Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
New Roland E-A7
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
DorelC
Sun Aug 13 2017, 03:49PM

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Posts: 233
Nu sunt deoarece BK7-M nu are sampler. In rest styleurile ar merge dar trebuie aranjate din nou cu tonuri interne!

Back to top
Iceman80
Fri Oct 20 2017, 02:06AM

Registered Member #15659
Joined: Sun Jan 24 2016, 02:10PM
Posts: 17
Salutare... Acum ceva vreme nu am reusit sa achizitionez clapa. Astazi o sa am banii pt o clapa. Am ramas cu inima la E-A7 dar acum s-a anuntat si PA700. Fiind prima mea clapa sunt intr-o mare dilema. Mentionez ca nu merg sa cant la nunti cu ea, eu sunt pe muzica ambientala, electronica... chestii dinastea. Acum intrebarea mea catre cei care au E-A7, este daca ati avea posibilitatea, ati schimba E-A7 cu un PA700 ? Adica ce imi recomandati ? E-A7 sau PA700 ?

Multumesc pentru eventualele raspunsuri !
Toate cele bune !

Back to top
pustiulica
Fri Oct 20 2017, 10:35AM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1373
Salut @Iceman80,

Nu stiu daca iti poate raspunde cineva din experienta cu cele doua clape (cel putin pentru ca Pa700 n-a aparut inca, cel putin saptamana trecuta nu era la distribuitorul din Bucuresti)
Eu am avut Roland BK-5 si acum am Korg Pa300.
Intre cele doua, consider ca pentru muzica ambientala si electronica, sunetul Roland este mai fain, pentru urechile mele.

O zi faina,
Marius

PS: eu am trecut la Pa300 pentru samplerele de folclor.

Back to top
Mcmiki
Fri Oct 20 2017, 12:07PM

Registered Member #5274
Joined: Fri Jan 23 2009, 01:52PM
Posts: 247
Pentru muzica electronica cel mai indicat ar fi sa incerci un Yamaha psr s770 sau 970, modelele astea sta mai bine pe partea de tonuri synth, plus are styluri de Dj separat gandite pentru muzica electronica.
E doar o parere, ar fi bine sa te duci la cineva (sau la un magazin de muzica) si sa auzi tu, sa poti face o parere, ca oricum tu trebuie sa decizi pana la urma ce iti place tie.
Numai bine!

Back to top
Iceman80
Fri Oct 20 2017, 01:51PM

Registered Member #15659
Joined: Sun Jan 24 2016, 02:10PM
Posts: 17
Mcmiki da, ar fi fost bine sa am unde sa le incerc, ar fi fost o alegere mult mai usoara, dar la magazinele din Constanta nu sunt disponibile ! Oricum, mie personal, nu imi place formatul Yamaha... na, gusturi si gusturi.

Pustiulica, multam de info. Am comandat un E-A7. Daca o fi sa ma apuc de folclor, tot mai dureaza cativa ani pana ajung sa pot "folcloriza" cu audienta. Pana atunci cine stie ce mai apare !

Sa fim sanatosi pana atunci ! Multumesc pentru raspunsuri.

[ Edited Fri Oct 20 2017, 01:53PM ]


Back to top
pustiulica
Fri Oct 20 2017, 03:07PM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1373
Sa o folosesti cu pasiune si sa te bucuri de ea! Cand te familiarizezi cu ea, te asteptam aici cu ceva pareri, experiente, demo-uri
Vezi ca aici pe site sunt minim doi profesionisti, cunoscatori si pasionati de brandul Roland, care au aceasta clapa. Cred ca vei gasi sprijin si intelegere in ceea ce-i priveste.
Pe mine, domnul Dorel m-a ajutat atat cu achizitia cat si cu ritmuri bune de folclor pentru BK-5, motiv pentru care inca o data ii multumesc si il salut cu respect!

[ Edited Fri Oct 20 2017, 05:18PM ]


Back to top
Iceman80
Fri Oct 20 2017, 05:41PM

Registered Member #15659
Joined: Sun Jan 24 2016, 02:10PM
Posts: 17
Multumesc !

Cu siguranta o prima impresie va veni in cel mai scurt timp, apoi impresii dupa familiarizare si lucru cu ea !

Back to top
Iceman80
Sat Oct 21 2017, 08:54PM

Registered Member #15659
Joined: Sun Jan 24 2016, 02:10PM
Posts: 17
A venit jucaria. Sunt impresionat de multitudinea de tonuri. Dar trebuie sa invat sa lucrez cu ea, sa imi fac seturi, aranjamente sau cum se numesc ele Cert e ca la prima vedere am cu ce lucra, doar ca eu sunt obisnuit a lucra in daw-uri pe pc si am nevoie sa ma acomodez cu stilul unui aranjor.

Pana una alta, am de adresat o intrebare expertilor...
Nu am reusit sa fac sa nu se mai auda deloc sunet in difuzoarele clapei cand o conectez prin line out la monitoarele din studio. Singura solutie gasinta a fost sa introduc un jack (un adaptor 6,3 la 3,5) in mufa de casti si astfel dispare sunetul din difuzoarele clapei. Am apasat eu acel buton "output mode" dar tot se aude sunet in difuzoare. Ceva idei ?

Back to top
sarac.lipit
Sun Oct 22 2017, 08:34AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2436
Pãi la roland, e singura soluție introducerea unui adaptor sau jack în cãști. De ce ai face chestia asta din software...nu știu...
Personal folosesc adaptoare jack mare\mic...cã nu știuce cãști am la îndemînã în acel moment....
Spor la creații, ai fãcut o alegere bunã.

[ Edited Sun Oct 22 2017, 08:38AM ]


Back to top
costygrek
Sun Oct 22 2017, 06:56PM

Registered Member #9293
Joined: Mon May 03 2010, 10:41AM
Posts: 314
Salut. dupa cum a scris si Lichitul mai sus singura varianta e sa pui un jack in mufa de la casti. Butonul de output mode este pentru amplifica sau regla inaltele , mediile, basul un fel de bass booster. Daca tii mai lung apasat pe acel buton ai sa intri in mastering compresor si mastering eq. In Mastering Compresor ai 6 tipuri de masterizari dintre care unul Standard plus un tip User care se poate regla cum vrei tu adica personalizat de tine. pentru a ramane activate setarile tale trebuie sa bifezi si butonul Switch de jos in dreapta ecranului. In Mastering Eq ai tot asa 6 tipuri de masterizare in eq plus unul definit de utilizator. Aici reglajele depind de gustul fiecaruia. Daca mai ai nelamuriri intreaba si in limita timpului disponibil iti raspund cu placere.Sanatate!

[ Edited Sun Oct 22 2017, 07:20PM ]


Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set catalin13 pa3x decompresat Posted by miki67 on 14 Jul : 17:46
Multumesc la fel Grisa!


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by acery71 on 14 Jul : 11:34
Salutare ! La mine a functionat ! O sa mai incerc odata miine dimineata si va voi spune daca sunt sau nu probleme cu site-ul ! O zi placuta in continuare !


[download] Voci VCE Yamaha pt Acery Posted by acery71 on 14 Jul : 01:09
Salut ! Multumesc frumos Mihai ! Toate cele bune !


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by titiretsu on 13 Jul : 21:14
Am acces la download dar spune ca nu exista fisier , am incercat de 3 ori la fel


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by Mihai13 on 13 Jul : 20:39
Vezi cu accesul la download, sau poate e ceva de la site, cativa, vad ca l-au putut downloada.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap