Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
O chestiune de eficienta financiara |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cantlaclapa |
|
||
Registered Member #10487
cineva a mai scris aici ca este un subiect deschis doar asa ca sa aiba cineva activitate si acum i-mi dau seama ca este exact asa.... oare domnii admini chiar nu i-si dau seama de asta? nu se poate inchide acest subiect? pe cine ajuta ? intreb si eu... cand deschizi clape.ro dai cu nasu direct in subiectu asta fara noima . o zi buna |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
cantlaclapa a scris ... cineva a mai scris aici ca este un subiect deschis doar asa ca sa aiba cineva activitate si acum i-mi dau seama ca este exact asa.... oare domnii admini chiar nu i-si dau seama de asta? nu se poate inchide acest subiect? pe cine ajuta ? intreb si eu... cand deschizi clape.ro dai cu nasu direct in subiectu asta fara noima . o zi buna Sergiu, posibil sa fie asa cum zici, posibil sa nu fie. Asa cum exista subiecte de divertisment asa si acest subiect poate exista in continuare, mai ales ca prezinta interes, chiar si din partea colegilor care nu aduc nimic constructiv. Eu ca moderator, nu consider ca am rolul de a emite judecati de valoare, ci de a media, atunci cand este cazul (asta am si facut in postarea anterioara). Daca alt coleg moderator sau Dan considera ca acest subiect nu-si are locul aici, sa actioneze cum considera. Pana atunci, consider ca libertatea de exprimare, drept castigat de noi toti la revolutie, se aplica fara discriminare, aici pe site! |
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
Registered Member #10487
ok voi stiti cum e mai bine ... pace
|
||
Back to top |
|
||
huzumsorin |
|
||
Registered Member #8800
Intr-un an , 5-6 melodii din fiecare gen , e super tare .Le canti bine? daca ''da '' atunci ia-ti pa 3 si tine-o tot asa , in 3 ani te duci la castig . Mult succes din partea mea !
|
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
huzumsorin a scris ... Intr-un an , 5-6 melodii din fiecare gen , e super tare .Le canti bine? daca ''da '' atunci ia-ti pa 3 si tine-o tot asa , in 3 ani te duci la castig . Mult succes din partea mea ! Multumesc mult! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |