Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
placa de baza korg pa1 xpro |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
tuti |
|
||
Registered Member #18
are cineva o placa de baza de korg pa1 xpro ?
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Registered Member #13587
In tara sunt slabe sanse sa gasesti. Cauta pe ebay.
|
||
Back to top |
|
||
DanKorg |
|
||
Registered Member #13743
cumpara alta ...n-are rost sa cauti ...am cautat 2 ani la rand am trimis-o si in timisoara la reparat si nu a putut-o repara nimeni ...pe bani ce i-am dat pe manopera si transport + am luat o clapa care cik era defecta placa de sunet ...dar pe cand colo erau arse amandoua si display-u era spart .... imi luam alta. Incearca s`o dai pe 200-250 euro asa cum e si cauta-ti alta ... cum a zis minel slabe sanse ...
|
||
Back to top |
|
||
bercu |
|
||
Registered Member #4654
Eu am cumparat-o noua de la korg cu 1600 Lei
|
||
Back to top |
|
||
tuti |
|
||
Registered Member #18
problema ar urmatoarea ....am folosit un mixer pt amundoua clapele din care iesem in monitoare individuale si din el intram in mixerul mare ... de la un soc de curent ... mi-a iesit fum din clapele amundoua . din cate am inteles s-a intors nu stiu ce curent din mixer in clape ..un ;expert; a zis ca cica modulul de sunet s-ar fi dus ..clapele functioneaza perfect .. se aprind ..incarca tot si style si midi... merge play la tot dar nu se aude nimic . ce ma sfatuiti sa fac .?
[ Edited Thu, 22 Jan 2015, 03:04PM ] |
||
Back to top |
|
||
DanKorg |
|
||
Registered Member #13743
Tuti , problema ta este de la placa de sunet , nu placa de baza ... dar tot e problema ... amandoua se gasesc greu ... Suna la Mcmusic si intreaba de o placa de sunet ... cred ca este mai ieftina decat placa de baza ! Sanatate
|
||
Back to top |
|
||