Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
New Roland E-A7
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
sorinelf
Thu Sep 03 2015, 12:14AM
Sorin Butuman
Registered Member #6305
Joined: Wed Feb 18 2009, 09:06PM
Location / Localitate:: Sinaia
Posts: 427
nu a avut rolandul interes sa se trezeasca la realitate, au fost prinsi cu altele... tobe, acordeoane, cine stie ce minunatii...

@gigiflo: e normal sa avem 'o curiozitate' aparte pentru roland, e o firma serioasa, vrem sa vedem daca iese cu ceva bun la interval, daca face fata concurentei.... nu are cum sa faca INCA fata concurentei, dar in 2-3 ani, or sa fie in top. Daniel Andronescu chiar isi dorea sa aiba concurenta la korg... presimt ca i se indeplineste dorinta... nu acum, dar in viitor cu siguranta si e un lucru bun pentru utilizatori, sa se bata firmele intre ele, sa scoata ce au mai bun pe piata, decat sa detina doar o firma monopolul, cum se intampla in prezent (trist, dar adevarat, korg nu prea are concurenta)... DAR VA AVEA
Back to top
gigiflo
Thu Sep 03 2015, 12:34AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1328
Eu credeam ca e o sensibilitate aparte, gen "asta-i lucru cu care am crescut, care mi-aduce aminte de tinerete".😉
Oricum, una peste alta asa cum ati spus, concurenta face bine clientilor si nu numai,
si producatorilor pentru ca astfel se pozitioneaza corect fata de utilizatori.
Back to top
sorinelf
Thu Sep 03 2015, 12:44AM
Sorin Butuman
Registered Member #6305
Joined: Wed Feb 18 2009, 09:06PM
Location / Localitate:: Sinaia
Posts: 427
nah.... nimeni nu a crescut cu rolandul ) cei mai mari au crescut cu acordeoane, vermone sandy, casio, pss-uri... rolandul era cam smecher ) dar rolandul are un prestigiu aparte intre muzicanti... sper sa nu se faca de ras. Cand a aparut e300 era o caruta de marci.... cand aveau baietii e14 era ca si cum acu ar avea vreun pa6x ) erau vremuri unicate, din pacate eram prea mic atunci, ca sa tin minte multe....

banuiesc ca nu se va avanta lumea dupa acest model... sunt si ei la inceput cu samplerul, si la noi , samplerul e la putere... dar or sa invete repede, se vor adapta repede la cerintele pietei.

[ Edited Thu Sep 03 2015, 12:48AM ]

Back to top
abdon
Thu Sep 03 2015, 02:23AM

Registered Member #1425
Joined: Wed Sep 10 2008, 11:37PM
Location / Localitate:: Hunedoara
Posts: 202
In anii trecuți era o problema cu incarcatoarele la telefon, aveau mufe diferite, acum sa rezolvat problema, poate pe viitor la clape vor fi fisiere standard sty. si tonuri sampler (wav) si in rest fiecare si-o amenajeaza cum vrea!? Diferenta o va face calitatea electronica si designul. La fel ca la smartphone

[ Edited Thu Sep 03 2015, 02:25AM ]

Back to top
marius9
Thu Sep 03 2015, 08:51AM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 153
Cu siguranta claviatura de pe acest Roland va fi mai buna decat la PA600 si PSR770/750 (fiind in acelasi interval de pret). La asta cred ca nu vor face rabat.
Partea cea mai importanta insa, va fi sunetul si calitatea tonurilor. Vom vedea.

Avem noi aparitii de aranjoare de la cei trei. Ceea ce se intampla este bine. Este bine ca este concurenta.
Back to top
admin
Thu Sep 03 2015, 10:42AM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Location / Localitate:: On a tree, Watching you
Posts: 1754
E drept că, din lipsă de timp am citit cam "în diagonală" despre Rolandul ăsta nou ... însă, personal mi se pare o jucărie din toate punctele de vedere.

În anul 2015 să vii cu display-uri de așa dimensiuni, la care trebuie să te chiorăști la buton ca să vezi care buton duce către ce opțiune de pe ecran, când firesc și normal este să pui efectiv degetul pe ecran acolo unde vrei, ... mi se pare a fi de o stupiditate incomensurabilă. Când orice căcat de telefon mobil care costă 300 RON, are un ecran (capacitiv!) pe care pui degetul și faci ce vrei ...

Asta denotă foarte clar, faptul că cei de la Roland sunt pur și simplu rupți de realitate, trăiesc cumva într-o realitate paralelă, fără absolut nici o legătură cu realitatea clienților ...

Dacă nu vor veni pe piață cu un vârf de gamă extrem de serios, nu vor face absolut nimic. De ani de zile, Roland respectă cu sfințenie pașii siguri către pierderea clienților, exact așa cum au făcut cei de la Nokia ... care Nokia făceau cândva telefoane extrem de bune, toată planeta asta știa de Nokia și avea telefoane Nokia, dar cei de la Nokia s-au pișat pe dorințele clienților. Nu-i problemă, au apărut alte firme care au ținut cont de dorințele clienților (Samsung, Apple, LG, etc).
La fel procedează și cei de la Roland ... Le urez un faliment cât mai neplăcut!

Cât de idiot poți să fii, încât să ai sute de mii de clienți pe planeta asta, clienți la care pur și simplu să le dai cu piciorul!?!? Nu e logic că acei clienți vor merge către concurență? Nu e logic că, dacă clientul ăla a trecut la Korg, nu va mai cumpăra nici modul de memorie Roland că va cumpăra un modul de memorie tot de la Korg, nu va mai cumpăra nu știu ce accesoriu de la Roland că va cumpăra tot de la Korg accesoriul de care are nevoie? Pentru că, în timp, se creează un fel de "legătură" între client și brand ... iar dacă nu credeți, atunci gândiți-vă la fanii Apple vs fanii Samsung!
Cât de idiot să fii încât să nu-ți dai seama de aceste chestiuni elementare de marketing & vânzări?


[ Edited Thu Sep 03 2015, 10:51AM ]

Back to top
gigiflo
Thu Sep 03 2015, 11:37AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1328
Or fi si ei pusi la "lucru" ca la noi, pe "cumetrii" si uitati unde duce treaba asta...

[ Edited Thu Sep 03 2015, 11:48AM ]

Back to top
Daniel_AD
Thu Sep 03 2015, 12:00PM
Guest
admin a scris ...

E drept că, din lipsă de timp am citit cam "în diagonală" despre Rolandul ăsta nou ... însă, personal mi se pare o jucărie din toate punctele de vedere.

În anul 2015 să vii cu display-uri de așa dimensiuni, la care trebuie să te chiorăști la buton ca să vezi care buton duce către ce opțiune de pe ecran, când firesc și normal este să pui efectiv degetul pe ecran acolo unde vrei, ... mi se pare a fi de o stupiditate incomensurabilă. Când orice căcat de telefon mobil care costă 300 RON, are un ecran (capacitiv!) pe care pui degetul și faci ce vrei ...

Asta denotă foarte clar, faptul că cei de la Roland sunt pur și simplu rupți de realitate, trăiesc cumva într-o realitate paralelă, fără absolut nici o legătură cu realitatea clienților ...

Dacă nu vor veni pe piață cu un vârf de gamă extrem de serios, nu vor face absolut nimic. De ani de zile, Roland respectă cu sfințenie pașii siguri către pierderea clienților, exact așa cum au făcut cei de la Nokia ... care Nokia făceau cândva telefoane extrem de bune, toată planeta asta știa de Nokia și avea telefoane Nokia, dar cei de la Nokia s-au pișat pe dorințele clienților. Nu-i problemă, au apărut alte firme care au ținut cont de dorințele clienților (Samsung, Apple, LG, etc).
La fel procedează și cei de la Roland ... Le urez un faliment cât mai neplăcut!

Cât de idiot poți să fii, încât să ai sute de mii de clienți pe planeta asta, clienți la care pur și simplu să le dai cu piciorul!?!? Nu e logic că acei clienți vor merge către concurență? Nu e logic că, dacă clientul ăla a trecut la Korg, nu va mai cumpăra nici modul de memorie Roland că va cumpăra un modul de memorie tot de la Korg, nu va mai cumpăra nu știu ce accesoriu de la Roland că va cumpăra tot de la Korg accesoriul de care are nevoie? Pentru că, în timp, se creează un fel de "legătură" între client și brand ... iar dacă nu credeți, atunci gândiți-vă la fanii Apple vs fanii Samsung!
Cât de idiot să fii încât să nu-ți dai seama de aceste chestiuni elementare de marketing & vânzări?



Dan,ai perfecta dreptate si sa-ti spun un mare secret; Fan ROLAND mai inrait ca mine mai rar gaseai!
Personal am trecut pe alte clape,cand am vazut ca Roland nici macar nu doreau sa auda de sempler! M-am mutat la Yamaha si am ajuns chiar sa lucrez pentru ei dar si aia alti dictatori! Lucram cu cardurile obtionale pentru clape si module,gen VL,masini de sunet cu un mare potential dar,Yamaha nu au vrut sa implementeze acele carduri sa poti scrie style sau midi cu ele si nici nu au implementat un amarat de sustain in style creator sa poti scrie un track de arranger cu sustain(nici macar la Tyros5 nu au asa ceva)...asa am plecat si de la Yamaha,insa cu o mare scarba pe termen lung!
O sa va povestesc cum am ajuns eu la KORG!
Intr-o zi ma suna un prieten mexican de aici,lucra la un magazin de instrumente muzicale,ca are o clapa ieftina KORG,noua nouta(Pa1xPro) care are si face drege bla,bla si cica,poti baga semplerele tale s.a.m.d!
A venit cu ea la mine in tipla,am desfacut-o am testat putin,c-am 5 minute,i-am dat banii pe ea,mai mult de rusine ca venise la mine,
Am pus acea clapa Pa1xPro pe un Stand,am acoperit-o cu o husa si asa a ramas pentru inca 3 luni,fara sa-i dau drumul! Aveam atunci 9000Pro,Triton Studio si Kurzweil KN2000 cred! Dupa acele 3 luni ce-mi vine in cap,hai sa stau putin si cu Pa-ul asta sa vedem ce stie...de atunci,n-am mai vrut sa aud de alt BRAND sau clapa,iar urmarea multi dintre voi o stiti,de cand activez pe aceste siteuri!
KORG a castigat cu mana libera pe care a dat-o utilizatorului si urechea aplecata tot timpul la utilizatori!
Daca e sa vorbim aici,de ce nu au procesor i7 sau 64Gb RAM,sau iPad incorporat?!?!?..e alta tema de discutie,pentru ca uitati si voi concurenta la ce nivel este!
Roland a fost in INIMA MEA,i-am scos definitiv.
Yamaha a fost in INIMA MEA,i-am scos si pe astia definitiv.
KORG a intrat in INIMA MEA greu,iar acum le dau suportul meu nelimitat atata timp cat nu-si schimba politica!
Vorbeam cu un tip care lucreaza la acest model Roland si a spus asa; Acest model este strict pentru tarile arabe si probabil turcia,pentru ca in alta parte nu a fost acceptat! El lucreaza la programare semplere si are si KORG Pa3x...nimic neobisnuit!
Asa ca si eu le doresc tuturor celor care se p...sa contra vantului,un faliment nelinistit!

[ Edited Thu Sep 03 2015, 12:30PM ]

Back to top
tavylazar
Thu Sep 03 2015, 01:38PM

Registered Member #8777
Joined: Fri Jan 15 2010, 04:34PM
Location / Localitate:: Cluj-Napoca
Posts: 42
nu se pune problema sa falimenteze nici o corporatie de genul. sunt prea multe divizii care se acopera din profit...ce nu inteleg eu insa, ca si un pasionat de jucariile astea, de ce urca preturile atat de mult la fiecare nou model, pentru ca imbunatatiri efective nu sunt decat in partea de soft(dezvoltare). Teoretic preturile matritelor pentru plasticuri nu cresc vertiginos(nu e cine stie ce design) raman placile de baza/ sistemul de sunet in sine dar nici aici nu cred ca sunt imbunatatiri substantiale, pe partea de soft imi inchipui ca nu trebuie scris cod de la 0, deci pana la urma is curios intr-o piata de consum in cadere...ca nu mai e putere asa de mare la nivel global..nu inteleg startegiile de a scoate un produs la un pret de 1200E care nu rivalizeaza la pret cu concurenta directa.Is tare curios sa pun mana pe clapa, poate macar claviatura va fi mai "legata"/"sudata". Altfel nu vad strategia, poate doar daca rivalizeaza direct cu QT ul de la Korg si cam atat. La fel au facut si cu BK-ul, cand toata lumea astepta clapa cu sampler, au scos o clapa super ok, dar cu cateva neajunsuri..la fel pare si acuma, in continuare cu cel putin un pas in spatele concurentei.E cel putin ciudat sa scoti un produs cu piata tinta araba de ex. care sa fie mai scump decat concurenta si cu functii mai putine.Cineva de la Roland de acolo are idei destul de fixe...
Back to top
Roberto E80
Thu Sep 03 2015, 04:12PM
Roberto E80


Registered Member #25
Joined: Sat May 24 2008, 07:38PM
Location / Localitate:: Calarasi
Posts: 777
plastic, plastic si iar plastic, made in China! nu se mai fabrica nimic profesional, totul este facut parca in scarba, la norma, ca si cum pe pamantul asta exista decat copii incepatori si oameni gata sa arunce banii pe nimicuri!...chiar ca imi pare rau pentru cei de la Roland! intr-adevar sunt constient ca au disparut deja de la inima multora! am sperat ca dupa Roland E 80 va apare ceva care sa fie superior tuturor branduri-lor, dar nu a fost asa!...din partea mea nu au decat sa culeaga ceea ce au semanat!
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Mihai13 » 24 Apr : 08:56
Buna dimineata domnilor

edward » 23 Apr : 22:30
salutare la toti

pyry » 23 Apr : 17:13
salutare si o saptamana minunata lumeeeeeee

Danystest » 23 Apr : 17:03
salut

dextar_x » 23 Apr : 16:29
Salutare

misukorg » 23 Apr : 11:54
Salutare, un ȋnceput de saptamana bun, tuturor, sa aveți o zii minunată!

Mihai13 » 23 Apr : 09:16
O saptamana buna tuturor!

valinico » 23 Apr : 09:10
Salutari si la multi ani sarbatoritilor zilei!

balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global




Comentarii noi


[Content] Buna
Vreau si eu 5 dl/zi
Posted by Danystest on 24 Apr : 13:17
BunaVreau si eu 5 dl/zi


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by bits on 24 Apr : 08:24
Posibil sa fie doar Style-uri,fara tonuri.Sau or fi cu tonuri de fabrica?Frumoasa "descriptie".1524547521 ]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Mihai13 on 23 Apr : 18:48
Peste ceva timp cred ca 2-3 saptamani revin la Yamaha si voi incerca sa mixez cumva materialele, desi este mult mai usor sa fac un ritm de Korg dintr-unul de Yamaha, Korgul sta foa [more ...]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Yammy on 23 Apr : 18:26
Salutare Mihai.Pentru cei cu yamaha se poate userul de ușoară?Multumim.


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by marukorg on 23 Apr : 01:01
Cred ca i tare fain la...2 Mb😂😁😀..Dawnload irosit..





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap