Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Bass Pentru korg |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
LINK: Click aici ! nu stiu daca se apropie de cel pe care il doresti tu, dar am pus un demo cu un bass pe care l-am combinat din mai multe tonuri!...daca iti place iti spun ce tonuri am combinat!
|
||
Back to top |
|
||
TiNeLpa800 |
|
||
Registered Member #9365
Roberto E 80 a scris ... LINK: Click aici ! nu stiu daca se apropie de cel pe care il doresti tu, dar am pus un demo cu un bass pe care l-am combinat din mai multe tonuri!...daca iti place iti spun ce tonuri am combinat! Nu este ca cel din demo dar Suna bine,ce tonuri sunt combinate ? |
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
Dx.Guitar-AD, Bas 1 Radic, HITork-pat cel pus de colegul daddy! incearca si tu, vezi daca iti iese...succes!
|
||
Back to top |
|
||
TiNeLpa800 |
|
||
Registered Member #9365
Roberto E 80 a scris ... Dx.Guitar-AD, Bas 1 Radic, HITork-pat cel pus de colegul daddy! incearca si tu, vezi daca iti iese...succes! Am sa incerc.mersi |
||
Back to top |
|
||
Mitru75 |
|
||
Registered Member #15501
Il am eu pe pa 3 gata facut
|
||
Back to top |
|
||
TiNeLpa800 |
|
||
Registered Member #9365
Mitru75 a scris ... Il am eu pe pa 3 gata facut Si eu cum al pot incarca din pa3 IN Pa800 ?KMP SAU PCG. [ Edited Tue, 24 Nov 2015, 06:50PM ] |
||
Back to top |
|
||
albundy |
|
||
Registered Member #10099
TiNeLpa800 a scris ... adt a scris ... Daca nu ma insel,Drive you syr sau King bas se numeste tonul si eu il caut,eventual combinatii intre Daki bas cu Tephy(strings)sau cu moj tepih Am incercat fel si fel de combinatii dar nu suna la fel ca cel din demo Pai nu cred ca o sa sune niciodata la fel ca in demo pentru ca el foloseste tonul in yamaha iar tu il vrei pentru korg. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |