Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Nou synth de la Yamaha?
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
daddy
Thu Jan 14 2016, 11:08AM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Posts: 251
Se pare că Yamaha va lansa un nou sintetizator la Namm 2016, Yamaha Montage . Va fi urmașul seriei Motif și dacă va fi ce se spune AWM2+FM-x va fi beton, un competitor pe măsură pentru Kronos.
LINK: Click aici !

Back to top
s_cristi
Fri Jan 22 2016, 10:46AM

Registered Member #1965
Joined: Fri Oct 03 2008, 03:37PM
Posts: 354
Au aparut mai multe video DEMO

DEMO NAMM - Guitar Center
LINK: Click aici !

DEMO SWEETWATER
LINK: Click aici !

DEMO YAMAHA








[ Edited Fri Jan 22 2016, 10:59AM ]


Back to top
s_cristi
Fri Jan 22 2016, 11:29AM

Registered Member #1965
Joined: Fri Oct 03 2008, 03:37PM
Posts: 354
Bert Smorenburg



Acoustic Sounds Demo



Synth Sounds Demo



Back to top
Daniel_AD
Fri Jan 22 2016, 01:01PM
Guest
Este un inceput bun la Yamaha si nu e rau acest Yamaha Montage dar inca nu e nici la jumatatea unui KRONOS2!
O sa spuneti ca sunt KORG MAN... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif
Tot ce vedeti acum la Yamaha, KORG avea mai bine in OASYS!
KRONOS are 9 masini de sunet...adica toate!!!!
Am spus demult si repet;
KORG KRONOS va domina multi ani de aici inainte...e inca nedescoperita!
In mare, Yamaha face bine ca vine cu produse noi, asta este important!
Chiar urmaream tehnic ce se intampla, 12 trackuri(tonuri) simultan la Montage....KRONOS are 16 X 2 plus Drums si KARMA!
Partea nasoala....nema sampler! Canci tambale si alte tambaleuri~!!!

Back to top
s_cristi
Fri Jan 22 2016, 01:47PM

Registered Member #1965
Joined: Fri Oct 03 2008, 03:37PM
Posts: 354
Connect MONTAGE to your computer with a single USB cable and capture every nuance of your creativity into your DAW. MONTAGE’s powerful USB driver can send 16 and receive 3 channels of STEREO 24 bit/44.1 kHz digital audio to/from your computer

LINK: Click aici !

The Montage apparently has NO FULL SEQUENCER, but a Performance Recorder, i.e. a sequencer without editing functions.

The Montage is definitely not a workstation like the Motif.
Quote from the FAQ (in bad English...):

"MONTAGE has Sampling function?
------------------------------
No. But MONTAGE can load wav file.

MONTAGE has Fully-functional Sequencer?
---------------------------------------
No. MONTAGE just has the simple sequencer "Performance Recorder". It does not have edit function."





[ Edited Fri Jan 22 2016, 01:49PM ]


Back to top
OzzY
Fri Jan 22 2016, 02:28PM

Registered Member #14132
Joined: Tue Apr 22 2014, 03:10PM
Posts: 272
1-E hidoasa
2- E prea mare (prea badarana)
3- Decat sa cumpar o Yamaha Montage,mai bine cumpar o Yamaha R6.

Back to top
Daniel_AD
Fri Jan 22 2016, 02:41PM
Guest
s_cristi a scris ...

Connect MONTAGE to your computer with a single USB cable and capture every nuance of your creativity into your DAW. MONTAGE’s powerful USB driver can send 16 and receive 3 channels of STEREO 24 bit/44.1 kHz digital audio to/from your computer

LINK: Click aici !

The Montage apparently has NO FULL SEQUENCER, but a Performance Recorder, i.e. a sequencer without editing functions.

The Montage is definitely not a workstation like the Motif.
Quote from the FAQ (in bad English...):

"MONTAGE has Sampling function?
------------------------------
No. But MONTAGE can load wav file.

MONTAGE has Fully-functional Sequencer?
---------------------------------------
No. MONTAGE just has the simple sequencer "Performance Recorder". It does not have edit function."


Asta am spus si eu Cristi;
Acel "incarca wav" este defapt in cazul ca vrei sa incarci un wav cu "fluierat de crocodil" sa-l pui pe o clapa si " ZIIIII BAAAA"!
Chiar e revoltator ca in 2016 nu ai cel putin un Full Seqvencer....si se auzea ca are 32 Track Seq!
Aaaaa era sa uit;
Se cumpara separat "scula" aia care poti sa bagi "fluierat de crocodil"....inca nu e "availabal" ca sa-l citez pe SL ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

PS: sincer nici mie nu-mi place cum arata, in schimb noutate este Touchscreen....WOW, nici nu pot sa cred ca Yamaha are asa ceva!
Offfff. offff....dar niste BRASS, sau un Nai, un Violoncel, Un "TOBA", Un ceva util, nu am auzit si ma tem ca nici nu o sa aud de la acest produs "Revolutionar"!
Nu uitati ceva de la mine;
Cand Yamaha o sa scoata sau sa dezvolte masinile de sunet VL, atunci vorbim de concurenta, pana atunci doar pacaleli.


Back to top
s_cristi
Fri Jan 22 2016, 02:49PM

Registered Member #1965
Joined: Fri Oct 03 2008, 03:37PM
Posts: 354
Off-topic :
Primele touch-screen la Yamaha au aparut pe seria Clavinova 600.
On-topic:
O fi bun pentru muzica de film... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_tongue.gif

Back to top
Daniel_AD
Fri Jan 22 2016, 03:02PM
Guest
Hahahahahahaha...Doamne atat am putut sa rad!!!!!
Uitati si voi cei place la acest "demonstrator" cloncanitul de bocanci;
LINK: Click aici !

Back to top
Nicu Pa500
Fri Jan 22 2016, 03:59PM

Registered Member #906
Joined: Mon Aug 18 2008, 12:39PM
Posts: 132
fluieratul ala de crocodil ...este cumva de australia? sau orice crocodil?

Admin: te rog sa respecti Regulamentul si daca ai ceva on-topic sa postezi, altfel comentariile off-topic, mai ale cele "la misto" vor fi santionate!

[ Edited Fri Jan 22 2016, 05:43PM ]


Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Catalin de la BlejaniDecompr.SET Posted by Grisa on 15 Oct : 13:55
Mersi miki67,sanatate.


[download] 79 de tonuri pentru TVN (Tyors 2 ) Posted by Grisa on 15 Oct : 13:39
Mersi de upload,sanatate.


[download] Roto Toms | Rototom | Roto-toms extrase in formatele .kmp si .wav Posted by viorelpuia on 15 Oct : 13:06
MULTUMESC,SUNT PERFECTE PT CALCULATOR !!!!


[download] AceryFD by Mihai13 Posted by acery71 on 15 Oct : 08:52
Salutare ! Asa este.,am incercat sa elimin cat mai mult posibil tot ceea ce era cu erori , incomplet sau dublura, dar nu cred ca am reusit % . Insa o sa incerc sa schimb putin modu [more ...]


[download] set MT Posted by toma73 on 15 Oct : 01:05
Salut. Care set este ? Ala vechi?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap