Forums
| Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |  | << Previous thread | Next thread >> | 
| Ajutor placa de sunet pt. kontakt 5 | ||
| Go to page >> | |
| 
	Moderators: admin, pustiulica, angelitto
	 | 
| Author | Post | ||
| ym_dx21 | 
 | ||
|   Registered Member #10570Joined: 08 Nov 2011 Posts: 306 | Ce placa de sunet ar fi optima  ? Am gasit una focusrite saffire pro 24 dsp cu port firewire dar nu stiu daca e buna pt kontakt ...exista vreo diferenta intre cele firewire si cele cu usb? sau indrumati-ma catre o placa de sunet  si o configuratie de laptop prin care sa ruleze bine  kontakt-ul. | ||
| Back to top |  | ||
| ym_dx21 | 
 | ||
|   Registered Member #10570Joined: 08 Nov 2011 Posts: 306 | dati-mi si mie o idee va rog | ||
| Back to top |  | ||
| NxSound | 
 | ||
|   Registered Member #2689Joined: 29 Oct 2008 Posts: 766 | firewire e mai rapid ca usb dar iti trebuie leptop de la apple sau pe pc iti trebuie placa pci ( pcie) cu intrari firewire 400 cu cipset texas instruments, soundul cat si latenta este mai bun pe firewire dar sa stii ca nici usb nu e rau incearca un safirre 6 usb foarte bun. bafta. [ Edited Tue, 17 Mar 2015, 01:22PM ] | ||
| Back to top |  | ||
| ym_dx21 | 
 | ||
|   Registered Member #10570Joined: 08 Nov 2011 Posts: 306 | multumesc ! am gasit si un saffire 6 usb ...toate cele bune | ||
| Back to top |  | ||
| Kapytanu | 
 | ||
| Guest | am folosit un asus xonar u7.  mi-am   facut treaba  perfect | ||
| Back to top |  | ||
| ym_dx21 | 
 | ||
|   Registered Member #10570Joined: 08 Nov 2011 Posts: 306 | merge sa folosesti kontakt si pe track din ritm cu xonar ? ma gandesc sa nu aiba latenta mare ...intreb , nu stiu ...ideea e ca eu am in plan sa folosesc doua orgi pe aceeasi placa sau ma rog , o orga si un keyboard | ||
| Back to top |  | ||
| Kapytanu | 
 | ||
| Guest | colegu..  am folosit-o  la cantari   crede-ma.    si   inca o am si acum  in casa  dar nu o mai folosesc  pt  ca am alta clapa.   in schimb   merge  crede-ma | ||
| Back to top |  | ||
| ym_dx21 | 
 | ||
|   Registered Member #10570Joined: 08 Nov 2011 Posts: 306 | atunci pe asta o iau si eu, este intradevar si mai ieftina decat saffire....multumesc pt sfaturi | ||
| Back to top |  | ||
| Kapytanu | 
 | ||
| Guest | cat  mai  e  una? | ||
| Back to top |  | ||
| ym_dx21 | 
 | ||
|   Registered Member #10570Joined: 08 Nov 2011 Posts: 306 | cam 200 lei | ||
| Back to top |  | ||
| Go to page >> | |