Forums
| Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |  | << Previous thread | Next thread >> | 
| Program de transformat midi in kar | ||
| Go to page >> | |
| 
	Moderators: admin, pustiulica, angelitto
	 | 
| Author | Post | ||
| iuliang | 
 | ||
|   Registered Member #9903Joined: 09 Oct 2010 Posts: 116 | Salutare domnilor, Am incercat sa lipesc textul la midi cu un program SERENADE. Am gasit varianta demo doar cu 100 de cuvinte. Exista o alta varianta oarecum mai free (pentru a pune text la un mid) si la fel de simpla? Am incercat cu one man band 11 si nu am reusit. Va multumesc | ||
| Back to top |  | ||
| owydyutzu | 
 | ||
|   Registered Member #15125Joined: 14 Apr 2015 Posts: 89 | varianta completa a softului serenade costa in jur de 9 dolari...e o suma destul de accesibila | ||
| Back to top |  | ||
| iuliang | 
 | ||
|   Registered Member #9903Joined: 09 Oct 2010 Posts: 116 | Nu am nicio problema de 9 dolari. Problema mea e pay pal. Este safe enough? | ||
| Back to top |  | ||
| angelitto | 
 | ||
|    Registered Member #14155Joined: 28 Apr 2014 Posts: 1129 | |||
| Back to top |  | ||
| owydyutzu | 
 | ||
|   Registered Member #15125Joined: 14 Apr 2015 Posts: 89 | LINK: Click aici! de aici poti lua softul din clipul postat de @angelitto | ||
| Back to top |  | ||
| angelitto | 
 | ||
|    Registered Member #14155Joined: 28 Apr 2014 Posts: 1129 | Are link chiar in descrierea clipului   | ||
| Back to top |  | ||
| iuliang | 
 | ||
|   Registered Member #9903Joined: 09 Oct 2010 Posts: 116 | Va multumesc din  tot sufletul domnilor! | ||
| Back to top |  | ||
| iuliang | 
 | ||
|   Registered Member #9903Joined: 09 Oct 2010 Posts: 116 | Acum ca m-ati ajutat mai am o intrebare. Am folosit mai demult un  EMC STYLE WORKS. Care ar fi ultimul gasibil cu care sa pot transforma styluri de pa3x? Exista asa ceva? Cand eram mai tinerel cel mai tare style works era ala care transforma din pa2x sau pentru pa2x. | ||
| Back to top |  | ||
| angelitto | 
 | ||
|    Registered Member #14155Joined: 28 Apr 2014 Posts: 1129 | Style Works 4.50. Cauta pe 4shared ca il gasesti. | ||
| Back to top |  | ||
| Cris3ti | 
 | ||
|   Registered Member #5732Joined: 04 Feb 2009 Posts: 70 | Buna  ziua  la toata  lumea. Va deranjez  si eu  cu o  intrebare. Eu  as  vrea  sa  fac niste  videouri caraoke  care  sa  se poata  vedea  la  tv youtube sau  in  laptop etc,   Ce  program imi  recomandati ??????? | ||
| Back to top |  | ||
| Go to page >> | |