Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Legislatie, Economie si Politica |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
un nou partid pnr |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
victorr |
|
||
![]() Registered Member #9068
Citeam articole de pe facebook si uite asa am nimerit pe un site unde scria asa: Vestea bună e că tinerii și-au făcut un PARTID, ca să îi înlocuiască pe cei din clasa politică actuală. E necesar să îi înlocuim! E unica șansă. E vorba de Partidul Noua Românie, finanțat de tânărul Sebastian Popescu, de profesie MEDIC VETERINAR. In acest articol scrie ca pnr a depus actele pentru infiintarea parditului pe 28 aprilie 2015. Ca vad ca unii intrebau pe facebook cum de s-a infiintat un partid nou asa de repede, s-a format inainte de tragedia de la clubul Colectiv. Se scrie ca cica e un partid format din tineri si vor membri tineri si neafiliati politic. Am observat ca nu te poti inscrie decat daca esti recomandat de alt membru si au o cotizatie lunara de 5 lei din care sa plateasca chiriile si ce alte cheltuieli mai au. Alte informatii de pe site-ul pnr: LINK: Click aici! LINK: Click aici! LINK: Click aici! LINK: Click aici! |
||
Back to top |
|
||