Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Editare audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Canta cineva cu aceste programe?
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
albundy
Fri Jan 23 2015, 08:50AM

Registered Member #10099
Joined: Mon Mar 28 2011, 01:05PM
Posts: 592
Folosesti FM8 sau Hypersonic 2? Cum sunt programele?

Back to top
victorr
Fri Jan 23 2015, 11:17AM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Posts: 908
Am incercat eu FM8 ca imi trebuia un ton sintetic. Pare utilizabil, doar ca e nevoie de citit manualul ca are multe oscilatoare si setari in ele si efecte in fiecare oscilator, o multitudine de combinatii.

Back to top
albundy
Fri Jan 23 2015, 02:56PM

Registered Member #10099
Joined: Mon Mar 28 2011, 01:05PM
Posts: 592
Tonuri pt FM8 am deja facute .Vreo 200 de tonuri . Mi-am descarcat si programul dar inca nu l-am instalat . Tu ai FM8 cu licenta sau tot asa de pe net? Ai si vreun serial pt el?
Ce vreau sa mai intreb: Trebuie vreo placa de sunet sa mai cumpar sau pot sa folosesc claviatura midi cu o interfata midi usb la calculator? am de-asta :
LINK: Click aici !



[ Edited Fri Jan 23 2015, 03:07PM ]


Back to top
victorr
Sat Jan 24 2015, 12:40PM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Posts: 908
Eu il am de pe net, cauta si tu pe google ca nu avem voie sa facem schimb de licente pe site.
Iti trebuie placa de sunet cu drivere ASIO native daca vrei sa canti cu latenta mica. Eu am folosit FM8 doar ca sa-mi fac un ton si sa-l semplez pe tyros 2, nu cant cu clapa legata la pc.

Back to top
albundy
Thu Feb 05 2015, 10:18AM

Registered Member #10099
Joined: Mon Mar 28 2011, 01:05PM
Posts: 592
il are un prieten cu tot cu licenta dar nu la folosit .am zis ca il iau de la el doar asa.Am niste tonuri de fm si vreau sa vad ce-s de capul lor .Nu stiu daca o sa il si folosesc la cantari ,mai mutl de curiozitate . ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif Mersi

Back to top
victorr
Fri Feb 06 2015, 03:26PM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Posts: 908
Eu am semplat tonul cu Extreme Sample Converter si s-a facut un singur layer pt toate velocitatile si a trebuit sa umblu in Tyros la Touch Sense.

Back to top
albundy
Sun Mar 01 2015, 11:40PM

Registered Member #10099
Joined: Mon Mar 28 2011, 01:05PM
Posts: 592
l-am instalat acum 2 zile si am probat cateva tonuri . sa stii ca nu suna deloc rau . pot sa convertesc tonurile de fm8 ? sa le fac samplere pentru clapa? merge? ca as sta cateva zile sa probez toate tonurile care le am si vad ce-mi place . mi le-as face samplere

Back to top
ionut extreme
Mon Mar 02 2015, 12:18AM
Registered Member #16
Joined: Fri May 23 2008, 12:43AM
Posts: 189
Se poate...o varianta: cu Extreme Sampler Converter !

[ Edited Mon Mar 02 2015, 12:20AM ]


Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Toata teoriea, exerciti, piese, studii, Harta clapa si basi Posted by iurescus on 02 Jun : 01:20
mersi!


[download] Harta acorduri 2 Posted by iurescus on 02 Jun : 01:19
mersi!


[download] Set Korg Pa4x 2020 Posted by wrestlingboy on 31 May : 20:27
Pentru pa3 se gaseste?sau se poate face?


[download] Set Korg Pa4x 2020 Posted by GHEHA on 31 May : 18:51
Parca nu e prea mare setul ca marime ,ar fi bine de exclus numai manelele ca sa incapa in memoria Pa700.


[download] Set Korg Pa4x 2020 Posted by bghenadii on 31 May : 16:46
miki67 Atunci fa separat daca ai posibilitate,,manele, ușoară,aparte si folclorul aparte,multumesc foarte mult pentru ajutorul tau si munca ta care o depui





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap