Forums
| Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Caut instrumentisti, solisti, etc ... |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| caut solisti/e, instrumentisti/e | ||
| Go to page << | |
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| OzzY |
|
||
|
Guest
|
Haideti sa va zic ceva. Oamenii buni (ma refer la muzica)au deja cu cine sa cante! Nu ai sa vezi niciun lautar bun pierzand vremea pe siteuri!
|
||
| Back to top |
|
||
| marianbigm |
|
||
![]() Registered Member #14
Nu e chiar asa Ozzy. Sunt muzicanti buni care pierd vremea pe site-uri cautand materiale de studiu
|
||
| Back to top |
|
||
| Go to page << | |
Powered by Clape.ro
Comentarii noi
[download] SET SR ianuarie 2026 - Korg PA4x
@ionut74: Mulțumim pentru sesizare, ai primit un punct bonus drept recompensă pentru sesizare! Userul și-a pierdut punctele bonus și a primit warn, la următoarele abateri își va pi [more ...]
[download] SET SR ianuarie 2026 - Korg PA4x
acest set mai este pus odata LINK: Click aici!
[Content] VĂ ROG SĂ CITIȚI CE SCRIE MAI SUS CU ROȘU, la comentariul cu "UPDATE 2026.03.19:"!!!
Altfel voi fi nevoit să închid comentariile pe această pagină!
VĂ ROG SĂ CITIȚI CE SCRIE MAI SUS CU ROȘU, la comentariul cu "UPDATE 2026.03.19:"!!!Altfel voi fi nevoit să închid comentariile pe această pagină!
[Content] Salut! Se poate sa primesc acces de download? Momentan doresc doar un set de pe site. Am zeci de seturi ce urmeaza a fi incarcate, multe din ele care nu exista la download. Multumesc!
Salut! Se poate sa primesc acces de download? Momentan doresc doar un set de pe site. Am zeci de seturi ce urmeaza a fi incarcate, multe din ele care nu exista la download. Multume [more ...]
[Content] Re:
Am rezolvat ! A mers cu browserul Vivadi ! Mulțumesc frumos !