Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
New KING, KORG Pa4x Oficial !!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
ciobanu |
|
||
![]() Registered Member #8227
2000e vind pa3 are 8 luni
|
||
Back to top |
|
||
Bogdan89 |
|
||
![]() Registered Member #14488
Ciobanu, este un pret foarte bun pentru cumparatori! Un singur lucru sper de la PA4X, sa aiba placa de sunet mai buna decat la Pa3X, asa cum o au Tyros-urile - de ultima generatie. |
||
Back to top |
|
||
ursaru |
|
||
![]() ![]() Registered Member #7668
cu 2700€ o dau pe a mea , nu glumesc are 76 keys si set originalAD
|
||
Back to top |
|
||
alex-lx |
|
||
![]() ![]() Registered Member #386
Pa4x,Netto:3.108.40 Euro.![]() ... cine si-o doreste,o poate cumpara cu asa pret.,doar puneti-va greierasul in functie...e simplu "Nici nu vand si nici nu cumpar" [ Edited Wed, 09 Sep 2015, 11:07PM ] |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
Cateva DEMO-uri LIVE cu Pa4x,facute de maestrul Petrica Andrei,la MC MUSICAL Bucuresti! [ Edited Wed, 09 Sep 2015, 06:42PM ] |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #11427
Va rog sa va opriti cu anunturile de vanzari clape, contravine Regulamentului! Cine doreste sa vanda sa foloseasca zona dedicata a site-ului! [ Edited Wed, 09 Sep 2015, 10:05PM ] |
||
Back to top |
|
||
s_cristi |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1965
Hai ca astea (ultimele doua) nu-s demo. Cel mult proba claviatura. Si eu sunt entuziasmat de noile aparitii dar nici chiar atat de tare incat sa nu imi dau seama ce vad si ce aud. Chiar intreba un nene pe youtube: ai sansa sa pui mana pe 'bestie' si tot ce probezi e pianul? Respect pentru domnul pianist dar ne pastram calmul pana puneti dumneavoastra (sau altcinveva priceput la Korg) un demo concludent. Numai de bine sa auzim! :-) |
||
Back to top |
|
||
daddy |
|
||
![]() ![]() Registered Member #241
Eu azi mi-am luat PA3 nou de la MC Music. PA4 o sa-mi iau probabil peste vreo 2 ani cand se vor rezolva problemele de soft si de hard cu care ne-am obisnuit de la seriile anterioare si cand va mai scadea pretul. Inclin sa cred ca vor fi probleme de soft, pentru ca este alt principiu de functionare, din cate inteleg. Nu vreau sa mi se blocheze clapa pe la cantat cand joaca nuntasii mai cu foc ![]() |
||
Back to top |
|
||
ady81 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #3578
o mica prezentare pentru korg pa4x [ Edited Thu, 10 Sep 2015, 01:14PM ] |
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
![]() Registered Member #9068
Sunt de acord cu cristi. Degeaba ne arata piano pad, cand pe noi ne intereseaza cum suna tambal, bas, braci sau macar un ritm cu muzica usoara ![]() |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |