Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
New Roland E-A7 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
DorelC |
|
||
Registered Member #15598
nyny a scris ... Saxu-ul suna super fain, acordeoanele..nu mai spun...eu as baga putin mai in fata si putin mai tare contrabasul , daca poti face aceasta proba Dorel, ti-as fi recunoscator. As vrea sa aud cum suna asa pentru ca se pare ca voi renunta la una din cele 4 clape din familie in favoarea acesteia.Multumesc Cu placere! Uite varianta ca basul mai in fata! LINK: Click aici ! Si am mai aranjat o hora, basul si braciul semplate. Restul din clapa. LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
costygrek |
|
||
Registered Member #9293
Dulce acordeonul Dorelu. ...fain!
|
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Registered Member #15598
Am mai testat cate ceva fara sa mai adaug tonuri semplate in clapa. Am cele 4 tonuri de care m-am folosit urmand sa mai adaug cate ceva. Mai am 114 MB liber. Ce am constatat si nu mi-e frica sa afirm, in clapa asta nu trebuie mai mult de 10-15 tonuri semplate. Mai trebuie sa pun un tambal altfel poate un bas ciupit, poate inca un braci mai lung si niste tonuri traditionale romanesti. Cand termin o sa mai revin cu teste. Pana atunci am testat tonuri pe o hora si o sarba! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Cat de bine pot sa sune Sax-ul si Acordeoanele! Bas-ul la fel suna belea! Si in ansamblu suna bine si FOARTE aerisit! Singurul lucru care nu e de acolo este tambalul, dar asa cum ati spus, urmeaza. Sanatate si putere de munca! [ Edited Wed Jan 06 2016, 02:10PM ] |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
Dacã ascultați taraful vechi...veți rãmâne surprinși de asemãnarea cu acest țambal. Problema...cred eu..este la urechea noastrã obișnuitã cu alt zgomot pe style ...ce-i zicem pompos ''țambal'' |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
sarac.lipit a scris ... Dacã ascultați taraful vechi...veți rãmâne surprinși de asemãnarea cu acest țambal. Problema...cred eu..este la urechea noastrã obișnuitã cu alt zgomot pe style ...ce-i zicem pompos ''țambal'' Ai perfecta dreptate, cel putin in cazul meu, sunt obisnuit cu sunetul tambalului "amplificat", peste care au fost puse efecte... |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
pustiulica a scris ... Cat de bine pot sa sune Sax-ul si Acordeoanele! Bas-ul la fel suna belea! Si in ansamblu suna bine si FOARTE aerisit! Singurul lucru care nu e de acolo este tambalul, dar asa cum ati spus, urmeaza. Sanatate si putere de munca! Si eu as dori sa aud un tambal curat, gen Pa sau Tyros...Nici braciul nu ma convins, dar poate urechea mea nu poate mai mult... Celelalte sunt la locul lor, deci un demo care sa arate aceasta diferenta poate fi decisiv...Asteptam cu interes maxim... [ Edited Wed Jan 06 2016, 04:18PM ] |
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
frumos mestere!...felicitari pentru munca depusa! |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
gigi, mă repet, un ţambal nu sună ca pe korg niciodată. Probabil vrei să asculţi sunetul ăla. în teorie e simplu, baţi notele-n PAX3-4 şi record în A7. Astfel va suna exact acel sunet numit ţambal...că de sunat... e diferenţă mare faţă de original momentan preţ-sunet bate tot preţ- utilităţi dă clasă preţ -preţ (nu am comparaţie) pentru necunoscători, injenerii roland au semplat ţambalul pe E2 cine a ascultat demoul clapei live? dacă stai cu spatele, juri că bate unu-n corzile ţambalului mare, nesticlos, nepiţigăiat, netăblat, fără efect. Singurul defect? 2Mb memorie. dacă puneau 10 era clapa ideală pentru drum! ei bine, acel ţambal trebuie BĂTUT în ritmul tău. dacă pui tonul pe un ritm gata făcut sună spart, înfundat...aiurea. aici este marele clenci la clapele pe care deja ''sună bine '' ţambalul, ritmul a fost creat-bătut-scris cum vreţi cu respectivele instrumente. necuantizat, nevelocitat...exact cum cade ciocănelul pe corzi, moale, cald, pufos uneori...alteori dur, clonţos, metalic...pentru asta ai nevoie de anumite condiţii, scule şi sunetişti. Nu putem cere lui dorel să-i înlocuiască pe toţi mai ales peste drum de gară...unde locuieşte pe căldurile astea! urmează fiabilitatea aici nu mă pronunţ, e made Italy? cu pese ciaina? probabil sigur posesorii de BK au avut probleme? deja mă doare gîtu' de cît am scris... Dorele, spor şi mai dă-ne exemple, lasă-le mai lungi şi multe tonuri schimbate... să ne dăm seama de potenţial... [ Edited Wed Jan 06 2016, 09:00PM ] |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
sarac.lipit a scris ... gigi, mă repet, un ţambal nu sună ca pe korg niciodată. Probabil vrei să asculţi sunetul ăla. în teorie e simplu, baţi notele-n PAX3-4 şi record în A7. Astfel va suna exact acel sunet numit ţambal...că de sunat... e diferenţă mare faţă de original momentan preţ-sunet bate tot preţ- utilităţi dă clasă preţ -preţ (nu am comparaţie) pentru necunoscători, injenerii roland au semplat ţambalul pe E2 cine a ascultat demoul clapei live? dacă stai cu spatele, juri că bate unu-n corzile ţambalului mare, nesticlos, nepiţigăiat, netăblat, fără efect. Singurul defect? 2Mb memorie. dacă puneau 10 era clapa ideală pentru drum! ei bine, acel ţambal trebuie BĂTUT în ritmul tău. dacă pui tonul pe un ritm gata făcut sună spart, înfundat...aiurea. aici este marele clenci la clapele pe care deja ''sună bine '' ţambalul, ritmul a fost creat-bătut-scris cum vreţi cu respectivele instrumente. necuantizat, nevelocitat...exact cum cade ciocănelul pe corzi, moale, cald, pufos uneori...alteori dur, clonţos, metalic...pentru asta ai nevoie de anumite condiţii, scule şi sunetişti. Nu putem cere lui dorel să-i înlocuiască pe toţi mai ales peste drum de gară...unde locuieşte pe căldurile astea! urmează fiabilitatea aici nu mă pronunţ, e made Italy? cu pese ciaina? probabil sigur posesorii de BK au avut probleme? deja mă doare gîtu' de cît am scris... Dorele, spor şi mai dă-ne exemple, lasă-le mai lungi şi multe tonuri schimbate... să ne dăm seama de potenţial... Multumesc mult pentru explicatii...Sunt sigur ca este ceva cu clapa asta! Ciudat este ca fata de rivalitatile Korg vs. Yamaha, aici nu sare nimeni cu un altfel de comentariu... Ori se abtin ca nu stiu despre ce e vorba, ori considera ca ei sunt prea sus si nu se simt "amenintati"... |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |