Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software
 
<< Previous thread | Next thread >>
Vst'i-uri in Cubase
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
danpa80
Thu Jan 08 2015, 06:05PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Posts: 201
Am inceput de ceva vreme sa lucrez in Cubase. Sunt la primul nivel. Daca poate cineva sa-mi explice cum se incarca Vst-urile in Cubase. Sau ca sa fiu mai explicit: In momentul cand fac un "new proiect" si aleg sa fac un track midi, Cubase are setate doar cateva vst-uri, la percutie are "Grove agent ONE" - pe asta il gasesc. mai are si cateva "Sinth"-uri, si ca tonuri ceva de la "HALionOne" Acuma... eu am incercat sa instalez ceva vst-uri care le am in PC dar nu stiu cum sa le pot accesa in Cubase, pentru ca atunci cand dau F11 sa-mi aleg vst-ul, nu mi le arata decat pe cele mentionate mai sus.

Back to top
alexdelafetesti
Fri Jan 09 2015, 07:41PM

Registered Member #6662
Joined: Thu Feb 26 2009, 05:07PM
Posts: 1
cand instalezi vst'urile trebuie sa alegi calea C:\Programs Files\Steinberg\Cubase\VstPlugins.....spor la treaba


Back to top
danpa80
Fri Jan 09 2015, 08:08PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Posts: 201
Si daca copii dupa aia toate fisierele care s-au format in urma instalarii in acel folder unde ai zis nu merge...??

Back to top
danpa80
Fri Jan 09 2015, 09:31PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Posts: 201
Am reusit sa fac sa imi apara in lista de vst-uri. Dar le pot folosi numai daca am date midi deja pe track. Am conectat clapa mea printr-o interfata midi gen LINK: Click aici ! si am semnal midi pe intrare, si imi arata ca si pe mixer am semnal midi cand apas pe clape, dar nu reusesc sa fac sa se auda. Se pare ca vst-ul nu e conectat cu clapa. Asa cred eu, pentru ca daca inchid Cubase si deschid un vst si selectez sa se conectaza cu clapa mea, merge. In schimb daca deschid Cubase si il las deschis, si apoi vreau sa deschid un vst sa il folosesc cu clapa nu merge. Folosesc driverul ASIO4ALL, si cred ca aici e problema. Nu stiu cum sa fac sa mearga sa inregistrez in timp real in Cubase prin vst cu clapa mea. Daca aveti sugestii va rog.....

Back to top
victorr
Fri Jan 09 2015, 10:48PM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Posts: 867
N-am umblat de mult timp cu Cubase, dar trebuie sa alegi la device midi setup pe acolo driverul clapei tale.

Back to top
NxSound
Sat Jan 10 2015, 09:34AM

Registered Member #2689
Joined: Wed Oct 29 2008, 04:22PM
Posts: 808
poti sa schimbi directorul la vsturi din Cubase de exemplu eu le aveam in C:\Programs Files\VstPlugins..... am intrat in Cubase la setari vst plugin info si am dat sa incarece de pe acel director am dat rescan si gata cat pentru midi tot de la setari midi devices parca gasesti midi controlerul pe care in ai

[ Edited Sat Jan 10 2015, 09:35AM ]


Back to top
danpa80
Sat Jan 10 2015, 07:21PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Posts: 201
Nu reusesc. Nu-I dau de cap. Tot ce imi vede programi e doar driverul de la interfata MIDI pe care am amintit-o mai sus.. Mai exista vreun driver care ar trebui instalat si eu nu stiu???

Back to top
Nicu Pa500
Sat Jan 10 2015, 07:38PM

Registered Member #906
Joined: Mon Aug 18 2008, 12:39PM
Posts: 132
LINK: Click aici !
studiaza aici

Back to top
victorr
Sun Jan 11 2015, 08:46AM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Posts: 867
Selecteaza in Cubase driverul interfetei midi. Midi-USB sau ceva de genul asta ar trebui sa se numeasca.

Back to top
danpa80
Sun Jan 11 2015, 01:20PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Posts: 201
L-am selectat. Si am semnal in mixer ca informatie midi intra. dar nu pot sa o aud. Cand fac un track audio, e altceva, merge, se aude ce cant pe clapa, dar cand vreau sa fac un track midi si vreau sa cant pe clapa cu un vst instalat in PC nu se aude. Aici e problema. Pot doar sa folosesc trackul respectiv doar daca scriu eu ceva informatie pe el sau daca import un track midi si mai apoi sa aleg vst-ul cu sunetul dorit. Ceva nu e in regula si nu-mi dau seama ce....

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set macedonesc Pa600 Posted by miki67 on 20 Aug : 18:43
Cu placere!


[download] MaGi-Best by Mihai13 Posted by miki67 on 20 Aug : 18:41
ok. Mihai,am inteles. asa cum am spus,cand voi avea timp voi asculta,in special Hora Draghici.Mult succes in continuare!


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by Mihai13 on 20 Aug : 12:30
Salut,O mare parte din sty-uri sunt din AD v2 deci, daca sunt diferente de creere sty la PA4x (personal habar n-am) nu vor merge pe seriile dinainte.Probabil ca trebuiesc exportate [more ...]


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by cosys112 on 20 Aug : 11:57
nu merge sa incarc nici pe rand nici un style imi da ,this is not a Pa file


[download] MaGi-Best by Mihai13 Posted by Mihai13 on 20 Aug : 07:33
Da cele doua usere sunt la fel pt ca unul il tin in original cand lucrez si prin ritmurile acelea nu am trecut.Am transferat si eu ciateva sty in setul meu si am realizat ca acolo [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap