Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Flopy Roland G 800
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Cristi Audya
Tue Apr 21 2015, 05:15PM

Registered Member #275
Joined: Mon Jul 07 2008, 02:01PM
Posts: 318
Are cineva de vanzare un Flopy de G800 functional?

Back to top
sarac.lipit
Tue Apr 21 2015, 08:20PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
Cristi, singura sculã rãmîne floppyUSB.
Doar cu mare atenție...nu toate se potrivesc.
Ce se potrivește sigur, e uniFLASH fãcut la Ucraina.
Cele bune și stați cu ochii pe guvern
Ãștia vor sã ne termine. Ca neam, ca obiceiuri...vor doar roboți plãtitori la pensiile lor nesimțite!!!

[ Edited Tue Apr 21 2015, 08:23PM ]


Back to top
Cristi Audya
Tue Apr 21 2015, 08:48PM

Registered Member #275
Joined: Mon Jul 07 2008, 02:01PM
Posts: 318
sarac.lipit,nu se merita sa dau banii pe flopyusb cand am vandut G800 cu 6 milioane la un copil,dupa 6 luni a venit cu ea ca nu mai merge,am pus alt flopy dar la orice discheta imi cere sa o formatez,unele se formateaza,altele da eroare pe la 20-30% etc. dar si pe cele care le formateaza complet,daca o scot si o bag la loc,aceeasi chestie,spune ca nu este formatata,de la ce sa fie,de la flopy,de la discheta sau din clapa????

[ Edited Tue Apr 21 2015, 08:49PM ]


Back to top
marianbigm
Tue Apr 21 2015, 09:12PM

Registered Member #14
Joined: Thu May 22 2008, 09:39PM
Posts: 452
incearca cu o disketa noua. Ar trebui sa o vada din prima cu floppy original. Daca nu o vede si-ti da eroare, inseamna ca floppy-ul s-a stricat. Am gasit un anunt, poate ai o sansa...
LINK: Click aici !

[ Edited Tue Apr 21 2015, 09:13PM ]


Back to top
Cristi Audya
Tue Apr 21 2015, 09:32PM

Registered Member #275
Joined: Mon Jul 07 2008, 02:01PM
Posts: 318
multumesc pentru ajutor,asa facea cu flopy-ul meu,acum am pus alt flopy original si face la fel,poate nu este nici asta bun,oare?

Back to top
barth53
Tue Apr 21 2015, 09:48PM
Registered Member #7437
Joined: Tue Mar 17 2009, 07:15PM
Posts: 109
Cristi ar mai fi o posibilitate, incearca discheta pe calculator, daca o deschide inseamna ca vina e din orga, sau alta varianta, curatat cititorul de discheta,dar asta facut de un meserias, sansa 25%

Back to top
sarac.lipit
Tue Apr 21 2015, 09:49PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
Ultima șansã
Dai jos capacul unitãții și ștergi capul cititor cu alcool. Seamãnã cu cel de la casetofoane, doar cã mai are o parte ce preseazã de sus. Bagi un bețigaș de urechi între cele douã fãlci..bețigașul...îl presezi sau strînji cu un patent...sã fie mai îngust...lãțit.
Sper sã fie foarte murdar capul...altfel... Nu vãd opțiuni...decît sã stai la pîndã...dupã alt G6oo/800 dat pentru piese...și sã fii foarte norocos.

[ Edited Tue Apr 21 2015, 09:56PM ]


Back to top
Cristi Audya
Tue Apr 21 2015, 09:57PM

Registered Member #275
Joined: Mon Jul 07 2008, 02:01PM
Posts: 318
la flopy clapei i-am sters capetele,am vorbit cu sarac.lipit la telefon,tot nu a mers dar acum am luat alt flopy si asta face la fel,oare sa nu fie bun nici asta???

Back to top
sarac.lipit
Tue Apr 21 2015, 10:04PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
Hmmm pune-l într-un PC...mai vechi. Doar așa poți verifica...
Dacã e ok pe pc...verificați cei 5V din clapã...poate face fițe vre-un condensatoraș...ba îi dã...ba nu-i dã...ca guvernu...

[ Edited Tue Apr 21 2015, 10:07PM ]


Back to top
albundy
Tue Apr 21 2015, 10:27PM

Registered Member #10099
Joined: Mon Mar 28 2011, 01:05PM
Posts: 580
Poate te ajuta asa ceva.
LINK: Click aici !

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set YAMAHA PSR EW400 Posted by cipri on 22 Sep : 20:38
Multumesc.


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by Fulgerdan on 22 Sep : 00:29
Vreau și eu acces la un download va rog frumos


[download] set maramures si ardeal Posted by bghenadii on 21 Sep : 16:29
Pentru ce Korg e setul?


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by dutu on 21 Sep : 15:13
Salut,o rugaminte,merge si pe pa3?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by CrysMM on 21 Sep : 14:11
Nu se poate copia nimic de pe micro sd, daca era asa simplu nu se mai complica cu criptarea.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap