Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
New KING, KORG Pa4x Oficial !!!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
OzzY
Thu, 10 Mar 2016, 12:29AM

Registered Member #14132
Eu stiam ca cea de pa1x e buna,nu cea de 1x PRO

Back to top
mariuspantera
Thu, 10 Mar 2016, 01:47AM

Registered Member #8221
Posibil sa ma insel dar , asta e impresia mea! Oricum raspunde si o simti la deget foarte bine! Mult peste pa3x care nu are cea mai buna claviatura pentru folclor !

Back to top
Daniel_AD
Thu, 10 Mar 2016, 02:54AM
Guest
Din punctul meu de vedere, claviatura la Pa4x e unica si the best.

Back to top
gigiflo
Thu, 10 Mar 2016, 03:14AM
Registered Member #15184
Daniel_AD a scris ...

Din punctul meu de vedere, claviatura la Pa4x e unica si the best.

E clar ca e unica si nu numai, dar ca sa ne facem si noi o impresie, nu putem sa ne raportam in discutie, decat la clape pe care le stim. Un raspuns in acest sens este binevenit.

[ Edited Thu, 10 Mar 2016, 03:15AM ]

Back to top
Kmcoio
Thu, 10 Mar 2016, 11:25AM

Registered Member #8319
Aha. E the best si unica pana apare pa5x. Si asa a fost si la pa3x si la pa2x si asa mai departe. E unica, ca nu e facuta de Fatar.:))

Back to top
Daniel_AD
Thu, 10 Mar 2016, 11:32AM
Guest
Kmcoio a scris ...

Aha. E the best si unica pana apare pa5x. Si asa a fost si la pa3x si la pa2x si asa mai departe. E unica, ca nu e facuta de Fatar.:))

Claviatura Fatar deja e istorie si nu e vina mea ca lumea EVOLUEAZA!
Eu vorbesc doar in cunostinta de cauza si imi expun parerea ca orice utilizator! Nu e obligatoriu sa impartasesti aceeasi parere cu a mea!
Indiferent de contre sau aluzii ieftine, lumea chiar evolueaza!

PS; Si ca un raspuns la aluzia ta, am sa-l citez pe Sofocle;
,,Butoaiele goale fac galagie multa."

[ Edited Thu, 10 Mar 2016, 11:35AM ]

Back to top
Kmcoio
Thu, 10 Mar 2016, 11:55AM

Registered Member #8319
Lumea evolueaza? Fatar e istorie?:)) Ai fi un baiat chiar ok daca ai avea capacitatea de a admite ca nu esti detinatorul adevarului absolut. Daca Fatar e istorie, ia spune-mi si mie ce firma smechera a facut claviatura de la pa4x?

Back to top
Daniel_AD
Thu, 10 Mar 2016, 12:16PM
Guest
Kmcoio a scris ...

Lumea evolueaza? Fatar e istorie?:)) Ai fi un baiat chiar ok daca ai avea capacitatea de a admite ca nu esti detinatorul adevarului absolut. Daca Fatar e istorie, ia spune-mi si mie ce firma smechera a facut claviatura de la pa4x?

Cand te bazezi pe mana(nu zic smecher), poti canta pe orice claviatura! Cand nu te bazezi pe mana, gasesti nod in papura la orice claviatura si asta este o realitate nu o aluzie!
KORG isi face claviaturile si se pare, ca are un real succes, iar Pa4x este o evolutie de succes dupa modelele precedente care la randu lor au fost de succes la vremea lor! Iti recomand sa testezi , inainte sa comentezi!
Cand o apare Pa5x, sunt sigur ca o sa fie o mare EVOLUTIE...asa e facuta lumea! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

[ Edited Thu, 10 Mar 2016, 12:17PM ]

Back to top
gigiflo
Thu, 10 Mar 2016, 01:02PM
Registered Member #15184
Ok. Sunt interesante contra-argumentele, indiferent de partea din care vin, insa pentru noi, cei de rand, "mai sensibili la mana", cu ce claviatura anterioara o putem apropia?

Back to top
miki
Thu, 10 Mar 2016, 02:11PM

Registered Member #2509
Kmcoio a scris ...

Kmcoio,am ramas surprins sa aflu ca esti din Valcea si dupa cateva telefoane am aflat cine esti de fapt.Pai tu ai tupeu sa vorbesti de la egal la egal cu Andronescu despre clape si claviaturi? De cat sa stai aici pe forum si sa te bagi in seama aiurea, mai bine ai scoate mainile alea din gheata si ai studia macar sa fi la nivelul de a canta undeva in curte la tara.Vai de.......Fereasca D-zeu.

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF