Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Korg Pa4x
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
alex-lx
Wed, 02 Sep 2015, 03:50PM

Registered Member #386
Un + pentru Volum control si + +pentru design ../../images/emotes/yahoo/yahoo_call_me.gif
.....in rest - o combinatie de Korg-uri.
Pa3x+Pa3x LE= Korg Pa4.
Mari schimbari oricum nu vor fi.... altfel nu mai apare Pa5x etc.

..e doar o parere personala......ce n-o s-onghita unii... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Cu respect

PS. Internal hard drive??? Un SSD macar de vre-o 10-20gb?

[ Edited Thu, 03 Sep 2015, 01:38AM ]

Back to top
Heruvimium
Wed, 02 Sep 2015, 09:19PM
Registered Member #10747
LINK: Click aici !

un video nu prea reusit, insa probabil e facut asa mai pe fuga. clapa arata bine, insa nu mi se pare cel putin din ce se vede in video , ca ar fi ceva extraodinar. Ma refer raportat la ce avem acum.

majoritatea facilitatilor sunt optiuni deja prezente insa imbunatatite, nimic nou care sa impresioneze intr-un mod aparte.

probabil dupa lansarea oficiala o sa aflam mai multe, sa speram ca vom fi placut surprinsi cel putin atunci ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
Heruvimium
Wed, 02 Sep 2015, 09:23PM
Registered Member #10747
culoarea e faina, schema de culori aduce un pic spre seria G-urilor de la Roland, cu maro-ul ala, etc. eu sunt curios despre un singur lucru:

- ce imbunatatiri aduce acest model fata de restul dinaintea lui si fata de restul concurentei cand vine vorba de creat style-uri de la zero pe el. (piano rol? , etc etc)

Back to top
viorel t
Wed, 02 Sep 2015, 11:33PM

Registered Member #162
ma intreb ...va fi ceva din doleantele noastre implementat in acest model ?

[ Edited Fri, 04 Sep 2015, 03:13PM ]

Back to top
sorinelf
Thu, 03 Sep 2015, 12:31AM
Registered Member #6305
Chord Sequencer function in Style Play mode records any chord progression on-the-fly
- Chord Sequences can be saved in each Style and SongBook entry
Search function for quickly locating any musical resource

-Complete sample recording and editing features
Import audio waveforms in the most common formats including Wav, Aiff and SoundFont™.

Waves MAXXAUDIO Mastering Suite: MaxxEQ™, MaxxBass™, MaxxTreble™, MaxxStereo™, MaxxVolume™

Am luat doar ce m-a atras pe mine din ce a postat claaxy... Prima , sper sa fie ce cred eu, si daca este, nu ti mai trebuie nimic pentru folclorul nostru ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif
A doua liniuta da de inteles ca ne dau mai mult acces la inregistrarea si prelucrarea samplerului... cu toate ca ar fi putut sa faca asta de la seriile inferioare, dar e bine....
A 3-a liniuta nu are nevoie de descrie... o singura teama, prea multe eq uri folosite cum nu trebuie , denatureaza soundul.... dar e un mini-cubase in toata regula ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif )

[ Edited Thu, 03 Sep 2015, 12:31AM ]

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF