Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
New KING, KORG Pa4x Oficial !!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
alex-lx |
|
||
Registered Member #386
Daniel_AD a scris ... Eu nu afirm ceva fara sa testez, crede-ma! Am testat un Pa4x langa un Audya 5, un Tyros 5, un Kronos 2, alte arrangers sau workstations Yamaha si Roland, plus mai multe module de sunet Ketron,Korg si Roland(Integra 7 pe care il detin)! Nu e nevoie sa ma crezi, testeaza tu si ai sa realizezi singur! Doar cei care detin KORG Pa4x pot comenta obiectiv! Numai bine. Aceleasi clape enumerate am testat si eu,doar fara Kronos.Parerea mea si a mai multor colegi ce au fost prezenti,e ca Ketron Audya a redat cel mai bine midi files. Ce se refera la Sampling(per total)+ design(ma repet)--sigur Korg. .minus:Pa4x nu are digital out,ca in PA3x...si iarasi MP3-recorder player,in loc de wav...si multe vor aparea cu timpul.Personal astept Pa5x...,sau poate alt brend.As prefera ceva dela Roland(cu sampling Korg) |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
alex-lx a scris ... Daniel_AD a scris ... Eu nu afirm ceva fara sa testez, crede-ma! Am testat un Pa4x langa un Audya 5, un Tyros 5, un Kronos 2, alte arrangers sau workstations Yamaha si Roland, plus mai multe module de sunet Ketron,Korg si Roland(Integra 7 pe care il detin)! Nu e nevoie sa ma crezi, testeaza tu si ai sa realizezi singur! Doar cei care detin KORG Pa4x pot comenta obiectiv! Numai bine. Aceleasi clape enumerate am testat si eu,doar fara Kronos.Parerea mea si a mai multor colegi ce au fost prezenti,e ca Ketron Audya a redat cel mai bine midi files. Ce se refera la Sampling(per total)+ design(ma repet)--sigur Korg. .minus:Pa4x nu are digital out,ca in PA3x...si iarasi MP3-recorder player,in loc de wav...si multe vor aparea cu timpul.Personal astept Pa5x...,sau poate alt brend.As prefera ceva dela Roland(cu sampling Korg) Nu vreau sa mai zic nimic, pentru ca fiecare stie sa testeze in felul lui! Legat de Digital Out lipsa din Pa4x, chiar nu stiu cati foloseau aceasta iesire!!!! Personal mai mult imi place sa trag analog, e sunetul mai cald, mai natural, iar daca ai un audiocard bun gen RME, dai "nana" la digital out, mai ales la export adica produsul finit. KORG a decis sa foloseasca mp3 player in loc de wav player, pentru ca e mai practic! Ce folos ca alte brenduri folosesc wav player sau recorder si tot la 44.1khz cu 16 bit e produsul finit in play?!?!.....nu mai dau numele brandului, e penibil sa importi 24bit si sa redai tot 44.1khz/16bit! Pa4x inregistreaza si play Mp3 la 48khz cu 320kbps sau VRB format in functie de complexitatea inregistrarii! In Pa4x este implementat un Mp3 recorder destul de performant comparativ cu brenduri dedicate care produc audiocarduri profesionale, plus ca poti suprapune vocea in real [*****] sau alte instrumente native! O modalitate de inregistrare rapida si foarte performanta, mai ales ca folosesti in timp real si plugins de la Waves existente in Pa4x! Majoritatea muzicantilor sau lautarilor folosesc negative mp3 nu negative wav, am dreptate?!?! Nu stiu daca va mai exista un Pa5x... alt nume cu siguranta DA! Ce pot sa-ti spun este, ca in spatele unui Pa4x sunt multe care inca sunt nestiute, iar aici fac referire strict la MIDI to Style Conversion,MIDI Play, Style Play, Style Creation si nu in ultimul rand; SOUND CREATION! Stai sa apara noul OS si mai vorbim! Aceasta masina Pa4x, detine o putere...pfffff! Chiar daca m-a mananca limba sa spun mai multe, ma opresc....o sa avem timp pe viitor! Sanatate si numai bine! [ Edited Sat, 28 Nov 2015, 03:01PM ] |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
sincer sunt impresionat de performanţele 4x'ului... mai ales la ritmurile interne, ce nu suportă comparaţie cu 3x'ul... parcă n-ar fi aceeaşi Mărie... ce mă dezamăgeşte... în general, nu doar la Korg... ci la toate noile jucărele... SURSA de alimentare... sincer, ceva mai performant ca EM2000 nu am văzut... am înfofolit mireasa... pe boxele ei la 120V.... a rămas satul într-o fază dezată...becurile socrului ardeau ca bricheta de la maşină! Personal, nu concep să dau 3000 ioro şi să mai iau încă un regulator... [ Edited Sat, 28 Nov 2015, 03:46PM ] |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
Dragi prieteni muzicanti si lautari! Noul sistem de operare(OS) pentru KORG Pa4x este gata si va fi postat pe toate sursele online, odata ce se termina upload-ul pe server! Cel mai probabil pe Marti sau Miercuri o sa poata fi descarcat de catre utilizatori, binenteles dupa ce se fac probele de rigoare! Multumim KORG. |
||
Back to top |
|
||
myrcyone |
|
||
Registered Member #289
Daniel_AD , poti sa ne spui ce va contine acest nou update te rog ?
|
||
Back to top |
|
||
edighegoiu |
|
||
Registered Member #15449
Multi vreti tehnologie de avion pe orga , voi credeti ca cei de la korg nu puteau sa puna wav memorie de 1tb, chestiile astea sunt INUTILE ca oricum nici 60% nu le folosesc la capacitate maxima si voi vreti avioane , cand apare pretu`:AAAaaa pai e prea scump!! Mi-ar place sa va faca o orga de 5000e si sa va puna drq tot ce vreti , dar pe aia nu o cumpara nici 20 romani.Cei care nu sunt multumiti treceti mai pe altele , dar nici acolo nu va place ca nu se aunde ca un korg |
||
Back to top |
|
||
myrcyone |
|
||
Registered Member #289
deci , noul update korg pa4x ,marti sau miercuri ???? maine e deja joi....
|
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
myrcyone a scris ... deci , noul update korg pa4x ,marti sau miercuri ???? maine e deja joi.... Vineri 18.12.15 ...e tot ce stiu. |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
Noul Sistem de operare pentru KORG Pa4x este disponibil pentru Download; LINK: Click aici ! PS; si un scut video, in care am incercat sa raspund intrebarilor venite de la voi; Va doresc sarbatori fericite, cu sanatate si bucurii alaturi de familiile voastre. [ Edited Fri, 18 Dec 2015, 03:51PM ] |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
Nimic senzational la functia Direct...Yamaha o are implementata de mult timp, dar nu e foarte folositoare in conditiile in care style-urile ocupa foarte putina memorie si se incarca aproape instantaneu si in procedura obisnuita...la Korg, ca la Yamaha e altceva cu incarcarea resurselor. E un ajutor, dar nu esential. PS: Multumim pentru urari! Toate cele bune si dvs. si familiei dvs! Sarbatori fericite! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |