Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Colectie de bancuri ... |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
Profesoara de logica ii intreaba pe copiii din clasa care este cel mai rapid lucru din lume?? Din penultima banca, Ionel spune: - Gandul, doamna profesoara! - Gandul? De ce crezi asta, Ionel? - Pai, stiti, doamna profesoara, am fost odata acasa si m-am gandit la America si imediat am ajuns acolo. - Bravo, Ionel! Ai un zece de la mine!... Altcineva? La care, Mariuca, din prima banca, spune: - Cel mai rapid lucru din lume este lumina, doamna profesoara. - Lumina? De ce crezi asta, Mariuca? - Pai, doamna profesoara, am fost odata acasa si am aprins lumina si in aceeasi clipa a fost plin de lumina peste tot. - Bravo, Mariuca! Ai si tu un zece de la mine!... Altcineva?... La care, Bula, din ultima banca, spune: - Ba' diareea e cea mai rapida din lume. - Cum, ce-ai spus, Bula? Diareea?!?... De ce crezi asta, Bula? - Pai, doamna profesoara, am ajuns odata acasa si nu am avut timp nici sa aprind lumina si nici sa ma gandesc la ceva ca m-am si scapat pe mine!... [ Edited Mon Aug 09 2010, 04:54PM ] |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
Bula si Strula se intalnesc la portile Raiului. Bula: - Strula, tu de ce ai murit? - De bucurie! Da' tu? - Eu, de frig! Da' cum adica ai murit ... 'de bucurie'? - Pai am primit un telefon la servici ca ma inseala nevasta. Am fugit acasa si m-am uitat peste tot; in dormitor, in bucatarie, pe balcon, in baie... Nimeni! Si atunci am murit de bucurie! - Ba', prostule!... Trebuia sa cauti si in frigider! Si-atunci, acum traiam amandoi!... |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
O fata isi invita prietenul la cina, pentru a-l prezenta parintilor sai. Din nefericire, acesta mancase la pranz fasole, nestiind ce avea sa urmeze. In timpul cinei, cand pe sub masa era Labus (cainele gazdei) baiatului ii vine sa traga un vant. Neavand ce face, ii da drumul, gandindu-se: 'poate vor crede ca e cainele; merita sa incerc.' Si... trage un vant. Tatal fetei: - Vai, Labuus! Peste cateva minute, baiatul mai trage un vant. Tatal fetei: - Vai, Labuus! Cand -peste cateva minute- baiatul mai trage un vant, tatal fetei se ridica in picioare si striga: - Vai, Labuus, du-te de-aici pana nu-si da drumul asta pe tine!... |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
James Bond merge prin padure si se intalneste cu un melc. Ii iese in cale si-i spune: - Hi! I'm Bond... James Bond! - Hi, man! I'm Melc... Melc Codobelc!... |
||
Back to top |
|
||
crick611 |
|
||
Registered Member #9015
Banc sec: Intr-un autobuz supra aglomerat se aude un stranut, cineva stranutase, un politist care se afla in autobuz intreaba: Cine a stranutat? Nimic....nimeni nu scoate niciun un sunet, intreaba iar: Cine a stranutat? Nimeni nu zice nimic.... A treia oara intreaba cu voce tareee si tragand un foc de arma in sus zicand: Cine a stranutatttttt? Din spatele autobuzului o babutza cu vocea tremuranda: Eu am stranunata dl agent! La care politistul: Oooooo sanatate doamna! |
||
Back to top |
|
||
Dooby97 |
|
||
Registered Member #9479
Alt banc : Bulă aşteaptă ca doctorul să iasă din operaţie şi să îi spună cum se simte soţia lui, care suferise un grav accident de masină. Doctorul iese şi e întrebat de către Bulă: -Domnule doctor, cum se simte soţia mea? -Păi, ştiţi, nu o să mai poată merge, o să trebuiască să cumpăraţi un scaun cu rotile, ca să o duceţi peste tot. -Vai de capul meu, dom’ doctor! se vaită Bulă. -Asta nu e tot, continuă doctorul, nu se poate hrăni singură, va trebui să o hrăniţi ca pe un bebeluş. -Dom’ doctor, dar e grav, zice Bulă alb la faţă. -Staţi, că mai e. Îşi va face nevoile pe ea, va trebui să facă la oliţă, să o spălaţi. -Aoleu, dom’ doctor, ce o să ma fac? -Staţi liniştit, că am glumit, zice doctorul. Soţia dumneavoastră a murit.. |
||
Back to top |
|
||
Dooby97 |
|
||
Registered Member #9479
Alt banc : Un general inspectează plutonul lui Bulă. Ajunge la acesta, îl bate prietenos pe umăr şi zice: - Cum îţi merge, fiul meu? La care Bulă radios: - Ce bine că am dat de tine, tată, mama te caută de ani şi ani... [ Edited Mon Aug 09 2010, 06:28PM ] |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
Doctorul il intreaba pe unul dintre pacientii “sariti de pe fix”: - Ia spune-mi, de ce te lauzi la toata lumea ca esti Napoleon, iar mie imi spui ca esti Ludovic al XIV-lea? - Pe dumneavoastra nu pot sa va mint, doar sunteti medicul meu! |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
O banana si un vibrator stateau pe noptiera unei femei superbe: Banana : – E prima data pentru tine? Vibratorul : – Nu .. de ce intrebi? Banana : – Te vad ca tremuri asa de tare … |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
- Stiti de ce a murit cartea de matematica? - Avea prea multe probleme! |
||
Back to top |
|