Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Farsa sau asa canta ? |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
marianbigm |
|
||
Registered Member #14
sparti frate....nu cred ca scapa nevatamati la o nunta la tara
|
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
Registered Member #233
e la caterinca . au vazut ca-i trage si s-au apucat de mistouri . keybordul canta cu benderu .
|
||
Back to top |
|
||
dragu mirel |
|
||
Registered Member #3680
se canta la misto! ii cunosc pe baieti si va spun realitatea , au vrut sa vada daca cineva din sala reactioneaza la aceasta >>muzica>> din pacate nu a reactionat nimeni si asa ca au cantat toata piesa la misto. |
||
Back to top |
|
||
iulistil2 |
|
||
Registered Member #1808
Eu cred ca baetii o fac intentionat se vede clar cum cel cu keiboardul trage de bender si modulatie , la fel si cel cu sax-ul .Cred ca baietii stiu sa cante ,au fost si ei putin carcotasi la urma.Cred ca si eu am cantat ceva gen circ tot la niste nuntasi care i-si bateau practic joc de muzica,mai sunt cazuri in care la muzicanti li se vorbeste urat sau nu se da de mancare sau de baut macar apa ,eu sunt patit ,pe la sate acum vre-o 10 ani luam si bataie daca nu cantam peste program vre-o 4-5 ore in plus asa ca alfel nu ni se facea nici plata,asa ca baietii din imagine au avut ei vreun motiv degeaba nu au facut ei circul asta ,dimineata la nunta sigur se gaseste ba un socru sau un belegiu cu venele pline de alcool si atunci li se umfla samanta in ei , de asta le-a cantat dupa plata..... [ Edited Sun Dec 14 2008, 04:10PM ] |
||
Back to top |
|
||
djdune |
|
||
Registered Member #67
fratilor e loc pentru toti sub soare, cei care canta bine, foarte bine sau mai putin bine nu cred ca manaca painea la niciun lautar din lumea asta, au si ei locul lor, nu mai fiti rautacioasi ca le-ati da cu instrumentele in cap sau ca mai nu stiu ce..... nu prea imi palc critici astia...
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Dacă l-am întreba acuma pe Marius Feraru, cel ce ne-a părăsit acu o săptămână pentru a se întâlni cu Creatorul Suprem: "Mariuse, care clapă e mai bună? Cine cântă mai corect? Ce boxe sună mai mişto? Ce ancie e mai bună la saxofonul meu? Luăm mixer Behringer sau Alesis, ori Yamaha?" Cred că răspunsul ar fi invariabil: "NU CONTEAZĂ nimic din toate astea, ci important este să ştiţi să fiţi oameni, să vă ajutaţi unii pe alţii, să trăiţi ca fraţii în pace şi înţelegere!". "E uşor a scrie versuri când nimic nu ai a spune" (Mihai Eminescu). E uşor de criticat, dar mai greu cu fapta cea bună. La fel ca maestrul DJ Dune zic şi eu: Să fim mai întâi oameni şi apoi artişti, muzicanţi, cântăreţi sau ce o mai fi fiecare dintre noi! Părerea mea... [ Edited Sun Dec 14 2008, 10:03AM ] |
||
Back to top |
|
||
mariansauca |
|
||
Registered Member #3237
Vai mama mea. Cred ca a fost doar o bascalie intentionata. Cel mai crancen este faptul ca nuntasii nu reactioneaza in nici un fel.
|
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
problema e ca saxofonistul este incepator,iar cel cu clapa a transpozat-o pana s-a zapacit si el de tot!
|
||
Back to top |
|
||
ionut GW8 |
|
||
Registered Member #2325
sunt buni baietii - mai ales cel cu keyboard-ul dar probabil i-o fi suparat cineva si au ''mascarit piesa cum se spune pe la noi, piesa se numeste bordeiasul LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
IonutVA7 |
|
||
Registered Member #3989
ma gandeam eu... cel putin ala cu keyboardul era in nori
|
||
Back to top |