Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
New Roland E-A7 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
tătă lumea caută de zlăbit... numa'noi de'ngrăşat... hiihiihi
|
||
Back to top |
|
||
gabosc |
|
||
Registered Member #8235
buna ziua. am citit multe despre acest roland cu sampler. A devenit noua speranta de inviere a aranjoarelor Roland. As avea nevoie de Cakewalk Instrumental Definition file pentru aceasta clapa. Cine ar putea sa ma ajute ? As vrea sa incarc totodata pe ea cateva tonuri de pe batranul Roland Va7. Este posibil ? Vreu sa rulez pe EA7 fisiere MIDI pe care sa le editez initial pe Cakewalk folosind tonurile interne de pe EA7si externe (cateva de pe Roland Va7 si Ketron Audya). A incercat cineva asa ceva? Multumesc de raspuns |
||
Back to top |
|
||
amos |
|
||
Registered Member #1050
Sistem new 2.01 Roland EA7 LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
costygrek |
|
||
Registered Member #9293
gabosc a scris ... buna ziua. am citit multe despre acest roland cu sampler. A devenit noua speranta de inviere a aranjoarelor Roland. As avea nevoie de Cakewalk Instrumental Definition file pentru aceasta clapa. Cine ar putea sa ma ajute ? As vrea sa incarc totodata pe ea cateva tonuri de pe batranul Roland Va7. Este posibil ? Vreu sa rulez pe EA7 fisiere MIDI pe care sa le editez initial pe Cakewalk folosind tonurile interne de pe EA7si externe (cateva de pe Roland Va7 si Ketron Audya). A incercat cineva asa ceva? Multumesc de raspuns Salutare. nu cred ca mai ai nevoie de Cakewalk Instrumental Definition pentru aceasta clapa. Tonuri poti incarca de pe VA7 atat timp cat sant format wav 44.000 khz pe 16 bit, iar de rulat fisiere midi poti rula si edita cate vrei( binenteles sa nu fie protejate sau blocate cu Lock pentru editare)Ma puteti contrazice dar am intalnit cazuri când acel midi sau song era facut pe un anumit model de clapa si nu se putea edita pe modelul de clapa pe care rula . Sanatate! [ Edited Mon Mar 06 2017, 07:10PM ] |
||
Back to top |
|
||
gabosc |
|
||
Registered Member #8235
Multumesc pentru ajutor Costy. Am nevoie de Cakewalk instrumental definition file pentru ca editez pe Cakewalk si nu pe clapa. Tonurile wav se incarca in anumite ,,locatii,, care ulterior se pot accesa prin cakewalk si pentu toate acestea am nevoie de cakewalk ,,ins,, file, care se poate construi dar eu am incercat sa construiesc si pentru Audya, dar nu am reusit. Cine ma poate ajuta ? Multumesc
|
||
Back to top |
|
||
costygrek |
|
||
Registered Member #9293
LINK: Click aici ! un demo scurt cu un style adaptat pentru roland ea7.
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
chiar fain mai umple stilul, aici pare invers ca la korg, puţine instrumente sună mai zlab... |
||
Back to top |
|
||
nyny |
|
||
Registered Member #13809
Costy, un bas grav sa mai adaugi si ai sa vezi cum suna....pe probate....
[ Edited Thu Mar 16 2017, 10:00PM ] |
||
Back to top |
|
||
Larry_va76 |
|
||
Registered Member #9944
Demo Populara Roland EA-7 LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
Registered Member #9068
Suna binisor, dar unde e bass-ul? Se aude ca pe telefon. Oare cum s-o auzi pe un sistem? |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |