Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Decompresare tonuri
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
cantlaclapa
Mon Jul 20 2015, 09:56PM

Registered Member #10487
Joined: Thu Oct 13 2011, 08:22AM
Posts: 901
pt cei cu clape din seria korg pa 900

daca vreti sa decompresati tonuri dintr-un set de pa 3 x care este compresat nu trebuie sa va rugati de nimeni cu pa 3 sa-l decompreseze o puteti face chiar voi direct cu clapa pa 900 si e valabil si la pa 3 LE nu stiu daca si la pa 600 pt ca nu am incercat si cum faceti asta am sa va explic pt un ton

incarcati tonul respectiv din fisierul SOUND din acel set si o sa mergeti in user sa vedeti ca tonul este acolo doar ca nu se aude apoi apasati tasta SOUND de pe clapa apasati tasta record pe clapa si acolo unde va apara pe ecran empty apasati si o sa vi sa deschida tabelul cu semplerele aferente acelui ton
selectati fiecare sempler pe rand apoi coborati meniul din sageata din dreapta sus si aveti acolo functia write

selectati write dati ok sau yes ce cere acolo si lasati sa lucreze apoi luati urmatorul sempler si tot asa pana le dati la toate write cand sunteti gata cu toate iesiti afara din record si mergeti in user si o sa vedeti ca tonul respectiv merge ! succes



Back to top
valinico
Mon Jul 20 2015, 10:09PM

Registered Member #15021
Joined: Fri Feb 27 2015, 07:24PM
Posts: 254
multumim Sergiu !

Back to top
GabiPSR
Tue Jul 21 2015, 12:56PM

Registered Member #10950
Joined: Sat Apr 07 2012, 06:38PM
Posts: 79
am pa600 am încărcat un ton de pa 3 și am apăsat sound edit dar când dau pe butonul rosu de record nu se întâmplă nimic. ce nu fac bine?

Back to top
marand
Tue Jul 21 2015, 02:47PM

Registered Member #10506
Joined: Sat Oct 15 2011, 03:30PM
Posts: 239
cantlaclapa a scris ...

pt cei cu clape din seria korg pa 900

daca vreti sa decompresati tonuri dintr-un set de pa 3 x care este compresat nu trebuie sa va rugati de nimeni cu pa 3 sa-l decompreseze o puteti face chiar voi direct cu clapa pa 900 si e valabil si la pa 3 LE nu stiu daca si la pa 600 pt ca nu am incercat si cum faceti asta am sa va explic pt un ton

incarcati tonul respectiv din fisierul SOUND din acel set si o sa mergeti in user sa vedeti ca tonul este acolo doar ca nu se aude apoi apasati tasta SOUND de pe clapa apasati tasta record pe clapa si acolo unde va apara pe ecran empty apasati si o sa vi sa deschida tabelul cu semplerele aferente acelui ton
selectati fiecare sempler pe rand apoi coborati meniul din sageata din dreapta sus si aveti acolo functia write

selectati write dati ok sau yes ce cere acolo si lasati sa lucreze apoi luati urmatorul sempler si tot asa pana le dati la toate write cand sunteti gata cu toate iesiti afara din record si mergeti in user si o sa vedeti ca tonul respectiv merge ! succes





Este valabil si la Pa 2x?

Back to top
cantlaclapa
Tue Jul 21 2015, 08:19PM

Registered Member #10487
Joined: Thu Oct 13 2011, 08:22AM
Posts: 901
Nu stiu la pa600 sau la 2x pentru ca nu am clapele respective sa incerc


Back to top
florin123
Tue Jul 21 2015, 08:31PM
Registered Member #3549
Joined: Thu Nov 27 2008, 04:32PM
Posts: 316
Asteptam un raspuns Sergiu daca merge si la pa600

Back to top
marand
Wed Jul 22 2015, 09:07AM

Registered Member #10506
Joined: Sat Oct 15 2011, 03:30PM
Posts: 239
cantlaclapa a scris ...

Nu stiu la pa600 sau la 2x pentru ca nu am clapele respective sa incerc




Și eu aș vrea un răspuns pt. Pa 2x.Mulúmesc.

Back to top
GabiPSR
Wed Jul 22 2015, 10:10AM

Registered Member #10950
Joined: Sat Apr 07 2012, 06:38PM
Posts: 79
Nu merge la pa600!

Back to top
cantlaclapa
Mon Jun 01 2020, 04:23PM

Registered Member #10487
Joined: Thu Oct 13 2011, 08:22AM
Posts: 901
up
am citit in ultima vreme prin forum si am vazut multi detinatori de clape pa900 care se tot roaga de unu sau altu sa-i decompreseze tonuri de la pa 3 pt va le incarca in clapa si nu merg
am facut postarea asta demult dar posibil ca nu au vazut=o multi din cei care aveau nevoie asa ca am dat un up sa apara..

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Korg pa700 Factory Reset v1.3.0 PKG Posted by miki67 on 30 Sep : 19:13
Mulțumim frumos @angelitto,mare domn!


[download] German styles for Korg Posted by danieltrd on 29 Sep : 22:55
ptr ce model de korg?


[download] Korg pa700 Factory Reset v1.3.0 PKG Posted by CrysMM on 29 Sep : 20:26
Multumim frumos @angelito!


[download] Korg pa700 Factory Reset v1.3.0 PKG Posted by angelitto on 29 Sep : 11:46
Da. Revine la OS 130


[download] Korg pa700 Factory Reset v1.3.0 PKG Posted by CrysMM on 29 Sep : 09:56
Multumim frumos!Functioneaza si daca clapa are facut update la 1.5.0?1601362627 ]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap