Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg Pa4x |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
alex-lx |
|
||
Registered Member #386
Un + pentru Volum control si + +pentru design .....in rest - o combinatie de Korg-uri. Pa3x+Pa3x LE= Korg Pa4. Mari schimbari oricum nu vor fi.... altfel nu mai apare Pa5x etc. ..e doar o parere personala......ce n-o s-onghita unii... Cu respect PS. Internal hard drive??? Un SSD macar de vre-o 10-20gb? [ Edited Thu, 03 Sep 2015, 01:38AM ] |
||
Back to top |
|
||
Heruvimium |
|
||
Registered Member #10747
LINK: Click aici ! un video nu prea reusit, insa probabil e facut asa mai pe fuga. clapa arata bine, insa nu mi se pare cel putin din ce se vede in video , ca ar fi ceva extraodinar. Ma refer raportat la ce avem acum. majoritatea facilitatilor sunt optiuni deja prezente insa imbunatatite, nimic nou care sa impresioneze intr-un mod aparte. probabil dupa lansarea oficiala o sa aflam mai multe, sa speram ca vom fi placut surprinsi cel putin atunci |
||
Back to top |
|
||
Heruvimium |
|
||
Registered Member #10747
culoarea e faina, schema de culori aduce un pic spre seria G-urilor de la Roland, cu maro-ul ala, etc. eu sunt curios despre un singur lucru: - ce imbunatatiri aduce acest model fata de restul dinaintea lui si fata de restul concurentei cand vine vorba de creat style-uri de la zero pe el. (piano rol? , etc etc) |
||
Back to top |
|
||
viorel t |
|
||
Registered Member #162
ma intreb ...va fi ceva din doleantele noastre implementat in acest model ?
[ Edited Fri, 04 Sep 2015, 03:13PM ] |
||
Back to top |
|
||
sorinelf |
|
||
Registered Member #6305
Chord Sequencer function in Style Play mode records any chord progression on-the-fly - Chord Sequences can be saved in each Style and SongBook entry Search function for quickly locating any musical resource -Complete sample recording and editing features Import audio waveforms in the most common formats including Wav, Aiff and SoundFont™. Waves MAXXAUDIO Mastering Suite: MaxxEQ™, MaxxBass™, MaxxTreble™, MaxxStereo™, MaxxVolume™ Am luat doar ce m-a atras pe mine din ce a postat claaxy... Prima , sper sa fie ce cred eu, si daca este, nu ti mai trebuie nimic pentru folclorul nostru A doua liniuta da de inteles ca ne dau mai mult acces la inregistrarea si prelucrarea samplerului... cu toate ca ar fi putut sa faca asta de la seriile inferioare, dar e bine.... A 3-a liniuta nu are nevoie de descrie... o singura teama, prea multe eq uri folosite cum nu trebuie , denatureaza soundul.... dar e un mini-cubase in toata regula ) [ Edited Thu, 03 Sep 2015, 12:31AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |