Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
New Roland E-A7 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
amos |
|
||
Registered Member #1050
Cum poate suna Rolandul asta cu ritmurile și tonurile din fabrica e nebunie curata nu pot sa cred la banii ăștia. Am cumpărat-o de o zi. Domnule DorelC dacă se poate sa colaboram va rog sa-mi lăsați nr dvstra de telefon.
|
||
Back to top |
|
||
Iceman80 |
|
||
Registered Member #15659
Va salut ! O intrebare am si eu pentru cei care au E-A7: La un stil se poate schimba setul de tobe ? Adica sa am acelasi stil dar cu alte tobe ? Asta e singura chestie care nu am reusit sa o gasesc in manual sau poate doar mi-a scapat mie. Va multumesc mult pentru eventualul raspus. |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
Din cîte mi s-a povestit, - Poți face inclusiv setul tãu personal din toate tobele internale...iei ce sunã mai bine din fiecare set, dai nume "dobi" și-l folosești unde dorești, song sau ritm. - Poți pune tobe pe toate canalele din style Cum se face...nu am intrat în amãnunte...haț-haț-haț... [ Edited Mon Feb 08 2016, 08:04AM ] |
||
Back to top |
|
||
amos |
|
||
Registered Member #1050
Am probat orga pe statie. Suna foarte bine. Ritmurile, tonurile sound ul este mult peste așteptări.
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
cîteva demou'uri ar fi plăcute...urechilor noastre rolăndare... chiar cu specific bermudian... Dorel a promis...dar probabil timpul s-a scurtat şi la el...la 16 ore în loc de 24....hihiih ...cică merem spre o nouă eră temporală... ori ne fură guvernu' şi timpul? |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Registered Member #15598
Am facut o pauza cu clapa. Am fost bolnav o perioada, pe urma am lucrat 2-3 saptamani cu o alta clapa Roland de la zero. In sfarsit am mai cautat eu am ascultat tonuri semplate din ce am gasit pe ici pe colo, din pacate sunt singur nu am cu cine colabora. Am inceput sa inteleg mai bine clapa in primul rand la inceput se impune un reglaj general pe care pe urma sa mergi cu style, ton etc... Clapa are EQ, Compressor general care asa cum vine din fabrica nu e prea indicat la folclor. Acum am cateva tonuri in clapa care le mentin, am mai tot sters si am pus altele. Am inceput sa lucrez la styleuri pe care multe trebuie sa le modific din composer. Vreau sa ma axez pe un set cu care se poate merge la cantat. Deci sa sune cu vana si daca se poate de la simplu la un pic mai incarcat. Totul e dupa capul meu nu vreau sa imit sunetul nici unei clape. Si unde nu trebuie nu folosesc tonuri semplate aici ma refer in primul rand tobe, basi, chitari care pe Roland slava D-lui sunt si suna bine. Libertatea e mare depinde de priceperea fiecuruia in parte. Am incercat setul se poate salva complet ca la alte clape inclusiv cu global, deci e bine. Mai vreau sa va zic ca si pretul cel putin la Gheorgheni e special fiind sub 1000E, mai exact 990. Multi m-au intrebat cum ar suna o sarba pe clapa asta azi am aranjat un style unde am folosit braci si tambal semplat. Eu zic ca e spre bine. O sa mai revin cu inregistrari facute direct cu clapa nu cu pc sau altceva. LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
alex-lx |
|
||
Registered Member #386
E spre bine sarba.braci-ul mai bine sa scrii doar 8-imi.16-imile deranjeaza,ales la viteza mai mare.e doar o parere.scuze |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Registered Member #15598
Aici am reglat braciul un pic altfel. Semplat e doar braciul si tambalul. Restul tonurilor din clapa! LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
hai că e biineee!!!! |
||
Back to top |
|
||
luci2015 |
|
||
Registered Member #15549
Suna mai bine ca orice Roland pe care l-am auzit....ma refer la aranjoare..bv felicitari
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |