Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Colectie de bancuri ... |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
CosminVa7 |
|
||
Registered Member #9305
Vine Ion ardeleanul intr-o zi pe strada tot murdar plin de noroi, cu hainele rupte si se intalneste cu Vasile. - Ma Ioane ce-ai patit ma de esti asa murdar ? - Mi-am ingropat soacra. - Pai totusi de ce esti asa murdar ? - Apoi n-o vrut sa se-ngroape ! Sau altul Era vara, afara seceta erau probleme destul de mari cu apa. Ion se duce repede la Gheorghe si-i cere o galeata de apa. Gheorghe ii da galeata, si Ion vine dupa 5 min inapoi sa ceara alta. Gheorghe, ca deobicei bun la suflet ii da si a doua galeata, dar Ion se intoarce iarasi. - Ma Gheo mai da-mi o galeata cu apa ! - Pai ma Ioane, e vara, am probleme cu apa, trebuie sa dau la animale, sa ud prin gradina etc... -Da-mi ma inca o galeata ca nu mai vin dupa ! -Da pentru ce iti trebuie ma ? -Las ca-ti spun eu ! Ii da Gheorghe si a treia galeata si desigur dupa 5 min Ion vine inapoi. -Deci ma Ioane, la ce ti-o trebuit atata apa? -Pai ma Gheorghe, mi-o picat soacra in fantana. Si mai trebuiau trei galeti de apa pana sa-i treaca peste cap. ) |
||
Back to top |
|
||
Neuronu Intelectual |
|
||
Registered Member #5453
intr-o manastire,un slujitor al domnului ierta de pacate toate maicutele care au atins cucu de mascul. -parinte eu am pus mana pe EA, zise o batranica simpatica -baga mana in apa sfintita mamaie si scapi de pacat, zise preotul -parinte eu am atins-o din greseala cu cotu, zise o alta batranica -baga cotu mamaie in apa sfintita sa scapi de pacat. intre timp se facuse ditamai coada. o calugarita mai indrazneata ii zice lu popa: -auzi parinte? pot sa intru eu sa fac o gargara pana isi baga maica stareta fundu in cadelnita?? [ Edited Mon May 31 2010, 10:57PM ] |
||
Back to top |
|
||
str8klaw |
|
||
Registered Member #9118
Parintii lui bula vor sa faca s*x shi nu stiau cum sa scape de bula.Ei lau pus sa stea pe balcon shi sa le spuna tot ce se intampla.Bula zicea:vecina a aruncat gunoiul pe strada,vecinul de la etajul 2 intinde hainele pe balcon,parintii lui Ionel fac s*x....BULA zise tataso de unde ai mai scoso shi pe asta,pai sta shi el singur ca mine pe balcon!!!!
|
||
Back to top |
|
||
str8klaw |
|
||
Registered Member #9118
La scoala, profa ii spune lui Bula: -Bula,zi o propozitie! -Oaia paste. -Bravo Bula! Mai zi una! -Oaia paste. -E aceiasi propozitie, Bula! -Da. Da-i alta oaie. |
||
Back to top |
|
||
crick611 |
|
||
Registered Member #9015
Bun si asta de mai sus cu biserica! si daca tot veni vorba de biserica am si eu unul: In seara de Inviere, se duce Bula cu Strula la biserica, popa cand i-a vazut, stiind ca nu sunt prea cuminti, nu i-a primit in biserica, ei furiosi ca nu au putut intra in biserica, se gandi si a gasit solutia: se urca in podul bisericii si asculta slujba de acolo, sta ei acolo, asculta, la un momendat Bula are nevoie la toaleta pentru a face treaba mare, si il intreaba pe Strula daca stie el unde e toaleta. Strula vazand la cativa pasi de ei o gaura ii arata lui Bula, si zice: Uite acolo o gaura, dute acolo! Zis si facut! Gaura era deasupra altarului unde citea popa, iar popa in acest moment spune: Ce ne da noua Domnul, Ce ne da noua Domnul! si....poc a venit un semn de sus chiar pe cartea dupa care citea popa. Enoriasii exclama: Oooo minune, minune!!! Acum popa in semn de multumire le spune enoriasilor: Ce ii dam noi Domnului. Ce ii dam noi Domnului!! Iar Bula de sus: O hartie sa ma sterg .......!!! |
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
##SANITISED## width="448" height="369">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/video/chimin/1b8c8b383b5234/0xe9eff4.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="369" FlashVars="durataAudio=305&titluEmbed=Sa nu mi iei niciodata pensia">##SANITISED##>##SANITISED##> Vezi mai multe video din Divertisment |
||
Back to top |
|
||
sephora_adi |
|
||
Registered Member #9123
Ce panarama e asta cu pensia=))
|
||
Back to top |
|
||
CosminVa7 |
|
||
Registered Member #9305
Se duce un om la cumparaturi, termina si se urca intr-un tranvai. Se ridica sa-si composteze biletul si pune plasa cu cumparaturi langa el. Intre timp vine o doamna si-i muta punga pe scaunul lui.Acesta isi composteaza biletul si se aseaza jos strigand: -Au ouale mele !! Doamna mirata spune: -Dar aveati oua in punga? -Nu ! Cuie !! Se duc doi tigani in vacanta in Dubai.Le-a placut asa de mult ca in prima zi si-au cheltuit absolut toti banii, si, fiind langa plaja s-au gandit sa doarma langa mare ! Dimineata se trezeste tiganca si-l vede pe tigan jumatate bagat intr-un crocodil cu picioarele afara, si crocodilul mort, si il intreaba pe tigan: -Haoleu ma ! Da de-unde ti-ai luat sac de dormit Lacoste? Sau altul Tiganu si tiganca se duc la judecatorie sa divorteze.Judecatorul respectuos o intreaba pe tiganca: -Tu de ce vrei sa divortezi? -Pai d-le judecator, tiganu asta ma tot face vaca ! -Pai daca esti proasta tu ! Judecatorul le explica amandurora ca nu e bine sa divorteze si tiganca spune ca se impaca cu tiganul daca nu-i mai spune vaca ! Toate bune, iar cand sa plece spre casa tiganca se impiedica. La care tiganu: -Scoala tu capra sus ca-ti f*t una-ntre coarne !:)) [ Edited Tue Jun 01 2010, 12:28PM ] |
||
Back to top |
|
||
mihai_comsa |
|
||
Registered Member #104
Un cioban il roaga pe prietenul lui sa o ceara pe sora-sa de nevasta in numele lui . A doua zi , vine cu raspunsul : - Ioane a zis ca te accepta dar vrea 400 de oi si un p***s de 40 cm . - Ma Gheorghe , 400 de oi ii dau dar din p***s nici de-al naibii nu tai ! |
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
Doi betivi: - Ba, tu care boala crezi ca este mai grava, Parkinson sau Alzheimer ? - Io zic ca mai bine este sa ai Parkinson. - De ce? - Pai mai bine versi jumatate de pahar pana il duci la gura, decat sa uiti unde ai pus sticla. ____________________________________________________ Ofiterul de la centrul de recrutare îl intreaba pe Bula: - Recrut, ce-i cu ochiul dumitale ? - E un ochi artificial. - Si din ce e facut ochiul artificial ? - Din sticla, domnule ofiţer. - Pai, normal... ca sa poti sa vezi prin el ! ____________________________________________________ Un preot explică la ora de religie: - Dumnezeu l-a creat pe Adam si cu o coastă din Adam a creat-o pe Eva... - Părinte, îl întrerupe un elev, tata spunea că ne tragem din maimute. - Ascultă, zice preotul plictisit, cazul familiei tale nu mă interesează. Eu vorbesc în general. ____________________________________________________ |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |