Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Microfon wireless |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
morys |
|
||
Guest
|
Buna seara . Am un prieten pe care il intereseaza un microfon wireless si m-a rugat sa intreb pe cei de pe forum ( el ne-avand cont ) ce stiu despre acest model de microfon: Link: Sau altceva la acelasi pret. |
||
Back to top |
|
||
AndreiPopa |
|
||
Guest
|
Este un microfon bun, dar mai mult as opta pentru SHURE.
|
||
Back to top |
|
||
ionut74 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12306
Akg este cel mai prost ,am acest microfon luat prin comanda online de la ploiesti,si mișcarea maini se aude in boxe,microfonie cat cuprinde fata de un shure,deci faci cum vrei!!!!!????
|
||
Back to top |
|
||
morys |
|
||
Guest
|
Multumesc pentru sfaturi . Treaba este ca tipul nu prea canta ,din cand in cand cate un chef sau un botez ceva si nu vrea sa investeasca bani multi intr-un micofon .A gasit acest microfon second la jumatate de pret si era tentat.Un model anume ce recomandati dar mai subtire la pret , stiu ideal ar fi sa mearga sa probeze pentru vocea lui dar nu are bani pentru unul nou si nu cred ca poate merge intr-un magazin decat sa probeze.
|
||
Back to top |
|
||
AndreiPopa |
|
||
Guest
|
Eu mi-am luat un Shure la 400 de ron si nu se compara cu nimic altceva, merge super.
|
||
Back to top |
|
||