ai Colors of Romania pe care il poti lua gratuit de pe site-ul Yamaha, ai setul lui Iulik care este codat, deci doar pe bani, ti-a dat Mihai13 un link cu un set lucrat de el, mai este un set pentru S670 la download, care merge si pe 770, si cam atat. Setul lui Iulik suna mai bine decat multe seturi de pe Korg.

viorel15 » 14 Feb : 23:07
Salut colegi..o intrebare as mai avea si eu..! Oare nu exista vreun set de korg pa3x sau pa4x facut pentru yamaha dar sa sune bine nu pe jumatate ! Multumesc !

viorel15 » 14 Feb : 22:50
Mihai13 Mersi mult de tot !

Mihai13 » 14 Feb : 21:35
Salut Viorel 15

Incearca-l pe asta este a lui Vatamanu cu un alt tambal
LINK: Click aici !

unaidiu » 14 Feb : 21:08
Buna seara !!!

viorel15 » 14 Feb : 20:07
aaa si uitasem..sa fie format pff sal pot exporta pentru psr s770 ! Multumesc !

viorel t » 14 Feb : 19:52
seara buna colegi !

viorel15 » 14 Feb : 19:05
Salut colegi ! Niste seturi pentru Yamaha tyros sau PSR S dara sa nu fie codate stie careva ? Va multumesc !:)

lin » 14 Feb : 16:48
YAMAHA MM6 . Va rog cine a avut asa clapa sau stie ceva despre asa model să-mi spună...

Costy71 » 14 Feb : 14:53
CrysMM 32 bit

CrysMM » 14 Feb : 14:13
32 bit sau 64 bit?

Costy71 » 14 Feb : 13:00
CrysMm Windows xp profesional sp3 !

CrysMM » 14 Feb : 11:43
Ce Windows ai instalat? Dai click dreapta pe My computer - properties si scrie acolo ce ai.




Comentarii noi


[download] Tambal Onica Posted by Grisa on 20 Feb : 22:21
Mersi de upload,dar aista tambal ii foarte vechi de-acuma,sanatate.


[download] Cobza 1 Posted by Grisa on 20 Feb : 22:19
Mersi de cobza,ii bun tembru dar trebuie un pic acordat,sanatate.


[download] set adita craiova yamaha psr 9000 Posted by lucianG1000 on 20 Feb : 21:49
până la urmă... e pentru Yamaha sau pentru Korg ?După mărime, cred că e pentru Yamaha și a fost urcat la o categorie greșită(Korg set, user-program).


[download] Puiu Codreanu - In rochie alba de mireasa Posted by chibitz on 20 Feb : 21:26
Este in format mp3


[download] Set Korg Pa800 - Adrian86 Posted by M.C.Marius on 20 Feb : 14:15
buna. la probat cineva??ce ritmuri contine?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap