Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
New Roland E-A7
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
sorinelf
Thu Sep 03 2015, 12:14AM
Sorin Butuman
Registered Member #6305
Joined: Wed Feb 18 2009, 09:06PM
Location / Localitate:: Sinaia
Posts: 423
nu a avut rolandul interes sa se trezeasca la realitate, au fost prinsi cu altele... tobe, acordeoane, cine stie ce minunatii...

@gigiflo: e normal sa avem 'o curiozitate' aparte pentru roland, e o firma serioasa, vrem sa vedem daca iese cu ceva bun la interval, daca face fata concurentei.... nu are cum sa faca INCA fata concurentei, dar in 2-3 ani, or sa fie in top. Daniel Andronescu chiar isi dorea sa aiba concurenta la korg... presimt ca i se indeplineste dorinta... nu acum, dar in viitor cu siguranta si e un lucru bun pentru utilizatori, sa se bata firmele intre ele, sa scoata ce au mai bun pe piata, decat sa detina doar o firma monopolul, cum se intampla in prezent (trist, dar adevarat, korg nu prea are concurenta)... DAR VA AVEA
Back to top
gigiflo
Thu Sep 03 2015, 12:34AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1257
Eu credeam ca e o sensibilitate aparte, gen "asta-i lucru cu care am crescut, care mi-aduce aminte de tinerete".😉
Oricum, una peste alta asa cum ati spus, concurenta face bine clientilor si nu numai,
si producatorilor pentru ca astfel se pozitioneaza corect fata de utilizatori.
Back to top
sorinelf
Thu Sep 03 2015, 12:44AM
Sorin Butuman
Registered Member #6305
Joined: Wed Feb 18 2009, 09:06PM
Location / Localitate:: Sinaia
Posts: 423
nah.... nimeni nu a crescut cu rolandul ) cei mai mari au crescut cu acordeoane, vermone sandy, casio, pss-uri... rolandul era cam smecher ) dar rolandul are un prestigiu aparte intre muzicanti... sper sa nu se faca de ras. Cand a aparut e300 era o caruta de marci.... cand aveau baietii e14 era ca si cum acu ar avea vreun pa6x ) erau vremuri unicate, din pacate eram prea mic atunci, ca sa tin minte multe....

banuiesc ca nu se va avanta lumea dupa acest model... sunt si ei la inceput cu samplerul, si la noi , samplerul e la putere... dar or sa invete repede, se vor adapta repede la cerintele pietei.

[ Edited Thu Sep 03 2015, 12:48AM ]

Back to top
abdon
Thu Sep 03 2015, 02:23AM

Registered Member #1425
Joined: Wed Sep 10 2008, 11:37PM
Location / Localitate:: Hunedoara
Posts: 199
In anii trecuți era o problema cu incarcatoarele la telefon, aveau mufe diferite, acum sa rezolvat problema, poate pe viitor la clape vor fi fisiere standard sty. si tonuri sampler (wav) si in rest fiecare si-o amenajeaza cum vrea!? Diferenta o va face calitatea electronica si designul. La fel ca la smartphone

[ Edited Thu Sep 03 2015, 02:25AM ]

Back to top
marius9
Thu Sep 03 2015, 08:51AM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 142
Cu siguranta claviatura de pe acest Roland va fi mai buna decat la PA600 si PSR770/750 (fiind in acelasi interval de pret). La asta cred ca nu vor face rabat.
Partea cea mai importanta insa, va fi sunetul si calitatea tonurilor. Vom vedea.

Avem noi aparitii de aranjoare de la cei trei. Ceea ce se intampla este bine. Este bine ca este concurenta.
Back to top
admin
Thu Sep 03 2015, 10:42AM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Location / Localitate:: On a tree, Watching you
Posts: 1749
E drept că, din lipsă de timp am citit cam "în diagonală" despre Rolandul ăsta nou ... însă, personal mi se pare o jucărie din toate punctele de vedere.

În anul 2015 să vii cu display-uri de așa dimensiuni, la care trebuie să te chiorăști la buton ca să vezi care buton duce către ce opțiune de pe ecran, când firesc și normal este să pui efectiv degetul pe ecran acolo unde vrei, ... mi se pare a fi de o stupiditate incomensurabilă. Când orice căcat de telefon mobil care costă 300 RON, are un ecran (capacitiv!) pe care pui degetul și faci ce vrei ...

Asta denotă foarte clar, faptul că cei de la Roland sunt pur și simplu rupți de realitate, trăiesc cumva într-o realitate paralelă, fără absolut nici o legătură cu realitatea clienților ...

Dacă nu vor veni pe piață cu un vârf de gamă extrem de serios, nu vor face absolut nimic. De ani de zile, Roland respectă cu sfințenie pașii siguri către pierderea clienților, exact așa cum au făcut cei de la Nokia ... care Nokia făceau cândva telefoane extrem de bune, toată planeta asta știa de Nokia și avea telefoane Nokia, dar cei de la Nokia s-au pișat pe dorințele clienților. Nu-i problemă, au apărut alte firme care au ținut cont de dorințele clienților (Samsung, Apple, LG, etc).
La fel procedează și cei de la Roland ... Le urez un faliment cât mai neplăcut!

Cât de idiot poți să fii, încât să ai sute de mii de clienți pe planeta asta, clienți la care pur și simplu să le dai cu piciorul!?!? Nu e logic că acei clienți vor merge către concurență? Nu e logic că, dacă clientul ăla a trecut la Korg, nu va mai cumpăra nici modul de memorie Roland că va cumpăra un modul de memorie tot de la Korg, nu va mai cumpăra nu știu ce accesoriu de la Roland că va cumpăra tot de la Korg accesoriul de care are nevoie? Pentru că, în timp, se creează un fel de "legătură" între client și brand ... iar dacă nu credeți, atunci gândiți-vă la fanii Apple vs fanii Samsung!
Cât de idiot să fii încât să nu-ți dai seama de aceste chestiuni elementare de marketing & vânzări?


[ Edited Thu Sep 03 2015, 10:51AM ]

Back to top
gigiflo
Thu Sep 03 2015, 11:37AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1257
Or fi si ei pusi la "lucru" ca la noi, pe "cumetrii" si uitati unde duce treaba asta...

[ Edited Thu Sep 03 2015, 11:48AM ]

Back to top
Daniel_AD
Thu Sep 03 2015, 12:00PM
Guest
admin a scris ...

E drept că, din lipsă de timp am citit cam "în diagonală" despre Rolandul ăsta nou ... însă, personal mi se pare o jucărie din toate punctele de vedere.

În anul 2015 să vii cu display-uri de așa dimensiuni, la care trebuie să te chiorăști la buton ca să vezi care buton duce către ce opțiune de pe ecran, când firesc și normal este să pui efectiv degetul pe ecran acolo unde vrei, ... mi se pare a fi de o stupiditate incomensurabilă. Când orice căcat de telefon mobil care costă 300 RON, are un ecran (capacitiv!) pe care pui degetul și faci ce vrei ...

Asta denotă foarte clar, faptul că cei de la Roland sunt pur și simplu rupți de realitate, trăiesc cumva într-o realitate paralelă, fără absolut nici o legătură cu realitatea clienților ...

Dacă nu vor veni pe piață cu un vârf de gamă extrem de serios, nu vor face absolut nimic. De ani de zile, Roland respectă cu sfințenie pașii siguri către pierderea clienților, exact așa cum au făcut cei de la Nokia ... care Nokia făceau cândva telefoane extrem de bune, toată planeta asta știa de Nokia și avea telefoane Nokia, dar cei de la Nokia s-au pișat pe dorințele clienților. Nu-i problemă, au apărut alte firme care au ținut cont de dorințele clienților (Samsung, Apple, LG, etc).
La fel procedează și cei de la Roland ... Le urez un faliment cât mai neplăcut!

Cât de idiot poți să fii, încât să ai sute de mii de clienți pe planeta asta, clienți la care pur și simplu să le dai cu piciorul!?!? Nu e logic că acei clienți vor merge către concurență? Nu e logic că, dacă clientul ăla a trecut la Korg, nu va mai cumpăra nici modul de memorie Roland că va cumpăra un modul de memorie tot de la Korg, nu va mai cumpăra nu știu ce accesoriu de la Roland că va cumpăra tot de la Korg accesoriul de care are nevoie? Pentru că, în timp, se creează un fel de "legătură" între client și brand ... iar dacă nu credeți, atunci gândiți-vă la fanii Apple vs fanii Samsung!
Cât de idiot să fii încât să nu-ți dai seama de aceste chestiuni elementare de marketing & vânzări?



Dan,ai perfecta dreptate si sa-ti spun un mare secret; Fan ROLAND mai inrait ca mine mai rar gaseai!
Personal am trecut pe alte clape,cand am vazut ca Roland nici macar nu doreau sa auda de sempler! M-am mutat la Yamaha si am ajuns chiar sa lucrez pentru ei dar si aia alti dictatori! Lucram cu cardurile obtionale pentru clape si module,gen VL,masini de sunet cu un mare potential dar,Yamaha nu au vrut sa implementeze acele carduri sa poti scrie style sau midi cu ele si nici nu au implementat un amarat de sustain in style creator sa poti scrie un track de arranger cu sustain(nici macar la Tyros5 nu au asa ceva)...asa am plecat si de la Yamaha,insa cu o mare scarba pe termen lung!
O sa va povestesc cum am ajuns eu la KORG!
Intr-o zi ma suna un prieten mexican de aici,lucra la un magazin de instrumente muzicale,ca are o clapa ieftina KORG,noua nouta(Pa1xPro) care are si face drege bla,bla si cica,poti baga semplerele tale s.a.m.d!
A venit cu ea la mine in tipla,am desfacut-o am testat putin,c-am 5 minute,i-am dat banii pe ea,mai mult de rusine ca venise la mine,
Am pus acea clapa Pa1xPro pe un Stand,am acoperit-o cu o husa si asa a ramas pentru inca 3 luni,fara sa-i dau drumul! Aveam atunci 9000Pro,Triton Studio si Kurzweil KN2000 cred! Dupa acele 3 luni ce-mi vine in cap,hai sa stau putin si cu Pa-ul asta sa vedem ce stie...de atunci,n-am mai vrut sa aud de alt BRAND sau clapa,iar urmarea multi dintre voi o stiti,de cand activez pe aceste siteuri!
KORG a castigat cu mana libera pe care a dat-o utilizatorului si urechea aplecata tot timpul la utilizatori!
Daca e sa vorbim aici,de ce nu au procesor i7 sau 64Gb RAM,sau iPad incorporat?!?!?..e alta tema de discutie,pentru ca uitati si voi concurenta la ce nivel este!
Roland a fost in INIMA MEA,i-am scos definitiv.
Yamaha a fost in INIMA MEA,i-am scos si pe astia definitiv.
KORG a intrat in INIMA MEA greu,iar acum le dau suportul meu nelimitat atata timp cat nu-si schimba politica!
Vorbeam cu un tip care lucreaza la acest model Roland si a spus asa; Acest model este strict pentru tarile arabe si probabil turcia,pentru ca in alta parte nu a fost acceptat! El lucreaza la programare semplere si are si KORG Pa3x...nimic neobisnuit!
Asa ca si eu le doresc tuturor celor care se p...sa contra vantului,un faliment nelinistit!

[ Edited Thu Sep 03 2015, 12:30PM ]

Back to top
tavylazar
Thu Sep 03 2015, 01:38PM

Registered Member #8777
Joined: Fri Jan 15 2010, 04:34PM
Location / Localitate:: Cluj-Napoca
Posts: 42
nu se pune problema sa falimenteze nici o corporatie de genul. sunt prea multe divizii care se acopera din profit...ce nu inteleg eu insa, ca si un pasionat de jucariile astea, de ce urca preturile atat de mult la fiecare nou model, pentru ca imbunatatiri efective nu sunt decat in partea de soft(dezvoltare). Teoretic preturile matritelor pentru plasticuri nu cresc vertiginos(nu e cine stie ce design) raman placile de baza/ sistemul de sunet in sine dar nici aici nu cred ca sunt imbunatatiri substantiale, pe partea de soft imi inchipui ca nu trebuie scris cod de la 0, deci pana la urma is curios intr-o piata de consum in cadere...ca nu mai e putere asa de mare la nivel global..nu inteleg startegiile de a scoate un produs la un pret de 1200E care nu rivalizeaza la pret cu concurenta directa.Is tare curios sa pun mana pe clapa, poate macar claviatura va fi mai "legata"/"sudata". Altfel nu vad strategia, poate doar daca rivalizeaza direct cu QT ul de la Korg si cam atat. La fel au facut si cu BK-ul, cand toata lumea astepta clapa cu sampler, au scos o clapa super ok, dar cu cateva neajunsuri..la fel pare si acuma, in continuare cu cel putin un pas in spatele concurentei.E cel putin ciudat sa scoti un produs cu piata tinta araba de ex. care sa fie mai scump decat concurenta si cu functii mai putine.Cineva de la Roland de acolo are idei destul de fixe...
Back to top
Roberto E80
Thu Sep 03 2015, 04:12PM
Roberto E80


Registered Member #25
Joined: Sat May 24 2008, 07:38PM
Location / Localitate:: Calarasi
Posts: 772
plastic, plastic si iar plastic, made in China! nu se mai fabrica nimic profesional, totul este facut parca in scarba, la norma, ca si cum pe pamantul asta exista decat copii incepatori si oameni gata sa arunce banii pe nimicuri!...chiar ca imi pare rau pentru cei de la Roland! intr-adevar sunt constient ca au disparut deja de la inima multora! am sperat ca dupa Roland E 80 va apare ceva care sa fie superior tuturor branduri-lor, dar nu a fost asa!...din partea mea nu au decat sa culeaga ceea ce au semanat!
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



sorin77sol » 20 Jan : 13:56
Buna ziua ! ...

ValiKorg » 20 Jan : 10:52
Salutare tuturor !

dangiuca » 20 Jan : 10:52
Buna ziua ...

george32 » 20 Jan : 10:12
stie cineva daca pot sa mai i-au continutul de pe o discheta magnetizata

cdinu » 20 Jan : 09:53
salut CrysMM.
CAND AM SA FIU IN POSESIA SUBWOOFER AM SA ITI DAU DETALII.
MULTUMESC .
ZI CALDUROASA !

cdinu » 20 Jan : 09:52
salut colegi

c_mid » 20 Jan : 09:47
Buna dimineata!

LAVIN » 20 Jan : 09:41
neata,

joker » 20 Jan : 09:25
Bună dimineața o zi frumoasa va doresc

cipri » 20 Jan : 08:20
Buna dimineata tuturor.

sorin77sol » 20 Jan : 00:38
Noapte buna ! ...

Grisa » 20 Jan : 00:00
Salutare la toti!

LAVIN » 19 Jan : 23:28
salutare,

angelitto » 19 Jan : 22:55
@lulu, nu mai incarca seturi care sunt deja pe site ca ne suparam.

miki67 » 19 Jan : 22:21
salutari la toti

Vio45 » 19 Jan : 22:04
Mulțumesc forte mult! Respect!

angelitto » 19 Jan : 22:02
Inca ceva. La kiturile de tobe procedeul e asa cum il stii tu. Stergi kitul din user si apoi cu optiunea aia. Dar la tonuri e asa cum ti-am explicat.

angelitto » 19 Jan : 22:00
@Vio45, nu are nimic dar daca stergi un ton din usere, nu se sterge si KMP'ul(multisamplerul) asignat la el cum se facea cu OS'ul v.1.2. Acum raman KMP'urile ”orfane” si nu dispar doar daca le stergi cum ti -am scris mai jos. Daca insa ai sterge un kmp si ar ramanea wavurile asignate la el, atunci ar merge sa stergi cu optiunea ”Delete Not assigned to any MultiSamle/Drumkit”. Dar nu e cazul la tine.

Vio45 » 19 Jan : 21:51
Angelitto totuși de ce are obținea Not assigned to any MultiSamle/Drumkit ?

Vio45 » 19 Jan : 21:29
Angelitto Am înțeles și mulțumesc foarte mult pentru raspuns.

angelitto » 19 Jan : 21:24
@Vio45. de ce ai mai instalat OS V.2 daca nu stii sa lucrezi cu el? Inainte era joaca de copii. Acum e mult mai greu. Trebuie sa procedezi ca la pa900/pa3x/pa4x, etc. In mare e cam asa: Selectezi tonul ce vrei sa-l stergi, intri in ”sound edit”, verifici la oscilatoare ce KMP'uri are asignate, apoi stergi tonul. Pe urma te duci in sound edit/record/menu/multisampler, selectezi KMP'urile respective si le dai delete. dar daca sunt asignate si la alte tonuri, acele tonuri nu au sa mai sune bine. De aia am zis ca te-ai complicat rau cu noul OS daca nu stii sa lucrezi cu el. Inainte clap stergea KMP'urile doar daca nu erau asignate la vreun ton. Acum le stergi indiferent ca is sau nu asignate. Intelegi? trebuie sa fii foarte atent sa nu faci o tocanita din set.

angelitto » 19 Jan : 21:18
@joker, daca ai cumparat de la ei clapa, sigur primesti si manualul.

Vio45 » 19 Jan : 21:17
Bună seara! Am o întrebare pentru cunoscătorii de korg pa! Am korg pa600 os sampler activ. Șterg niște instrumente din set, dar rămân acolo, chiar dacă dau sa steargă samplerele care nu sunt folosite?

joker » 19 Jan : 20:00
angelitto nu pot descarca link-ul si nici pe net nu gasesc dar am trimis email la mcmusic de unde am cumparat clapa sper sa primesc de la ei manualul

joker » 19 Jan : 19:03
Mulțumesc angelitto

angelitto » 19 Jan : 17:13
@joker, uite aici: LINK: Click aici !

sVipper » 19 Jan : 16:39
joker » 19 Jan : 14:38
salut la toata lumea! am o intrebare exista manual in limba romana pentru korg pa 300? nu am gasit nicaieri numai in engleza

CrysMM » 19 Jan : 12:52
@cdinu - in mod normal ar trebui sa respecti specificatia de 8 ohmi. Avand in vedere calitatea produsului care tinde catre entry level, posibil sa ai probleme prin nerespectarea rezistentei. Eu personal, am avut o boxa activa din asta no-name sau un nume mai ciudat, pe care am tras vreo 2 ani. Avea iesire pentru inca o boxa pasiva cu specificatia de 8 ohmi. Am mers cu boxa pe 4 fara probleme timp de 2 ani. Ce zice acolo de 8 ohmi este pentru sub, nu am gasit nimic despre iesiri. Vezi in manualul lui daca scrie ceva de cele 2 iesiri.

marukorg » 19 Jan : 12:34
Salutare

cdinu » 19 Jan : 12:33
Salut CrysMM.
Saptamana viitoare il primesc

Vonyx/skytec swa18.
Are 2 iesiri sateliti, am 2 boxe pasive de 250w, au 6 ohmi.
Sun are si 2 aamplificatoare 2/250 w.
Ms

Mihai13 » 19 Jan : 10:15
O zi buna!

valinico » 19 Jan : 09:34
Neata !

pyry » 19 Jan : 09:32
buna dimineata colegi

joker » 19 Jan : 09:08
buna dimineata baieti!

CrysMM » 19 Jan : 09:08
@cdinu - spune si tu modelul exact de sub. Are iesire pentru satelit pasiv? Daca are, respecta intocmai spefificatia iesirii.

cdinu » 19 Jan : 09:04
Salut colegi.
Am nevoie de informatii:
Subwoofer activ 8ohmi impendanta, pot sa folosesc satelit de 6 ohmi?
Multumesc .

lucianG1000 » 19 Jan : 08:26
salutare lume !

ionut74 » 19 Jan : 07:29
Buna dimineata

oki1 » 19 Jan : 07:16
Buna dimineata!

sorin77sol » 18 Jan : 22:32
Noapte buna ! ...

ZoltanKote » 18 Jan : 22:05
Angelito sambata am sa fiu liber . Am sa incarc 41 de midi sau partituri sper ca poi sa primesc si eu PERMISIUNEA LA DOWNLOAD mersi

angelitto » 18 Jan : 22:02
@ZoltanKote, nu cred ca e nimeni suparat pe tine, dar astea sunt regulile sitului. Si adminii se supun acelor reguli. Activitatea unui user care cere acces trebuie sa fie consistenta pe toate ariile dar mai ales pe aria de upload. Altfel toti ar avea acces, nu crezi? La exemplul dat de tine, la o verificare rapida am constatat ca tu ai 1 upload, iar el are peste 40. Din cate observ ai avut ”vip” cu 20 descarcari pe zi. Si mai mult de o luna. Puteai face activitate la upload daca voiai. Nu stiu ce te-a retinut. Pe celelalte arii stai destul de ok, dar nu e de ajuns. Totusi nu e timpul pierdut. Te poti pune pe treaba

ZoltanKote » 18 Jan : 21:37
@ Admin . Crezi ca e asa mare diferenta dintre eu si el? LINK: Click aici ! Plus ca eu am cotizat la site ul acesta

barbu alin » 18 Jan : 21:33
va salut

admin » 18 Jan : 21:30
@ZoltanKote, nu stiu care dintre admini ti-a raspuns, in mod cert nu eu. Insa decizia luata de acel admin pare a fi corecta, este suficient sa dai un click aici: LINK: Click aici ! si vezi... citesti frumos, ca dintr-o carte de istorie.

ZoltanKote » 18 Jan : 20:39
Salutare Admin . Ma rog pentru cine a verificat daca suntem acceptati pentru Download . E foarte interesant desi EU stiu sigur cineva caee suparat nu vrea sa ma accepte pe aici nu vreau sa inru in detalii . Am tot urmarit cine primeste accept cine nu . Interesant e ca eu : Care am si platit de cateva ori plus activitate putin mai mare decat respectivul si el a primit 2 downloaduri si mie cica Activitate Insuficienta . Deci pana la urma care sunt Criteriile ? E mai important sa vorbim a prostu si fara rost sau putin si cu cap ?

cosys112 » 18 Jan : 19:37
Salut !

cipri » 18 Jan : 19:19
Buna seara tuturor

cdinu » 18 Jan : 19:02
SALUT COLEGI .
caut doi colegi 6ase,6ase,si angelito cum ii gasesc ?

joker » 18 Jan : 18:00
buna seara prieteni!!

valinico » 18 Jan : 17:55
Salutari prieteni!

costygrek » 18 Jan : 13:53
Salutari clape.ro!

blink » 18 Jan : 12:49
salut

MarianGeorgian » 18 Jan : 11:56
Salutare tuturor

lideru » 18 Jan : 10:47
Buna dimi

Teo16 » 18 Jan : 10:02
Buna dimineta !

SYLE » 18 Jan : 08:50
AM PRIMITO SI NU AMI PLACE CUM SUNA

SYLE » 18 Jan : 08:49
BUNA DIMINEATA TUTUROR
.AM O ANTREBARE . STIE CINEVA CUM POT SA RESETEZ UN ROLAND EXR 5 ?

lideru » 17 Jan : 21:29
Rogabriel eu cred ca sa intamplat ceva cand l ai downloadat si e incomplet

rogabriel » 17 Jan : 21:19
e buna pentru un incepator lin e chiar buna cu toate ca e mac grea

unaidiu » 17 Jan : 20:50
Buna seara !!!

cdinu » 17 Jan : 20:10
angelito nu merge , cum sa iti trimi poza

cdinu » 17 Jan : 20:07
multumesc angelito !!!

george32 » 17 Jan : 19:11
Buna seara baieti

lin » 17 Jan : 18:24
Salutare națiune... Asa o întrebare. Ce imi puteți spune despre korg i3. Cîte ritmuri se poate salvat pe clapa, cum vocile suna? Se vinde cu 150 eur, face sa o cumpar, pentru un începător?

CrysMM » 17 Jan : 17:50
Incearca sa folosesti programul asta inainte de instalare. Curata eventuale reziduri de driver.

LINK: Click aici !

CrysMM » 17 Jan : 17:46
Tocmai ce am testat driverul de pe site-ul oficial pe Xp SP3, nu primesc nici o eroare. Problema este de la tine. Probbail ai vreo versiune aiurea de Windows. Pe net circula tot felul de versiuni modificate. Cauta o versiune curata cu update la zi si SP3.

rogabriel » 17 Jan : 17:32
crys am instalat win nou nout cu toate driverele incluse

CrysMM » 17 Jan : 17:29
@rogabriel - ori nu sa tras cum trebuie, ori ai probleme cu sistemul de operare, virusi, etc. Mergi cu laptopul la la un specialist si cere sa ti se instaleze pe curat Windows Xp SP3 32 biti cu toate update-urile la zi + drivere pentru toate componentele.

cipri » 17 Jan : 17:26
Buna seara tuturor.

rogabriel » 17 Jan : 15:35
imi spune ca este corupt driverul si nu se instaleaza cum ar trebuie

lideru » 17 Jan : 14:22
Da asa cum spunea si colegu scrie ce fel de eroare iti apare apoi vedem!!

CrysMM » 17 Jan : 14:20
@rogabriel - vad ca nu ne intelegem. Scrie aici exact ce eroare da, ce scrie acolo. In felul asta iti pot spune cam care ar fi problema. Erori pe PC pot fi sute de mii.

sorin77sol » 17 Jan : 14:18
Buna ziua ! ...

rogabriel » 17 Jan : 14:03
nu stiu cum sa rezolv problema

rogabriel » 17 Jan : 14:02
chestyia e ca am downloadat driverul sid e pe sit-ul roland si tot eroare imi da

rogabriel » 17 Jan : 14:01
si nu merge imi da eroare de instalare

rogabriel » 17 Jan : 14:01
am specificat am pe un laptop windous xp pe 32 de biti

rogabriel » 17 Jan : 14:00
nu cred ca e voie lideru dar nici mail nu stiu daca se poate da asteptam raspuns de la admin poate ne lasa sa rezolvam problema

lideru » 17 Jan : 13:14
Rogabriel cum ti sa mai spus driverul respectiv e pt win xp ei tu daca ai win 7 etc nu ruleaza dar ex si win 7 are optiunea sa rulezi programul in mod xp!!!

lideru » 17 Jan : 13:10
Rogabriel cu un program am putea sa intram pe laptopul tau (team wiewer)si am incerca sa rezolvam problema !!(ar fi necesar nr tau de tel dar nu stiu daca e voie sa l postezi aici)!!!!

CrysMM » 17 Jan : 12:53
@rogabriel - ce eroare mai exact. Trebuie sa dai detalii.

joker » 17 Jan : 11:50
Salutare prieteni va doresc o zi minunata

rogabriel » 17 Jan : 11:46
buna ziua din nou , specific ca am laptop pe windous xp si pe 32 de biti , si imi da eroare la intalare driverul multumesc

claudyucla » 17 Jan : 11:20
buna ziua

CrysMM » 17 Jan : 11:11
@rogabriel - Driverul este doar pentru Windows 2000 si Xp. Daca ai alt sistem de operare posibil sa nu functioneze. Pe site-ul oficial nu exista alt driver. Incearca sa-l instalezi manual. Asta ar insemna sa ai sistem de operare pe 32 biti. Posibil pe 64 biti sa nu il poti instala pe manual.

rogabriel » 17 Jan : 10:16
rog frumos cine ma poate ajuta in acest sens , am mai pus intrebarea nu s-a oferit nimeni , detin un roland e 50 nu am driverul de instalare pentru clapa pentru laptop cine ma poate ajuta cu un driver in acest sens si sa-mi explice si mie pasii de instalare , am downloadat de pe site driverul pentru clapa si imi da eraoare de instalare astept ajutor multumesc !

pyry » 17 Jan : 08:27
buna dimineata la toata lumea

joker » 16 Jan : 22:31
alinas Mulțumesc mult am reușit și am încărcat și styluri dar nu am ton și nu știu Cum sa salveze tonul la fiecare styl dar învăț eu

Teo16 » 16 Jan : 19:44
Buna seara !

alinas » 16 Jan : 19:32
joker. incearca asa. Global - Menu - Controller o sa vezi Velocity curve posibil sa iti fie pus pe Fixed daca zici ca e mare dinamica ai mai multe optiuni acole vezi care te ajuta pe tine.

angelitto » 16 Jan : 18:42
@cdinu, trebuie sa ai winrar sau winzip instalat in PC. Dai click dreapta pe fisierul midi sau pe folder si alegi ”adauga in arhiva”

cdinu » 16 Jan : 18:07
VA SALUT .
cum arhivez fisier midi ?
acum este un plic alb in dreptul fiecarui cantec.
ms.

sorin77sol » 16 Jan : 17:47
Buna seara ! ...

cipri » 16 Jan : 17:44
Buna seara tuturor.

valinico » 16 Jan : 16:28
Salutari comunitatii clape.ro!

Claudiux10 » 16 Jan : 14:10
Ma ajutati va rog daca stiti materiale explicative pentru acorduri dominante subdominante?

joker » 16 Jan : 12:40
Alinas multumesc de sfat dar nu am reusit am butonul global dar nu am reusit

edyph » 16 Jan : 12:22
salutare la toti colegii,o zi buna va doresc!




Comentarii noi


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by jenica35 on 20 Jan : 11:19
Nu stiu ce sa zic.. Eu il folosesc pe cel al lui Olecu, e aici pe site si acela, fata de asta suna mai bine, la manele si chiar si la folclor. Intr-adevar, asta are mai multe tonur [more ...]


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by StanciuC on 20 Jan : 10:09
Da


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by Puica on 20 Jan : 04:58
Ce ziceti baieti ? Se marita sa ne bagam setu in clape ?


[Content] Acces download Posted by EmRaN on 19 Jan : 22:50
Buna seara, as dori si eu acces la 1 download macar, am facut donatie si e posibil sa fi expirat zilele acestea, multumesc anticipat.


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by angelitto on 19 Jan : 21:27
In pa900/3xle decompresarea se face manual si e foarte mult de munca. Se intra in ”sound edit/record” se apasa sus pe EMPTY si toate samplere care is cu steluta se resalveaza din n [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap