Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Requests / Cereri |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
ajutor armonie,constantine constantine |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
florin_yamaha |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2169
Ai asa.. scris 2/4 de la strofa : la | la mi | la Re | Fa mi | la | Mi7 | la | mi7 mib7| re | la | Sib | la Si7 | Aici e la Si daca ma uit mai bine.. Mi | fa6(re in bas ) | Do | Do7(sib) | re6(si) | Mi7 | aici pe sincope urci la(do) La(do#)| Re re#dim| si a 2 oara si daca ma uit mim | fa6 | Do | Do7 | re6| Mi7 | la | la || la ritt iau si eu simplu..la | re | Mi7 | lam7(sol) | Re(fa#) | Sib | Mi7 | lam... O varianta mai proprie deci nu e neaparat cea mai buna sau corecta !! |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
Multumesc, e un pic mai plina in acorduri!
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
eee, poţi sări din 2 în 2 ![]() Florin, dă biiineeee! [ Edited Thu, 18 Feb 2016, 02:38PM ] |
||
Back to top |
|
||
remuscampean |
|
||
Guest
|
florin_yamaha a scris ... Ai asa.. scris 2/4 de la strofa : la | la mi | la Re | Fa mi | la | Mi7 | la | mi7 mib7| re | la | Sib | la Si7 | Aici e la Si daca ma uit mai bine.. Mi | fa6(re in bas ) | Do | Do7(sib) | re6(si) | Mi7 | aici pe sincope urci la(do) La(do#)| Re re#dim| si a 2 oara si daca ma uit mim | fa6 | Do | Do7 | re6| Mi7 | la | la || la ritt iau si eu simplu..la | re | Mi7 | lam7(sol) | Re(fa#) | Sib | Mi7 | lam... O varianta mai proprie deci nu e neaparat cea mai buna sau corecta !! Mersi mult! |
||
Back to top |
|
||
CiprianWS |
|
||
![]() Registered Member #17181
salutare, din ce am ascultat pe la nunti pe youtube si alte surse am facut si eu o varianta de armonie... daca va place o pot scrie ....: LINK: Click aici! |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
CiprianWS a scris ... salutare, din ce am ascultat pe la nunti pe youtube si alte surse am facut si eu o varianta de armonie... daca va place o pot scrie ....: LINK: Click aici! Frumos si curat! Felicitari! |
||
Back to top |
|
||
CiprianWS |
|
||
Multumesc, in seara asta pun aici si armonia. Poate cuiva ii este de folos
|
||
Back to top |
|
||
CiprianWS |
|
||
Am revenit cu armonia: Gm-----------Adim-----Gm(Edim, F#dim) Constantine, Constantine, Gm-----------Adim---Gm(Fdim) Ma mir si ma uit la tine! Cm------------Gm Ziua, noaptea prin padure, Adim---------Gm Plin de roua, vai de tine! Bb----------Bb7M Si daca ma uit mai bine, Dm-----------G7 Constantine, Constantine, C---------Cm--D7------Edim, F#dim Neagra-i camasa pe tine! Gm---------------Adim La la la la la la la La la la la Eb---------D7-----Gm La la la la la la la La la la la F------------------C La la la la la la la La la la la D7----------------Gm La la la la la la la La la la la Si daca repetati partea cu” si daca ma uit mai bine….” La repetare vine asa: Bb---------- Bb7M Si daca ma uit mai bine, Ab------------Ab7M Constantine, Constantine, D7-------------F#dim--Edim--F#dim Neagra-i camasa pe tine Nu consider ca e cea mai buna sau mai draguta armonie dar mie personal imi place si sper sa va placa si voua! spor la cantat! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |